Horoscop zilnic 26 septembrie 2022. Lună Nouă în zodia Balanță. Atenționări pentru toate zodiile

Află de mai jos ce surprize au pregătit astrele
Horoscop zilnic 26 septembrie 2022. Lună Nouă în zodia Balanță. Atenționări pentru toate zodiile

Astăzi se formează Lună Nouă în zodia Balanță, moment care aduce noi începuturi în viața noastră. Ne putem seta noi intenții, putem demara noi proiecte și putem începe noi relații sau o nouă etapă în viața de cuplu. Dat fiind că Luna Nouă este în opoziție cu Jupiter retrograd, trebuie să avem grijă la tendința de exagerare, la tendința de a cere prea mult sau de a oferi prea mult celorlalți. Este important să nu depășim limitele și să facem lucrurile corect, moral, să avem grijă la lege și justiție, să le respectăm.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 26 septembrie 2022. Nativii Berbec pot avea parte de noi contracte, negocieri și renegocieri

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Luna Nouă se petrece în sectorul relațiilor tale și poate aduce un nou început în viața de cuplu, trecerea la o nouă etapă. Dacă ești singur, crește nevoia de a avea pe cineva alături și poți cunoaște noi persoane cu care să legi conexiuni de lungă durată. Din punct de vedere profesional, lunația poate aduce noi contracte, noi colaborări și negocieri sau renegocieri.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Luna Nouă se petrece în sectorul muncii și sănătății tale și îți aduce noi începuturi profesionale, poate un nou program, noi sarcini și proiecte sau chiar un nou job. Este o perioadă bună pentru a avea mai multă grijă de sănătatea ta, pentru a-ți schimba rutina zilnică, pentru a începe o dietă, un regim alimentar..

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Luna Nouă se petrece în sectorul iubirii tale și poate deschide o nouă etapă în viața sentimentală. Dacă ești singur, ai toate șansele să te îndrăgostești, posibil chiar de persoane din anturaj, însă ai grijă să nu te entuziasmezi prea tare. Pe de altă parte, o nouă etapă se deschide în relația cu copiii și șansele de a începe un nou proiect creativ sunt foarte mari.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Luna Nouă deschide noi etape în relația cu familia și vei observa că pas cu pas comunicarea dintre tine și cei dragi se îmbunătățește. Pe de altă parte, sunt nativi care pot face o schimbare în locuință, poate o renovare, o mutare sau analizează varianta achiziționării unui imobil. Sunt zile bune să-ți exprimi emoțiile și sentimentele și să încerci să te apropii mai mult de cei dragi.

Horoscop zilnic 26 septembrie 2022. Nativii Leu pot primi ocazia să plece într-o delegație

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Odată cu această Lună Nouă s-ar putea să-ți schimbi modul în care comunici cu cei din jur, să-ți schimbi niște păreri, decizii și tipare de raționament. De asemenea, o nouă negociere sau o renegociere importantă îți poate apărea în cale. Poți pleca într-o delegație, poți cunoaște persoane noi cu care să legi relații de prietenie, însă ai grijă să nu ai așteptări prea mari sau să faci promisiuni prea mari celor cu care interacționezi

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Luna Nouă se petrece în sectorul tău financiar și-ți poate aduce noi șanse de suplimentare a veniturilor sau de valorificare a unei investiții, a unor economii. Ai șanse mari să-ți redresezi bugetul în perioada următoare, însă s-ar putea să crească și cheltuielile. Astrele te sfătuiesc să încerci să-ți monetizezi talentele, însă să nu te bazezi prea mult pe banii altora.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Ești gazda acestei Luni Noi, așa că în viața ta se poate deschide un nou capitol, cu atât mai mult cu cât ești născut sau ai ascendentul în prima parte a zodiei Balanță. Lunația aduce noi începuturi fie în plan personal, fie profesional sau relațional. O schimbare benefică poate să apară în viața ta, inclusiv o schimbare de look. Ai grijă să nu faci compromisuri prea mari de dragul armoniei în cuplu.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna Nouă îți atrage atenția că a venit momentul să te desprinzi de trecut, să lași în spate ceva toxic și nefuncțional, fie că este vorba de un obicei, de o frică, o stare anxioasă sau o persoană. Sunt zile bune pentru iertare, pentru rugăciune și pentru echilibrarea universului interior. Ai mai multă grijă la tendința de a te suprasolicita la locul de muncă.

Horoscop zilnic 26 septembrie 2022. Nativii Săgetător pot primi o finanțare, sponsorizare

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna Nouă vine cu noi proiecte, noi planuri de viitor și cu șanse de a intra în noi anturaje, asocieri, organizații. Poți cunoaște persoane noi cu care să fii pe aceeași lungime de undă și să legi noi relații de prietenie. Profesional, poți primi o sponsorizare, o finanțare și te poți bucura de mai multă popularitate.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Luna Nouă din Balanță se petrece în sectorul carierei tale și vine cu noi începuturi profesionale. S-ar putea să primești aprecieri, noi responsabilități prin care să te remarci sau chiar o nouă funcție. Unii nativi pot decide să-și schimbe direcția profesională.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Luna Nouă te stimulează să înveți lucruri noi, să cunoști, să descoperi, să explorezi și curiozitatea ta nativă va fi mult amplificată. Poți avea parte de unele experiențe care să-ți schimbe niște principii, convingeri de viață și credințe. Unii nativi pot pleca în străinătate sau pot primi vești de peste hotare.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Luna Nouă te poate ajuta să descoperi variante și soluții de redresare financiară, cel mai probabil prin valorificarea unor resurse, ale tale sau ale altora, prin investiții la comun. O nouă etapă se poate deschide în relația intimă cu partenerul de viață și se pot aborda unele subiecte mai delicate.

Horoscopul zilei de 26 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.