Horoscop zilnic 26 aprilie 2022. Vărsătorii fac bani, iar Fecioarele se bucură de succes. La ce trebuie să fie atenţi Racii

Horoscopul zilei 26 aprilie vine cu veşti surprinzătoare pentru mai mulţi nativi. Află ce ţi-au rezervat astrele
Horoscop zilnic 26 aprilie 2022. Vărsătorii fac bani, iar Fecioarele se bucură de succes. La ce trebuie să fie atenţi Racii

Horoscop zilnic 26 aprilie, află ce ţi-au rezervat astrele. Mercur din Taur și Jupiter din Pești formează astăzi un aspect de susținere care ne va stimula foarte mult la nivel de gândire. Vom avea o bună intuiție, idei practice, înțelepciune în luarea deciziilor și vom reuși să vedem partea cu plus a unei situații.

Horoscop zilnic 26 aprilie 2022. Este o perioadă benefică pentru nativii Taur

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Dacă ai avut niște idei fixe legate de o situație financiară sau ai fost atașat de raționamente care ți-au șubrezit încrederea în tine, vei reuși să le depășești. Pas cu pas vezi că trecutul se vindecă și tu scapi de temeri, mai ales de temeri legate de sănătatea ta și a celor dragi. Intuiția îți poate transmite mesaje subtile legate de cum să-ți crești veniturile sau cum să obții stabilitatea financiară de care ai nevoie pentru a fi împăcat cu tine.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Este un context astrologic foarte benefic pentru tine, dat fiind că Mercur este în zodia ta. La nivel de raționament te simți mai optimist, vezi partea plină a paharului și ai ocazia să-ți materializezi ideile. Vorbești despre planurile tale și te faci apreciat de cei din jur grație felului în care te exprimi. În plus, te întâlnești cu prietenii și poți primi sprijin de la persoane din anturaj.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Este o zi care susține comunicarea în cuplu și poți lămuri multe situații cu partenerul. Posibil să iasă unele secrete la iveală pentru a fi discutate. Mercur fiind guvernatorul tău, te ajută să te vindeci de niște frici, de niște angoase și să fii mai optimist. Gândurile pesimiste și teama de a pierde ceva sau pe cineva, deși vor exista, se vor ameliora.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Și pe tine te susține contextul astrologic fie pentru discuții și întâlniri cu prietenii, fie pentru negocieri profesionale. Unii nativi se pot implica în proiecte importante alături de alții. Bazează-te pe sfaturile altora, pe sprijinul lor și nu te teme să-ți faci planuri îndrăznețe de viitor. Poți intra în anturaje alături de persoane cu care împarți aceleași idealuri și viziuni.

Horoscop zilnic 26 aprilie 2022. Fecioarele se bucură de succes în carieră

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Mercur se află într-un sector profesional și din această ipostază te poate ajuta să discuți cu superiorii și să ajungeți la o înțelegere. O serie de situații legate de cariera ta se pot clarifica acum și poți face progrese cu o idee pe care o ai în vederea atingerii unui obiectiv. Este o zi bună pentru a lua decizii legate de carieră.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Mercur te susține foarte mult din poziția de guvernator, iar Jupiter din sectorul relațiilor tale vine să întărească aspectul. Este o zi foarte bună să ajungi la o concluzie comună cu partenerul, să luați decizii legate de viața de cuplu și să faceți pași spre un viitor comun. Este un context astrologic foarte bun și din punct de vedere profesional sau pentru rezolvarea chestiunilor birocratice, pentru a pleca într-o călătorie.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Ai toată susținerea contextului astrologic dacă vrei să rezolvi situații ce țin de bunuri materiale, credite, investiții, partaje. Poate ai de depus niște acte sau de negociat o asociere într-o afacere. De asemenea, faci progrese remarcabile în cuplu, în privința discuțiilor cu partenerul despre bani și buget comun. Sau poate lămuriți neîncrederile pe care le aveți.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Mercur se află în sectorul relațiilor tale, iar Jupiter în sectorul iubirii, prin urmare se creează un context benefic pentru viața de cuplu. Ajungi ușor la o înțelegere cu partenerul, clarificați situații și faceți progrese în relație. Dacă ești singur, cresc foarte mult șansele de a cunoaște pe cineva. Și nativii aflați la începutul unei povești de iubire pot face pai spre o relație solidă și de viitor.

Horoscop zilnic 26 aprilie 2022. Peștii vor avea noroc în plan sentimental

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Jupiter este guvernatorul tău, iar Mercur este guvernatorul relațiilor tale. Faptul că se întâlnesc în acest sextil ate contribui la o mai bună armonizare a vieții în doi. În plus, relația cu familia este una bună. Te bucuri de înțelegere, sprijin, iar la locul de muncă faci progrese grație ideilor pe care le ai. Colegii te ajută și ai spor în activitățile întreprinse.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Cu Mercur în sectorul afectiv te înțelegi de minune cu persoana iubită sau cu copiii. Vă apropiați grație dialogurilor sincere și înțelepciunea de care dai dovadă este de ajutor dacă ai de luat decizii sau de făcut negocieri. S-ar putea ca și specula financiară să-ți aducă unele beneficii. Cei singuri pot cunoaște o persoană care să le trezească interesul.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Cu Jupiter în sectorul financiar îți vin idei bune despre cum să faci profit, însă cel mai probabil va fi vorba de cheltuieli pe care îți doreai să le faci de ceva vreme. Este foarte probabil să investești în casă sau chiar să analizezi ipoteza unui credit imobiliar. Relațiile cu familia sunt bune și sprijinul este reciproc.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Jupiter se află în zodia ta și aspectul bun cu Mercur, guvernatorul relațiilor tale, este foarte benefic pentru viața de cuplu. Simți că faci progrese în urma unei discuții și partenerul te susține în toate demersurile tale. Pe de altă parte, ai putere de convingere mare și poți face negocieri avantajoase. De asemenea, este o zi foarte bună pentru a lua decizii importante.

Horoscopul zilei de 26 aprilie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *