Horoscop zilnic 28 iulie. Luna Nouă din zodia Leu deschide noi etape. Prin ce schimbări trec nativii

Previziuni astrale complete pentru nativii zodiacului.
Horoscop zilnic 28 iulie. Luna Nouă din zodia Leu deschide noi etape. Prin ce schimbări trec nativii

Horoscop zilnic 28 iulie, previziuni astrale pentru fiecare zodie. Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Leu, care deschide noi etape în domeniul din harta astrală unde se află zodia Leu. Este un prilej bun de afirmare, de a ne dezvolta calitățile de lider, precum și încrederea în sine, curajul de a începe lucruri noi și concentrarea pe atingerea țelurilor personale sau profesionale.

Horoscop zilnic 28 iulie. Principalele previziuni astrale ale zilei

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Luna Nouă din zodia Leu de astăzi îți aduce noi începuturi în dragoste, privind o nouă poveste de iubire, relansarea pasiunii în cuplu sau decizii privind venirea pe lume a unui copil. Totodată, îți poți pune în valoare creativitatea și valorifica o pasiune.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Leu, care aduce noi începuturi privind viața de familie, spațiul de locuit, casa și relațiile cu părinții. Poți face schimbări în casă sau accesa un credit pentru achiziția unui imobil.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Luna Nouă din zodia Leu de astăzi îți aduce dialoguri importante, negocieri și decizii privind începerea unor cursuri sau învățarea unor lucruri noi, care te vor ajuta în perioada următoare în carieră. Totodată, este un moment bun să reiei dialogul cu unul dintre frați, dacă ai avut neînțelegeri.

Horoscop zilnic 28 iulie. Noi etape în planul financiar

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Luna Nouă din zodia Leu de astăzi îți deschide noi etape în planul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu, dar și din alte activități extraprofesionale. Ai ocazia să-ți îmbunătățești veniturile din noi proiecte.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Evenimentul astral de Luna Nouă care se formează astăzi te vizează în mod direct, pentru că se formează în casa personalității tale. Îți poți seta obiective pe termen lung și poți avea parte de un început în planul personal sau profesional.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Luna Nouă din zodia Leu de astăzi se formează în sectorul subconștientului, izolării, introspecției și trecutului și s-ar putea să te confrunți cu o stare de agitație interioară. Ai o mare nevoie să-ți găsești liniștea, să te reechilibrezi, să-ți faci un bilanț și să lași în urmă trecutul.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Luna Nouă care se formează astăzi în zodia Leu îți aduce posibilitatea să socializezi mai mult, să-ți mărești cercul de cunoștințe, să te afirmi în grupul tău de prieteni și să începi proiecte noi de grup. Nu sunt excluse surprize care pot veni de la prieteni.

Horoscop zilnic 28 iulie. Luna Nouă activează casa carierei

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna Nouă care se formează astăzi în zodia Leu activează casa carierei, aspirațiilor profesionale, relației cu șefii și străinătății. Este un moment prielnic de afirmare, să te faci remarcat de către șefi și să-ți demonstrezi experiența și abilitățile.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Leu, care deschide noi etape în planul asociat perfecționării și schimburilor de experiență profesionale, prin lărgirea orizonturilor cunoașterii, călătoriilor. Totodată, sistemul de valori și credințele ar putea să sufere modificări, în urma unei călătorii sau explorare de noi domenii.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Luna Nouă care se formează astăzi în zodia Leu vine cu noi etape privind transformările profunde, interesele financiare, dar și intimitatea și încrederea reciprocă. Poți primi propuneri de a te asocia într-un proiect, să obții un credit, să intri în posesia unei moșteniri, să obții niște bunuri dintr-un proces sau un partaj.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Luna Nouă din zodia Leu se formează astăzi în sectorul asociat căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale. Se deschid noi etape importante în viața de cuplu, dar și-n parteneriatele profesionale, unde-ți poți lua angajamente noi. Dacă ești singur, ești deschis unei noi relații.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Luna Nouă din zodia Leu îți aduce noi începuturi la locul de muncă, privind sarcini și responsabilități noi, obținerea unui job nou sau începerea unei activități pe cont propriu. Este un moment bun pentru a-ți schimba rutina și a adopta un stil de viață sănătos.

Horoscopul zilei de 28 iulie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
9.8 13 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *