Horoscop zilnic 28 octombrie 2022. O zi foarte importantă din punct de vedere astrologic. Mari oportunități pentru acești nativi VIDEO EXCLUSIV

Află de mai jos ce surprize au pregătit astrele pentru ziua de 28 octombrie
Horoscop zilnic 28 octombrie 2022. O zi foarte importantă din punct de vedere astrologic. Mari oportunități pentru acești nativi VIDEO EXCLUSIV

Este o zi importantă din punct de vedere astrologic, dat fiind că Jupiter, Marele Benefic al astrologiei, revine în zodia Pești în mers retrograd. Este ultima trecerea lui Jupiter prin Pești pentru că va mai reveni aici peste 12 ani. Jupiter este guvernator secundar al acestui semn, prin urmare ne așteptăm să vină cu oportunități de progres și creștere spirituală. Până pe 24 noiembrie Jupiter va fi retrograd în Pești, iar apoi își va relua mersul direct și va mai tranzita această zodie până pe 20 decembrie, când se reîntoarce în Berbec. Cu Jupiter în Pești ne putem întoarce mai ușor în interiorul nostru, putem accesa rezervele de compasiune, iertare, empatie și putem crește prin credință.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 28 octombrie 2022. Nativii Taur pot relua un proiect abandonat în primăvară

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Profită de reîntoarcerea lui Jupiter în Pești pentru a te detașa de tot ce este toxic în viața ta, pentru a te elibera de trecut și pentru a face pași spre vindecare. Acum poți încheia definitiv ceva ce te-a făcut să suferi, poți rezolva o problemă de sănătate. Spiritualitatea, credința devin atu-uri în perioada următoare. Accesând aceste laturi vei avea momente de conștientizare care te vor ajuta să faci progrese.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Jupiter te susține în perioada următoare să-ți lărgești cercul de cunoștințe, să cunoști oameni noi și să intri în noi proiecte. Reevaluează-ți anturajul, vezi cine îți este cu adevărat prieten și cine nu, și, implicit revizuiește-ți proiectele în care ești implicat. Unii nativi pot relua un proiect pe care l-au abandonat în primăvară.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Revenirea lui Jupiter în sectorul carierei poate aduce o reevaluare profesională și, implicit, o schimbare de direcție, de statut, de responsabilități sau de funcție. De asemenea, poți relua un proiect profesional abandonat în primăvară. Unii nativi pot decide că a venit momentul să-și oficializeze relația.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Profită de reîntoarcerea lui Jupiter în Pești pentru a relua un curs abandonat, pentru a studia ceva nou, pentru a pleca într-o călătorie la care visezi de multă vreme. Ești mai curios, ai nevoie să descoperi lucruri noi, să te aventurezi în noi experiențe. Acest tranzit readuce spiritualitatea în viața ta și te ajută să-ți clarifici niște principii, crezuri și perspective de viitor.

Horoscop zilnic 28 octombrie 2022. Nativii Leu simt nevoia de reconectare la perechea de viață

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Cu Jupiter revenit în Pești vei resimți o mai mare nevoie de reconectare la perechea de viață, nevoia de intimitate și pasiune. Ai șansa să-ți consolidezi relația cu perechea de viață și să faceți progrese împreună, implicit în plan financiar. Este o perioadă care vine cu transformări interioare, dar și cu activarea unor frici și dependențe. Dacă te afli într-o relație toxică, cel mai probabil, până în decembrie o vei încheia. Grijă la credite și la investițiile riscante.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Jupiter revine în sectorul relațiilor tale și te poate ajuta să repari o relație, dacă simți că aceasta este de viitor. Oricum, atenția ta se va canaliza mult către viața de cuplu, iar dacă ești singur ai șanse mari să întâlnești un partener cu care să fii compatibil și să legi o relație de lungă durată. Un proiect profesional, o colaborare pe care ai abandonat-o în primăvara acestui an, acum poate fi reluată. De asemenea, poți relua o negociere.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Jupiter se întoarce retrograd în sectorul muncii și al sănătății și îți cere are reevaluarea situației profesionale, a programului, a modului în care îți desfășori sarcinile. Nu este exclus, dacă te-ai confruntat cu o problemă de sănătate, aceasta sa revină pentru a fi tratată. Cel mai probabil, când Jupiter va reveni în mers direct vei găsi și cele mai bune soluții de tratament. Profită de următoarea perioadă și schimbă-ți stilul de viață și rutina zilnică.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Jupiter revine în sectorul iubirii și poate acționa pe mai multe planuri. Poate readuce în viața ta o fostă iubire, te poate ajuta să depășești o dezamăgire în dragoste, o despărțire sau îți poate aduce un nou partener. Reevaluează-ți viața sentimentală și relația cu copiii, mai ales că unii nativi au șanse să devină părinți în perioada următoare. Pe de altă parte, ai toate șansele să scoți bani dintr-un proiect creativ.

Horoscop zilnic 28 octombrie 2022. Nativii Săgetător trec printr-o perioadă în care vor să-și renoveze locuința

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Jupiter, guvernatorul tău, se reîntoarce în sectorul familiei și al spațiului de locuit, tranzit care te ajută să-ți reevaluezi relațiile cu cei dragi și să le îmbunătățești. Te poți apropia mai mult de familie, poți rezolva situații ce țin de casă și poți face pace cu tine și cu trecutul. Este o perioadă bună pentru nativii care vor să-și renoveze sau schimbe locuința.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Cu Jupiter revenit în sectorul comunicării și rațiunii tale va urma o perioadă de reevaluare a unor idei, decizii, negocieri, dar și reevaluări legate de prieteni, de relația cu rudele, cu vecinii. Îți poți revizui modul în care comunici cu cei apropiați. Acest tranzit îți poate aduce lămuriri, clarificarea unor dileme cu care te confrunți de ceva vreme. Ai grijă să asculți și ce au ceilalți de zis și să nu te grăbești să tragi concluzii sau să iei decizii radicale. Mai multă grijă și la deplasări.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Jupiter revine în sectorul tău financiar și-ți cere reevaluarea modului în care-ți câștigi și administrezi veniturile. Dacă ai cheltuit prea mult, pe retrogradarea lui Jupiter vei resimți lipsurile din plin, mai ales că s-ar putea să scadă și bugetul. Totodată, așteaptă-te la cheltuieli destul de mari în perioada următoare. Tot acest context te poate stimula să prinzi încredere în tine și să-ți monetizezi niște talente.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Jupiter, guvernatorul tău secundar, revine chiar în zodia ta și deschide o perioadă în care ai nevoie să-ți reevaluezi viața personală, relațiile, proiectele și sănătatea. Jupiter  direct va aduce progrese remarcabile în viața ta, dar pentru asta va trebui să depui și tu un minim efort. Încearcă să nu exagerezi, să nu-ți acorzi mai multă importanță decât este cazul, să nu faci excese și să vezi ce te nemulțumește cu adevărat pentru a schimba acele contexte. Este o perioadă bună să-ți reevaluezi cariera și situația profesională.

Horoscopul zilei de 28 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce să pui în sarmalele murate pentru o aromă divină. Cum se fac, sunt un...
Florin Dumitrescu a plecat din România: „O nouă eră”! Decizia luată după ce a semnat...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
El este câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 13. Surpriză uriașă la Antena 1! 😲
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *