Horoscop zilnic 27 decembrie. Luna intră în zodia Pești. Nativii care câștigă o sumă importantă de bani

Ce îți rezervă astrele marți, 27 decembrie
Horoscop zilnic 27 decembrie. Luna intră în zodia Pești. Nativii care câștigă o sumă importantă de bani

Încă de la primele ore ale dimineții, Luna va intra în zodia Pești, poziție din care ne va induce tuturor nevoia de liniște și pace interioară. După forfota Crăciunului, iată că următoarele aproximativ trei zile, cât Luna va parcurge acest semn, ne vor ajuta să ne odihnim corespunzător.

Horoscop zilnic 27 decembrie. Berbecii simt nevoia să se relaxeze

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Tu mai mult ca orice alt semn zodiacal simți nevoia să te relaxezi, să te odihnești și să stai mai retras, să te refaci. Nu va dura mult această stare pentru că ulterior, Luna va intra în zodia ta și-ți va aduce un plus de energie. Profită, deci, de aceste zile și reîncarcă-ți bateriile.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Luna traversează sectorul vieții sociale și te stimulează să ieși din casă. Dacă ți-ai perecut ultimele zile în familie, în jurul mesei, iată că astăzi vei dori să te vezi cu prietenii, să ieși în oraș, să participi la evenimente. Comunicarea cu ei apropiați este bună, plăcută, vei da dovadă de înțelegere și, la rândul tău, vei primi înțelegere.

Citește și: Cele 3 zodii cu protecție divină în 2023. Le merge bine din plin, au un an extraordinar. Vezi dacă ești printre ele

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Dac te-ai întos deja la muncă, ține cont că tranzitul Lunii prin Pești te susține în carieră. Cumva, te poți afirma zilele acestea, poate printr-o idee, poate printr-un proiect sau pur și simplu prin felul tău de a fi care te scoate în față. Poți primi recomandări bune și aprecieri din partea superiorilor.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Zilele acestea simți să te rupi puțin de lumea reală și de grijile sale, să petreci timp printre cărți sau poate să te îndepți către practici spirituale, să cercetezi noi domenii de interes, să vezi un documentar și lista poate continua. Cauți un sens mai profund al vieții și poți face descoperiri care să te ajute în evoluția personală.

Horoscop zilnic 27 decembrie. Fecioarele se împacă cu partenerul de cuplu

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Cu Luna în tranzit printr-un sector financiar, tu încă te mai poți aștepta la bani, cadouri și mici avantaje materiale de la cei din jur. Pentru alți nativi, acest tranzit poate aduce rezolvări ale unor probleme financiare sau returnarea unei datorii.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și te ajută să te apropii de partener, să stabilești o bună și blândă conexiune cu acesta, mai ales dacă zilele trecute v-ați îndepărtat din cauza pregătirilor pentru Crăciun care v-au răpit tot timpul. Cei care sunt despărțiți au șanse mari de împăcare și ar trebui să profite de moment.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Dacă lucrezi zilele acestea, nu ar trebui să-ți pară rău pentru că se întrevăd momente plăcute la locul de muncă, bonificații, rezolvări ale unor situații mai complicate care până acum ți-au dat bătăi de cap. Și starea de sănătate este una bună și ai spor în tot ceea ce-ți propui să faci, însă nu uita să te și odihnești corespunzător.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna trece prin sectorul iubirii și te îndeamnă la romantism, tandrețe și manifestări intense ale sentimentelor. Se pot lega relații frumoase zilele acestea, iar în cuplu de bucuri de o atmosferă caldă și reconectare cu partenerul. Unii nativi se pot reîntâlni cu foști parteneri, se pot ierta reciproc și chiar împăca.

Horoscop zilnic 27 decembrie. Vărsătorii au parte de câștiguri financiare

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna trece prin sectorul familiei și te poț aștepta la vizite din partea rudelor sau poate chiar tu alegi să faci o vizită celor dragi pe care nu i-ai mai văzut de multă vreme. Oricum, încă simți să petreci timp în intimitatea căminului, să te ocupi de treburi casnice lăsate nerezolvate. Unii nativi pot vizita locurile copilăriei.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Azi ești foarte comunicativ, dornic de ieșit la plimbare și de a merge în vizite. Te întâlnești cu prietenii, porți dialoguri plăcute, faci cunoștință cu noi persoane și legi mai ușor relații. Curiozitatea te face mai deschis în abordarea unor subiecte mai delicate și poți afla informații prețioase.

Citește și: Care sunt cele 4 zodii care vor da lovitura în 2023. Au succes uriaș, ce schimbări neașteptate se anunță

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Luna trece prin sectorul banilor și poate înlesni o rezolvare financiară. Posibil să primești un bonus, o atenție, un cadou sau cineva să-ți returneze o datorie. Și dacă vei cheltui bani, cu siguranță vei găsi cele mai bune oferte la ceea ce-ți dorești să achiziționezi.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Cu Luna în tranzit prin zodia ta te bucuri de o stare interioară bună, de energie, te bucuri de ceea ce-ți oferă viața. Ești empatic, sensibil, atent la cei din jur și vei observa că romantismul și tandrețea vor pune stăpânire pe tine. Poți fi mai atras de latura spirituală a vieții.

Horoscopul zilei de 27 decembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *