Horoscop zilnic 25 iulie 2022. Se recomandă grijă la excese în plan sentimental și financiar

Află de mai jos ce surprize au pregătit astrele pentru ziua de 25 iulie
Horoscop zilnic 25 iulie 2022. Se recomandă grijă la excese în plan sentimental și financiar

Venus, planeta iubirii și a banilor, din Rac intră astăzi într-un careu cu Jupiter, Marele Benefic, aflat în zodia Berbec. Recomandarea astrelor este să avem grijă la excese, să nu ducem totul la extrem în dragoste sau în segmentul financiar. Mare atenție la cheltuieli și la tendința de a intra în conflicte de idei, principii și credințe!

Horoscop zilnic 25 iulie 2022. Nativii Taur fac eforturi pentru ca cineva să revină în viața lor

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Posibil să ai niște nemulțumiri legate de partener, de relația cu acesta, să-ți aduci aminte de trecut, de persoane care au însemnat ceva pentru tine și ai tendința să le cauți, să reiei legătura. Poate nu este cea mai înțeleaptă decizie. Mai gândește-te înainte să acționezi în direcția aceasta!

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Cu Venus, guvernatorul tău, in careu cu Jupiter din sectorul subconștientului este posibil să-ți dorești o transformare profundă, să faci niște schimbări în viața ta. În planul sentimental este posibil să faci eforturi să revină cineva în viața ta, însă dacă reușești, îți vei da seama mai târziu că nu a fost o decizie bună.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Astăzi te preocupă situația financiară și cum să faci rost de o sumă de bani de la prieteni sau de la cineva din anturajul partenerului. Posibil să fii dezamăgit de cum decurg lucrurile la serviciu și să pui problema salarizării, dacă volumul de muncă crește.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Nu te afli în cea mai bună formă astăzi, pentru că-ți faci niște probleme legate de administrarea banilor pe termen lung. Vei discuta cu partenerul despre cheltuielile pe care le veți face în perioada următoare și decideți de comun acord să reduceți din sumele pe care le-ați alocat pe distracție.

Horoscop zilnic 25 iulie 2022. Nativii Fecioară se confruntă cu probleme financiare

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Registrul astral de astăzi vine cu preocupări pentru sfera sentimentală, mai ales dacă ai avut parte de o dezamăgire în ultima perioadă. Încerci să te reechilibrezi și iei decizia să nu mai intri într-o relație cu cineva cu care nu ai aceleași principii și convingeri de viață.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Ești foarte nemulțumit de banii pe care îi câștigi, mai ales că ai niște cheltuieli mai mari cu casa, cu părinții. Deși în ultima perioadă ai reușit să te descurci și au venit bani și din alte surse decât salariile, acum ai impresia că te-ai blocat și nu mai vezi soluțiile.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Posibil astăzi, careul dintre Venus, guvernatorul tău, și Jupiter, guvernatorul casei comunicării, plasat în casa relațiilor, să-ți aducă unele confruntări cu partenerul din cauza părerilor diferite. Niciunul nu vreți să lăsați de la voi, așa că va trebui să vă asumați dacă intervine o ruptură care nu mai poate fi remediată.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Astăzi s-ar putea să vrei să-ți iei câteva zile libere de la serviciu, dar să nu ți se aprobe din cauza volumului de muncă sau al faptului că mai sunt și alți colegi plecați. Dacă ești singur, o relație de prietenie se poate transforma într-o poveste de dragoste.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Activitățile de la locul de muncă s-ar putea să-ți dea mari bătăi de cap și să nu reușești să ajungi la un consens cu cei cu care lucrezi sau colaborezi. Ai niște frustrări care s-au adunat în planul sentimental și acum îți verși nemulțumirile pe cine nu trebuie.

Horoscop zilnic 25 iulie 2022. Nativii Capricorn, posibile conflicte cu părinții

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Contextul astral de astăzi în care Venus intră într-un careu cu Jupiter din casa familiei ar putea să-ți aducă conflicte cu părinții sau cu ceilalți membrii ai familiei pe teme locative, patrimoniale. În partea a doua a zilei intervin chestiuni financiare sau încerci să rezolvi un context financiar.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Atenție astăzi la cum pui problemele în cuplu și nu-ți impune punctele de vedere dacă nu vrei să ai tensiuni cu partenerul de cuplu! Respectă-i și acestuia opiniile și libertatea de exprimare. Chestiunile administrative ale casei vor fi motivul tensiunilor dintre voi.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Astăzi este posibil să te lansezi în niște discuții cu șefii, să-ți ceri niște drepturi. Argumentele pe care le aduci îi vor convinge pe aceștia că ai dreptate. Și-n planul sentimental, dacă ai ceva de comunicat, ai face bine să dai frâu liber gândurilor, pentru că numai așa poți rezolva o situație care poate declanșa o criză.

Horoscopul zilei de 25 iulie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *