Horoscop zilnic 24 noiembrie. Lună Nouă în Săgetător. Care vor fi cei mai avantajați nativi VIDEO EXCLUSIV

Contextul astrologic aduce schimbări în bine
Horoscop zilnic 24 noiembrie. Lună Nouă în Săgetător. Care vor fi cei mai avantajați nativi VIDEO EXCLUSIV

Horoscop zilnic 24 noiembrie. Astăzi se formează Lună Nouă în zodia Săgetător, o lunație optimistă, norocoasă, care aduce înțelegere și progres și ne ghidează într-o nouă etapă de viață. Dat fiind că avem un stelium de planete în acest semn, adică avem Soarele, Luna, pe Venus și Mercur, ne putem aștepta ca lucruri bune să se petreacă în viața noastră. Se deschide un culoar de două săptămâni în care putem atrage bogăția, putem crește spiritual, putem afla adevăruri și informații prețioase. Evenimentele de acum ne pot schimba percepțiile și principiile de viață.

Horoscop zilnic 24 noiembrie. Progrese importante pentru Berbeci

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Luna Nouă te stimulează să înveți lucruri noi, să faci progrese grație studiilor tale și să ai mai multă încredere în tine că vei ajunge acolo unde îți dorești. Totodată, te vei simți mai bine, vei fi mai optimist, mai înțelept și vei da dovadă de mai multă credință și contact cu spiritualitatea. Este o perioadă bună să pleci într-o călătorie în străinătate sau să-ți faci planuri în acest sens.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Luna Nouă poate activa niște temeri, vulnerabilități, lipsa de încredere în tine sau în alții, poate chiar teama de a pierde niște resurse. Lasă-te ajutat de ceilalți, recâștigă-ți puterea interioară, pentru că ai toată susținerea astrelor să treci cu bine peste obstacole. Pe de altă parte, este o perioadă bună să-ți consolidezi o relatie sau să o închei, dacă este toxică.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Luna Nouă se petrece chiar în sectorul relațiilor tale și poate aduce un nou capitol în viața de cuplu, o împăcare în cazul celor care au fost certați și viziuni comune cu partenerul de viață. Dacă ești singur, ai toate șansele să începi o nouă relație cu o persoană cu care te simți cu adevărat compatibil. Profesional, poate aduce negocieri și un nou contract.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Luna Nouă din Săgetător îți aduce șansa de a găsi soluții la problemele profesionale cu care te confrunți și astfel de a-ți eficientiza munca. Un nou capitol se deschide în această direcție, poate fi vorba de noi sarcini, noi proiecte care te pun în valoare sau chiar de un nou loc de muncă. Din punct de vedere al sănătății, nu ignora simptomele care apar pentru că poți găsi remedii bune pentru a le rezolva. Ai nevoie de un nou stil de viață și de mai multă odihnă.

Horoscop zilnic 24 noiembrie. Fecioarele intră într-o nouă etapă

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Luna Nouă se petrece în sectorul vieții afective și poate aduce o nouă etapă sentimentală și o manifestare mai amplă a creativității și talentelor. O aventură se poate transforma într-o poveste de dragoste, iar în cuplu te bucuri de mai mult romantism și de progrese. De asemenea, relațiile cu copiii se îmbunătățesc, iar unii nativi chiar pot deveni părinți.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Luna Nouă din Săgetător deschide o nouă etapă în viața personală și în relațiile de familie. Vei observa că te înțelegi mai bine cu cei dragi și chiar poți analiza ideea de a-ți construi un cămin. Sunt nativi care își prezintă partenerul familiei sau nativi care se mută, cumpără/vând o casă sau intră în posesia unui bun patrimonial.

Citește și: Zodii care au noroc cu carul în decembrie 2022. Numeroase surprize se anunță pentru acești nativi la sfârșit de an

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Cu Luna Nouă în sectorul comunicării te poți aștepta să afli informații importante, adevăruri să porți discuții care să-ți schimbe niște idei și viziuni. De asemenea, poți pleca într-o deplasare, delegație, poți să înveți ceva nou sau să citești ceva care să-ți schimbe niște tipare de raționament. Se deschide o etapă bună pentru negocieri.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna Nouă se formează în sectorul tău financiar și îți aduce oportunități de creștere a veniturilor. Poți cumpăra, vinde, investi niște bani sau poate te bucuri de o creștere salarială. Unii nativi scot bani din talentele personale. Pe de altă parte, ai grijă și la cheltuieli pentru că ai tendința să exagerezi.

Horoscop zilnic 24 noiembrie. Noroc uriaș pentru Săgetători

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna Nouă se petrece chiar în zodia ta și-ți aduce noroc, șansa de a-ți schimba viața și de a porni pe un nou drum. Sunt nativi care adoptă o schimbare de look, nativi care pot începe o nouă relație, un nou loc de muncă. Cu siguranță, vei face progrese în viața personală bun și nu este exclus ca zona de spiritualitate să te atragă mai mult ca niciodată.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Luna Nouă din Săgetător îți cere să iei o pauză, chiar un concediu și să dedici mai mult timp vieții personale. Dacă te-ai confruntat cu unele probleme de sănătate, acum este momentul să te preocupi de vindecare acestora. Simți nevoia de a te interioriza, de a căuta sensul mai profund al vieții și este un moment prielnic să te eliberezi de trecut și de ceea ce este toxic în viața ta.

Citește și: Zodiile protejate de Dumnezeu în 2023. Vor avea parte de ajutor, primesc surprize uriașe

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Luna Nouă îți oferă șansa de a-ți lărgi anturajul, de a cunoaște oameni noi care să te ajute să crești, fie în plan personal, fie în plan profesional. Poți avea succes cu un proiect care să îți aducă aprecieri și popularitate. De asemenea, poți intra într-un grup, într-o organizație cu care să empatizezi la nivel de principii.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Luna Nouă se petrece în sectorul carierei tale și îți aduce oportunități de creștere profesională, fie o nouă funcție, fie un nou proiect prin care să te remarci. De asemenea, lunația îți aduce curajul necesar pentru a schimba direcția profesională sau pentru a oficializa o relație. Astrele îți oferă oportunitatea de a-ți atinge un obiectiv la care visezi de ceva vreme.

Horoscopul zilei de 24 noiembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Nu-ți ies șnițelele fragede și pufoase? Ai nevoie de acest ingredient secret care face toată...
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *