Horoscop zilnic 24 decembrie 2022. Propunere de nerefuzat pentru acești nativi. Ce arată principalele previziuni astrale

Ce surprize au astrele în ziua de Ajun

Scris de: Daoud Andra

23 Dec. 2022

Horoscop zilnic 24 decembrie 2022. Propunere de nerefuzat pentru acești nativi. Ce arată principalele previziuni astrale

Ajunul Crăciunului vine cu vești importante pentru toate cele 12 zodii. Cu doar o zi înainte de Crăciun, unii nativi primesc cadouri semnificative din partea astrelor. Care sunt cele mai avantajate zodii și la ce să te aștepți de la ziua de 24 decembrie 2022.

Horoscop zilnic 24 decembrie 2022. Racii trebuie să fie atenți la cheltuieli

Pregătirile pentru Crăciun sunt în toi, iar unii nativi se pare că vor avea parte de surprize nu doar sub brad, ci și din partea astrelor. Care sunt zodiile avantajate de contextul astrologic al zilei de sâmbătă, 24 decembrie?

Berbec/Ascendent Berbec

Te preocupă aspectele organizatorice ce țin de Crăciun. Vrei să te asiguri că totul este pus la punct, înainte de lăsarea serii. În a doua parte a zilei te relaxezi și te bucuri de prezența celor dragi.

Taur/Ascendent Taur

Ești ocupat să pui la punct ultimele detalii în materie de decorare a casei. Nimic nu va trece neobservat, astfel că atunci când vor veni musafirii, totul va arăta perfect. Este esențial să dai dovadă de răbdare și să nu te stresezi prea tare cu lucrurile care nu ies așa cum ai planificat.

Citește și: Care sunt cele 4 zodii care vor da lovitura în 2023. Au succes uriaș, ce schimbări neașteptate se anunță

Gemeni/Ascendent Gemeni

Bucuria ta constă în a aduna toată familia în jurul mesei de Crăciun. Ai pregătit cu drag preparatele pentru cei dragi, dar oboseala s-ar putea să își spună cuvântul. Încearcă să te relaxezi și acceptă ajutorul, atunci când îți este oferit.

Rac/Ascendent Rac

Cheltuielile de ultim moment s-ar putea să îți destabilizeze bugetul. Din fericire, te poți baza întotdeauna pe partener. În a doua parte a zilei poți primi o propunere de nerefuzat, care îți redă încrederea și buna-dispoziție.

Horoscop zilnic 24 decembrie 2022. Scorpionii au parte de surprize pe plan personal

Leu/Ascendent Leu

Ai dificultăți în a-ți exprima sentimentele, iar acest lucru îi poate îndepărta pe cei dragi. Agitația din ultima perioadă își spune cuvântul și ar fi mai bine să încerci să te relaxezi și să te bucuri de tot ce te înconjoară.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Te bucuri din plin de aceste momente alături de familie. Ai pus multă energie în surprizele pe care le-ai pregătit pentru ei, iar entuziasmul lor îți va răsplăti eforturile.

Balanță/Ascendent Balanță

În toată agitația acestei zile, este posibil să omiți cadoul pentru cineva drag. Profită de aceste momente alături de familie și încearcă să te deconectezi de la problemele cotidiene, care te-au stresat în ultima vreme.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Crăciunul poate veni cu o surpriză importantă pentru tine, pe plan personal. Poți avea parte de o cerere în căsătorie sau chiar de oficializarea relației. Alți nativi află că vor fi părinți, chiar în Ajun.

Horoscop zilnic 24 decembrie 2022. Săgetătorii pot avea conflicte cu partenerii

Săgetător/Ascendent Săgetător

Pot apărea discuții aprinse cu partenerul, chiar în prag de Crăciun. Toate pornesc de la tensiunea și oboseala acumulate în ultimele zile. Odată ce amândoi reușiți să vă calmați, lucrurile vor intra din nou în armonie.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Te numeri printre cei mai cheltuitori nativi din zodiac, iar cei dragi vor fi copleșiți de cadouri din partea ta. Este momentul să faci economii, dacă vrei să nu ajungi să te împrumuți până la finalul anului.

Citește și: Cele 3 zodii cu protecție divină în 2023. Le merge bine din plin, au un an extraordinar. Vezi dacă ești printre ele

Vărsător/Ascendent Vărsător

Febra Crăciunului nu te-a prins așa de tare ca în alți ani. Vestea bună este că vei lua deciziile corecte și este posibil să ai parte de o surpriză de la locul de muncă.

Pești/Ascendent Pești

Treburile casnice și lucrurile pe care trebuie să le rezolvi pe ultima sută de metri te pot obosi peste măsură. Încearcă să prioritizezi și să accepți că nu le poți face de unul singur pe toate.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *