Horoscop zilnic 29 octombrie. Mari secrete ies la iveală. Zodia care face o descoperire importantă

Previziuni astrale pentru fiecare zodie
Horoscop zilnic 29 octombrie. Mari secrete ies la iveală. Zodia care face o descoperire importantă

Horoscop zilnic 29 octombrie. Mercur intră astăzi în zodia Scorpion pe care o va tranzita până pe 17 noiembrie, când se va muta în Săgetător. Acest tranzit ne stimulează să înțelegem lucruri la un nivel mai profund, ne oferă intuiție, dar și idei fixe. S-ar putea să fim mai iscoditori, mai suspicioși, mai sarcastici, să aflăm secrete și să elucidăm mistere.

Horoscop zilnic 29 octombrie. Principalele previziuni astrale

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Cu Mercur în tranzit printr-un sector al parteneriatelor vei observa că ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul de viață sau cu cei cu care colaborezi sau faci afaceri. Acest tranzit aduce idei de investitii și oportunități de a face profit, de a scoate câștiguri cu ajutorul altora. În cuplu se pot aborda teme legate de viața intimă, de încredere și fidelitate.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Mercur va tranzita sectorul relațiilor tale și în perioada următoare vei observa că se va îmbunătăți comunicarea cu partenerul de viață, dar și cu persoanele cu care colaborezi din punct de vedere profesional. Vei ajunge mai ușor la idei comune și la o cale de mijloc în cazul negocierilor. În cuplu ai grijă la tendința de a răscoli trecutul, de a fi iscoditor și suspicios.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Cu Mercur în casa muncii și a sănătății vei comunica mai ușor cu colegi de la serviciu și vei avea idei bune pentru a-ți eficientiza munca. Pe de altă parte, acest tranzit te poate ajuta să obții niște răspunsuri legate de starea ta de sănătate și să te informezi ce schimbări poți aduce stilului de viață astfel încât să ai mai multă energie și un tonus mental mai bun.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Mercur va intra în sectorul tău afectiv și în următoarea perioadă te vei bucura de schimbări în bine în ceea ce privește comunicarea cu persoana iubită sau cu copiii. Veți fi pe aceeași lungime de undă, atât în privința timpului liber, cât și în privința unor chestiuni importante legate de viața în doi pe care până acum nu reușeați să le integrați de comun acord.

Horoscop zilnic 29 octombrie. Probleme care își găsesc rezolvarea

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Tranzitul lui Mercur prin Scorpion te ajută să comunici mai bine cu familia și să ajungeți mai ușor la aceleași viziuni. Prăpastia dintre generații nu o să mai fie atât de vizibilă și ajungeți mai ușor la o înțelegere. Pe de altă parte, unii nativi pot rezolva situații ce țin de locuință, în special dacă sunt legate de acte.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Tranzitul lui Mercur prin Scorpion te susține în comunicare și poți înțelege situațiile cu care te confrunți într-un mod mult mai profund. Ești mai deschis în abordarea unor subiecte delicate și îi înțelegi mai ușor pe cei cu care stai de vorbă. De asemenea, acest tranzit te stimulează să descoperi lucruri noi, să obții aprobări sau să rezolvi situații ce țin de acte.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Mercur va tranzita sectorul tău financiar, aspect care poate aduce în următoarea perioadă mult mai multe discuții legate de bani și de salariu. Ai putea avea idei sau cineva te-ar putea sfătui ce trebuie să faci pentru a-ți suplimenta veniturile sau cum ai putea să pui deoparte un ban sau să-ți investești eficient economiile.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Mercur îți va tranzita de astăzi zodia și până pe 17 noiembrie vei fi mai comunicativ și vei avea mai multă încredere în tine și în ceea ce gândești. Este o perioadă bună să analizezi în profunzime niște situații cu care te confrunți în viața de zi cu zi și să iei cele mai bune decizii în plan personal. Poți cunoaște noi persoane cu care să legi relații de lungă durată.

Horoscop zilnic 29 octombrie. Perioadă de introspecție

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Tranzitul lui Mercur prin Scorpion îți poate aduce în prezent niște situații mai vechi cu care te-ai confruntat pentru a le analiza și a le rezolva. S-ar putea să intri într-o perioadă de introspecție, să fii mai meditativ, să-ți înfrunți niște frici și anxietăți și să scapi de anumite regrete și frustrări. Te poți ierta mai ușor pentru niște decizii luate.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Tranzitul lui Mercur prin Scorpion îți reactivează viața socială și te face mai dornic de interacțiune, mai dornic să ieși la evenimente. Astfel poți cunoaște persoane noi cu care să descoperi că ai multe în comun. Comunicarea cu prietenii se îmbunătățește și poți avea idei bune despre cum să implementezi o idee de afaceri sau cum să duci la succes un proiect în care ești implicat.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Mercur va tranzita sectorul carierei tale, aspect care te ajută să te înțelegi mai bine cu superiorii și să scapi de unele tensiuni profesionale existente până acum. S-ar putea să fii remarcat de persoane noi, care să-ți propună noi oportunități de afirmare, de creștere profesională. Un lucru este sigur, vezi mult mai clar care este direcția de viitor pe care îți dorești să fii și ce trebuie să faci pentru a ajunge să-ți atingi obiectivele.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Cu Mercur în sectorul principiilor de viață nu este exclus să cunoști pe cineva care să-ți schimbe radical sistemul de credințe și valori. Poate fi vorba și de o carte citită sau de un sfat primite de la o persoană cu mai multă înțelepciune. Ai ocazia să vezi mult mai clar și dintr-un alt unghi o situație de viață cu care te confrunți.

Horoscopul zilei de 28 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 2-8 octombrie 2023
9.4 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *