Horoscop zilnic 24 octombrie 2022. Zodia care are șansa să își transforme visurile în realitate

Citește horoscopul zilei de 24 octombrie și află ce ți-au rezervat astrele
Horoscop zilnic 24 octombrie 2022. Zodia care are șansa să își transforme visurile în realitate

Horoscop zilnic 24 octombrie. Saturn își reia mersul direct prin zodia Vărsător, aspect care va debloca o serie de proiecte, ne va elibera de unele greutăți cu care ne-am confruntat în ultimele luni și va înlesni strategii prin care să ne atingem obiective. O serie de planuri de viitor vor prinde formă și contur, mai ales dacă suntem deschiși la schimbare și noutate.

Horoscop zilnic 24octombrie. Berbecii, avantajați în plan profesionl

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/Ascendent Berbec

Dacă până acum ai simțit că proiectele tale profesionale stagnează, de acum, pas cu pas, vei avea ocazia să le repui în funcțiune. Saturn direct te ajută să-ți transformi visurile în realitate. În plus, viața socială se va mai anima și poți relua relații de prietenie care se răciseră în ultima perioadă. Poți să-ți fac planuri de viitor cu mai multă îndrăzneală și pot veni în viața ta persoane care să te susțină în demersuri.

Horoscop Taur/Ascendent Taur

Saturn revine în mers direct în sectorul carierei tale și vei observa o reală îmbunătățire a situației profesionale și a relațiilor cu superiorii. De asemenea, o serie de proiecte și situații care vizează zona profesională se vor debloca și vei avea mai multe șanse de afirmare. Îți poți atinge niște obiective, mai ales că ambițiile tale sunt mari.

Horoscop Gemeni/Ascendent Gemeni

Revenirea în mers direct a lui Saturn te ajută să vezi mai clar o situație cu care te-ai confruntat, să ai o viziune mai realistă, dar și mai optimistă asupra unui context de viață. Pot fi nativi care vor decide să învețe lucruri noi, să obțină o diplomă astfel încât să facă progrese profesionale. O serie de situații ce vizează străinătatea și călătoriile se pot debloca.

Horoscop Rac/Ascendent Rac

Cu Saturn direct ești mai deschis compromisului și nu mai duci lupte de putere cu partenerul de viață sau cu partenerii profesionali. Ai ocazia să deblochezi niște situații financiare, să rezolvi un context legat de un partaj sau să obții un credit. Pe de altă parte, vei observa că situația în cuplu, mai ales din punct de vedere al vieții intime, se mai detensionează.

Horoscop zilnic 24 octombrie. Balanțele, aspecte pozitive în sectorul amoros

Horoscop Leu/Ascendent Leu

Saturn își reia mersul direct prin sectorul relațiilor și vei observa că atmosfera în cuplu se mai detensionează. Dacă ai avut parte de o distanțare față de partener, pas cu pas lucrurile între voi se vor îmbunătăți. Dacă ești singur, ești mai deschis către o nouă relație. Saturn te susține să înlături niște bariere relaționale, inclusiv în zona profesională. Acum poți semna un contractfără prea multe constrângeri și compromisuri.

Horoscop Fecioară/Ascendent Fecioară

Saturn direct vine cu soluții la problemele de sănătate cu care te-ai confruntat până acum și, totodată, deblochează niște proiecte profesionale. Vei observa că ai un randament crescut în desfășurarea activităților zilnice și sarcinile de la job nu ți se vor mai părea copleșitoare. Unii nativi învață noi metode de lucru astfel încât să-și eficientizeze munca.

Horoscop Balanță/Ascendent Balanță

Cu Saturn în mers direct prin sectorul iubirii, starea afectivă se va mai îmbunătăți. O situație ce ține de viața sentimentală sau de copiii se va mai detensiona. Posibil ca în ultimele luni să fi avut dificultăți în legarea unei povești de iubire, iar acum lucrurile se pot limpezi. În plus, o serie de proiecte creative,artistice se pot debloca.

Horoscop Scorpion/Ascendent Scorpion

Dacă te-ai distanțat de unele persoane dragi în ultimele luni, cu Saturn în mers direct te poți reapropia de acestea. Relațiile de familie se mai detensionează, iar starea ta emoțională tinde să se mai îmbunătățească. De asemenea, se pot debloca o serie de planuri legate de casă, acte, bunuri patrimoniale.

Horoscop zilnic 24 octombrie. Vărsătorii găsesc soluții la orice problemă

Horoscop Săgetător/Ascendent Săgetător

Blocajele de comunicare, dificultatea de a lua decizii și de a te exprima deschis se vor dizolva odată cu revenirea în mers direct a lui Saturn. De acum te poți face auzit. În plus, poți avea idei bune și poți găsi soluții pentru a-ți rezolva niște probleme, mai ales de natură financiară. Negocierile care până acum erau dificile și supuse constrângerilor, acum vor avea șanse de finalizare.

Horoscop Capricorn/Ascendent Capricorn

Cu Saturn, guvernatorul tău, revenit în mers direct, te vei simți mai bine, eliberat de anumite constrângeri, mai ales de natură financiară. Îți recăpăta ușor, ușor încrederea în tine și vei găsi soluții de stabilizare a veniturilor. Posibil să ți se deblocheze niște sume de bani sau un proiect cu miză financiară mare.

Horoscop Vărsător/Ascendent Vărsător

Saturn revine în mers direct în semnul tău zodiacal, așa că te vei bucura de mai multă energie, încredere în tine și o reală detensionare în plan personal. O serie de situații care te blocau, care te țineau pe loc și nu te lăsau să evoluezi, se vor rezolva și poți căpăta o mai mare înțelepciune. De asemenea, și starea de sănătate se va mai ameliora, dacă ai avut probleme.

Horoscop Pești/Ascendent Pești

Cu Saturn direct îți va fi mai ușor să-ți găsești echilibrul interior și să te detașezi de trecut și de apăsările sufletești, de anxietățile, fricile și situațiile toxice din viața ta. Profită de acest tranzit pentru a găsi echilibrul între minte și emoții și pentru a-ți îmbunătăți starea de sănătate.

Horoscopul zilei de 24octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
10 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Planta magică pe care să o pui la ferestre în luna mai. Atrage banii și...
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Un psiholog le-a făcut portretul lui Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu. Dezvăluiri uluitoare: 'Un narcisist...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *