Horoscop zilnic 25 noiembrie 2022. Zodia care face un salt profesional. Se remarcă la locul de muncă

Surprize mari pentru mai mulți nativi.
Horoscop zilnic 25 noiembrie 2022. Zodia care face un salt profesional. Se remarcă la locul de muncă

Horoscop zilnic 25 noiembrie 2022.  După faza de Lună Nouă pe care a format-o ieri, Luna își continuă tranzitul prin zodia Săgetător și ne insuflă o doză mai mare de entuziasm și bună dispoziție. Vom avea energie și poftă de viață și o atitudine pozitivă.

Horoscop zilnic 25 noiembrie 2022. Gemenii fac reproșuri dure 

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Dai dovadă de multă maturitate în abordarea unor dialoguri ce țin de principii și convingeri de viață și cauți o viziune comună de viitor alături de cei din jur. O călătorie te poate dispune, mai ales că ești vesel și optimist.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Azi poți aborda teme în cuplu sau în afaceri despre bugetul în cuplu și administrarea cheltuielilor. Veți lua în calcul posibilități de investiție, de progres. Unii nativi pot rezolva chestiuni financiare, pot obține niște drepturi materiale.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Luna trece și astăzi prin sectorul relațiilor tale și ar fi de preferat să eviți discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață. S-ar putea să-i faci niște reproșuri destul de dure, mai ales dacă simți că nu ești luat în calcul.

Horoscop zilnic 25 noiembrie 2022. Racii sunt energici 

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Azi s-ar putea să ai parte de un surplus de energie sau, din contră, de o stare mai mare de oboseală, în cazul în care te-ai suprasolicitat profesional. Oricum, ar fi de preferat să acorzi o atenție mai mare odihnei și relaxării.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Cu Luna în continuare prin sectorul iubirii și distracțiilor, vei resimți o nevoie mai mare de a face lucruri care-ți plac, însă ai grijă să nu cheltuiești peste măsură. Este o zi bună pentru a desfășura activități alături de partener, hobby-uri, mai ales că este final de săptămână.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

În continuare ai susținerea astrelor să te bucuri de înțelegere în familie și să rezolvi chestiuni ce țin de cămin. Te poți apropia mai mult de cei dragi și puteți dialoga pe tema unor convingeri de viață pe care aceștia ți le-au insuflat de-a lungul timpului.

Horoscop zilnic 25 noiembrie 2022. Scorpionii trebuie să ia decizii financiare importante 

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

În continuare ești susținut în activitățile care țin de predare, învățare, examene, teste, interviuri, ședințe sau discursuri publice. Ai grijă, totuși, să nu vorbești mai mult decât trebuie. Planifică-ți o plimbare, o ieșire în natură pentru aceste zile.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Azi poți lua o decizie financiară sau poți discuta pe tema salariului, a unui comision. Luna trece prin sectorul banilor și te stimulează la cheltuieli, dar îți aduce și idei să-ți crești veniturile, cel puțin pe moment.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Cu Luna în zodia ta, te bucuri și astăzi de entuziasm, poftă de viață, optimism, însă nu face excese și acordă mai multă atenție odihnei. Ai multe planete în zodia ta și s-ar putea să exagerezi pe alocuri, așa că folosește-le energia constructiv.

Horoscop zilnic 25 noiembrie 2022. Peștii pot avea un salt profesional 

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Luna trece printr-un sector al sănătății și-ți cere mai multă odihnă, retragere și detașare. Este o zi în care te poți reîntoarce la spiritualitate și credință. Lasă în spate dezamăgirile și privește cu mai multă încredere și optimism către viitor.

Citește și Cele mai prețioase femei din zodiac. Sunt unice și au o charismă specială

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Profită că este vineri și ieși cu prietenii, participă la evenimente și bucură-te mai mult de viață. Se întrevăd discuții despre proiecte și planuri îndrăznețe de viitor care-ți pot aduce inclusiv câștiguri financiare.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Cu Luna în tranzit prin casa carierei, imaginea ta în fața celorlalți devine foarte importantă și vei vrea să te arăți cât mai capabil și responsabil. Poți fi apreciat, remarcat într-un mediu public și s-ar putea să ți se propună un salt profesional.

Horoscopul zilei de 25 noiembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *