Horoscop zilnic 26 ianuarie. Cine sunt cele mai avantajate zodii ale zilei. Se anunță mari șanse de progres

Dorință de afirmare și dezvoltare
Horoscop zilnic 26 ianuarie. Cine sunt cele mai avantajate zodii ale zilei. Se anunță mari șanse de progres

Luna traversează astăzi zodia Berbec și ne aduce energie, curaj, spor în activitățile întreprinse și dorință de afirmare, șanse de progres. Cele mai avantajate zodii sunt cele de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) și cele de Aer (Gemeni, Balanță, Vărsător). Horoscop zilnic 26 ianuarie pentru toate zodiile!

Horoscop zilnic 26 ianuarie. Care sunt principalele previziuni

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Cu Luna în tranzit prin zodia ta, te bucuri de o energie debordantă, curaj, optimism și un entuziasm ieșit din comun. Dai dovadă de mare încredere în tine, de mobilizare exemplară și poți obține ușor tot ceea ce îți dorești. Ai grijă totuși să nu exagerezi sau să-ți asumi riscuri inutile.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

S-ar putea să te surprinzi gândindu-te la situații și persoane care nu mai fac parte din viața ta. Nici starea de spirit nu ste cea mai bună astăzi. Pe de altă parte, intuiția este foarte bună și te poate ajuta să iei niște decizii în favoarea ta.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Contextul astrologic al zilei îți poate aduce susținere din partea prietenilor, ajutor în demersurile tale și chiar succes cu un proiect în care ești implicat. Nu este exclus nici ca cineva din anturaj să te enerveze, să te calce pe bătături.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Luna traversează sectorul carierei tale și te poate ajuta să te afirmi, să te faci remarcat în fața superiorilor și să avansezi cu un proiect profesional. Te poți aștepta și la noi responsabilități, la provocări și solicitări din partea superiorilor.

Horoscop zilnic 26 ianuarie. Noi experiențe pentru Lei 

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Pregătește-te să ai parte de o zi plină de experiențe noi, curajoase, îndrăznețe, care să contribuie la dezvoltarea ta personală sau profesională. Totodată, nu sunt excluse conflictele de idei, contrazicerile pe teme legate de principii și credințe.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Luna prin Berbec îți poate aduce niște oportunități de suplimentare a veniturilor, prin valorificarea unor investiții, sume de bani sau prin valorificarea unui bun imobiliar. Totodată, s-ar putea să fii mai agitat dacă trebuie să recuperezi o sumă de bani sau un bun material.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și anunță discuții, decizii și evenimente care aduc progres. S-ar putea să fii mai incisiv decât de obicei, să nu  lași loc de compromis, mai ales în relațiile profesionale. Acest context astrologic este benefic dacă ești singur pentru că ai toate șansele să întâlnești o persoană de care să te simți atras.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Ziua de astăzi îți aduce energie și spor în toate activitățile pe care le vei întreprinde. Chiar dacă va fi mult de muncă, vei avea parte de stres și neînțelegeri, tranzitul te ajută să le faci față. Pe de altă parte, starea de sănătate este bună și te poți recupera ușor dacă te-ai confruntat cu neplăceri zilele trecute

Horoscop zilnic 26 ianuarie. Aventuri amoroase

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna traversează sectorul iubirii tale, aspect care îți aduce poftă de flirt și distracții, chef de viață și aventuri sentimentale. Dacă ești singur, ai toate șansele să te îndrăgostești și să dai curs unei povești romantice. Cei care sunt părinți trebuie să aibă mai multă grijă la relația cu copiii care poate fi dezechilibrată.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Azi te vei ocupa de casă, poate de o reorganizare și reamenajare a locuinței, astfel încât să te simți bine în intimitatea căminului. Relațiile cu cei dragi nu sunt deloc plăcute și pot interveni orgolii, reproșuri care să strice atmosfera.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Este o zi foarte bună pentru comunicare și negocieri. Îți vei susține punctul de vedere cu mult aplomb, cu siguranță și încredere în tine. Pe de altă parte, ai determinarea necesară să obții un contract și te impui cu aplomb într-o ședință.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Luna traversează sectorul financiar, prin urmare pot veni spre tine șanse de a-ți crește veniturile, dar și cheltuieli impulsive. Nu rata oportunitățile oricât de mici ți s-ar părea. Unii nativi pot fi stresați din cauza unei sume de bani pe care trebuiau să o primească și se confruntă cu amânări.

Horoscopul zilei de 26 ianuarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *