Horoscop zilnic 28 august. Zodia care primește o propunere neașteptată

Luna traversează astăzi zodia Fecioară și formează un trigon cu Uranus
Horoscop zilnic 28 august. Zodia care primește o propunere neașteptată

Horoscop zilnic 28 august.  Luna traversează astăzi zodia Fecioară și formează un trigon cu Uranus, planeta imprevizibilului. Așadar, ne putem aștepta la evenimente bruște, neprevăzute și la surprize, care pot duce într-o direcție la care nu ne-am gândit până acum.

Horoscop zilnic 28 august. Taurii au parte de surprize în plan sentimental 

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Chiar dacă este zi de weekend,  te preocupă activitatea de la locul de muncă și nu va trece ziua până când nu vei avea parte de o surpriză, de o propunere care vine neașteptat și care te încântă. Totuși, nu lua decizii sub impulsul momentului și analizează în detaliu ce presupune noua ofertă.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Astăzi primești o invitație de a te întâlni cu prietenii, dar dacă poți, amân-o, pentru că este posibil să apară unele situații, care să te dezamăgească în relația cu cineva apropiat. Pe de altă parte, trigonul Lunii din casa iubirii cu Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin zodia ta, ar putea să-ți aducă o surpriză în plan sentimental.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Posibil astăzi să-ți vină o idee despre cum să rezolvi o chestiune administrativă a locuinței sau cum să faci să-ți suplimentezi veniturile dintr-o activitate pe care ai de gând să o începi curând. Pot să apară surprize de la o persoană din trecut.

Horoscop zilnic 28 august. Leii primesc o ofertă tentantă

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Posibil astăzi să faci mai multe deplasări, drumuri scurte, să pleci în afara orașului sau să te întâlnești cu prietenii, rudele sau foști colegi. Pe seară, cineva din familie îți propune să începeți împreună o activitate independentă.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Posibil astăzi să-ți faci niște socoteli financiare pe termen lung, mai ales dacă ai primit o ofertă, care te mulțumește și din punct de vedere al banilor și al timpului. Se pare că unul dintre prieteni îți face o surpriză și te recomandă într-un proiect.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Cu Luna în tranzit prin casa personalității în trigon cu Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa relațiilor cu străinătatea, a studiilor și educației superioare, s-ar putea să-ți vină ideea să te apuci iar de învățat, să continui niște cursuri, să-ți mai iei niște atestate sau să aplici pentru o bursă. Prieteni din străinătate te anunță ca vin în țară și programați o întâlnire.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Ești pe cale să rupi un contract de muncă, dar încă nu ești convins că este cea mai bună soluție pentru tine în momentul de față. Dacă ți s-ar rezolva anumite probleme financiare, ai fi mai hotărât. Totuși, dialogul cu partenerul de cuplu ar putea să-ți aducă unele soluții.

Horoscop zilnic 28 august. Săgetătorii își doresc schimbări

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Astăzi este o zi favorabilă pentru a lămuri unele aspecte în relația cu unul dintre prieteni, care te-a dezamăgit cu acțiunile lui și decizi să aveți o conversație deschisă și sinceră. În planul relațional, trigonul pe care îl formează Luna cu Uranus, planeta imprevizibilului, din zodia Taur, îți poate aduce surprize.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Astăzi ești decis să găsești un echilibru între viața de familie și carieră, în oricare dintre domenii ar înclina balanța. Totodată, ai gânduri de a pleca în străinătate sau să începi o afacere pe cont propriu. La serviciu ești foarte nemulțumit de tot ce s-a întâmplat în ultimele luni și crezi că este momentul să faci o schimbare.

Horoscop zilnic 28 august. Peștii, dialoguri cu rude cu care au avut neînțelegeri

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Luna îți traversează astăzi sectorul perfecționării profesionale, educației superioare și s-ar putea să-ți vină ideea să te apuci din nou de învățat, dacă vrei să progresezi în carieră. În sectorul iubirii se află Uranus, planeta surprizelor, care formează un trigon cu Luna, așa că s-ar putea să apară evenimente neașteptate.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Luna îți traversează casa avantajelor financiare, a banilor la comun deținuți cu partenerul de cuplu și a banilor pe care dorești să îi împrumuți sau să îi returnezi. Posibil să primești ajutor financiar de la familie sau să decizi împreună cu partenerul de cuplu să investiți o sumă de bani în reamenajarea casei.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Luna îți traversează casa relațiilor astăzi și formează un trigon cu Uranus, planeta imprevizibililul, din zodia Taur, de pe casa comunicării. Este un moment prielnic să discuți cu partenerul de cuplu chestiuni care necesită rezolvare. Totodată, poți iniția și niște dialoguri cu rudele cu care ai avut neînțelegeri, poate vă împăcați.

Horoscopul zilei de 28 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.