Horoscop zilnic 28 aprilie 2022. Zodiile pentru care se anunţă câştiguri uriaşe. Banii vin mai uşor pentru aceşti nativi

Află ce ți-au rezervat astrele. Zodiile pentru care se anunţă câştiguri în perioada următoare.
Horoscop zilnic 28 aprilie 2022. Zodiile pentru care se anunţă câştiguri uriaşe. Banii vin mai uşor pentru aceşti nativi

Horoscop zilnic 28 aprilie 2022. Mercur, planeta comunicării, și Pluto, planeta transormărilor interioare, formează astăzi un aspect de susținere. Acest context astrologic oferă multă profunzime gândirii și ne stimulează să luăm decizii radicale, dar îndelung gândite. Senzația va fi că sunt deciziile corecte. În plus, vom avea o mare putere de convingere, în special în negocieri.

Horoscop zilnic 28 aprilie 2022. Racii au parte de protecție divină

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Contextul astrologic al zilei te poate ajuta să iei cele mai bune decizii financiare. Fie că faci o negociere salarială, fie că dai valoarea reală muncii tale, cumva nu te mai accepți să nu fii plătit conform cu efortul depus. Crește încrederea în tine și asta îți consolidează și stima de sine.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Cum Mercur este în zodia ta, ideile care-ți trec prin minte acum trebuie luate în calcul. Ai o mare putere de convingere asupra celorlalți și poți lua decizii foarte bune legate de viața ta personală. Ai o înțelepciune aparte în gândire și poți aborda totul cu mai multă maturitate.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Încearcă să nu lași trecutul să te domine, cu atât mai puțin fricile și stările de angoasă. Sunt amintiri și frământări care se activează, însă le poți conștientiza într-o altă cheie acum. Vei avea senzația că Universul te sprijină și te ferește de probleme.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Tu te bucuri de discuții profunde cu prietenii și primești sfaturi mature, înțelepte de la cei din anturaj. Ai idei foarte bune despre cum să dai o formă concretă planurilor tale de viitor și poți avea succes cu un proiect în care ești implicat trup și suflet.

Horoscop zilnic 28 aprilie 2022. Fecioarele vor beneficia de suportul celor din jur

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Dacă vrei să faci unele schimbări la locul de muncă, poate de sarcini, de program, astăzi ar trebui să discuți cu superiorii. Chiar dacă te temi de răspunsul acestora, asigură-te că ți-ai creat contraargumente la tot ce ar putea aceștia să spună și nu te-at avantaja.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Dat fiind faptul că Mercur este guvernatorul tău și se află într-o poziție bună, tu te poți baza cu încredere pe raționamentul tău, dar și pe înțelepciunea pe care ți-a oferit-o viața până acum. Te bucuri de înțelegere și suport din partea celor dragi și este o zi bună să planifici o călătorie sau să studiezi ceva ce te pasionează.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Chiar dacă în familie pot să apară discuții legate de cheltuieli, tu aii intuiția necesară și capacitatea de a lua decizii financiare bune. Poți face o investiție avantajoasă sau poți rezolva situații ce țin de acte, credite, partaje.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Este o zi favorabilă negocierilor. Dincolo de puterea mare de convingere pe care o ai, îți vin și cele mai bune idei și soluții de rezolvare a unor situații. Totodată, în cuplu te bucuri de înțelegere și ajungi ușor la o viziune comună cu partenerul.

Horoscop zilnic 28 aprilie 2022. Săgetătorii se evidențiază la locul de muncă. Pentru ei vin banii mai ușor

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Azi ai spor în activitățile întreprinse la locul de muncă și ai idei bune, găsești soluții rapide pentru a-ți eficientiza munca. Colegii te pot ajuta cu sfaturi și munca în echipă va fi avantajoasă. Te bucuri chiar și de unele comisioane sau bonusuri.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Pluto este în zodia ta, așa că dacă ai de discutat ceva important cu copiii sau persoana iubită, acum o poți face pentru că ai putere mai mare de convingere. Se pot clarifica multe neînțelegeri între tine și cei dragi, așa că profită și abordează acele subiecte mai delicate.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Ziua de astăzi poate aduce teme de discuție sensibile între tine și familie. Posibil să fie vorba de discuții pe teme patrimoniale. Dacă știi că sunt subiecte mai vechi care de obicei aduc tensiuni, le-ai putea deschide acum pentru că șansele de a ajunge la aceași concluzie sunt mai mari.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Contextul astrologic al zilei te bucură pentru că poate aduce discuții cu prietenii din care fie ai de învățat ceva, fie primești un sfat care pune un proiect pe roate. Azi vei da dovadă de multă înțelepciune și maturitate în modul de exprimare, dar mai ales în luarea deciziilor. Profită și încheie o negociere.

Horoscopul zilei de 28 aprilie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Dumnezeule! Ce a spus Prinţul William despre Kate, după vestea BOLII CUMPLITE. Au fost lacrimi:...
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
Cum a scris 'canadianul' TJ Miles numele Alexandrei Duli, pe bilețelul de nominalizare la Survivor...
De necrezut! Ce relație au acum Anamaria Prodan și fina Andreea Tonciu: „Pentru mine e...
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama...
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 20 Aprilie 2024. Astazi, Racul va fi pus in situatii dificile, Sagetatorul va face...
Horoscop Zilnic Sâmbătă 20 Aprilie 2024. Nativii din zodia Taur vor avea câteva discuții mai aprinse,...
Ești pregătit? Mâine, fiecare zodie primește cheia succesului
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
Nadia Comăneci, apariție de excepție la premiera documentarului despre Ilie Năstase. Cine este celebrul sportiv...
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră: "'Cu bucurie și recunoștiință, vă...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *