Horoscop zilnic 29 aprilie 2022. Mercur în Gemeni. Zodia favorizată de acest tranzit

Citește horoscop zilnic 29 aprilie 2022 și află ce ți-au rezervat astrele
Horoscop zilnic 29 aprilie 2022. Mercur în Gemeni. Zodia favorizată de acest tranzit

Horoscop zilnic 29 aprilie 2022. Mercur, planeta rațiunii și a comunicării, își schimbă semnul și trece în zodia Gemeni, zodia sa de domiciliu. Aici Mercur este puternic și își manifestă energia în toată splendoarea sa, însă tot aici va și retrograda începând cu data de 10 mai. Până atunci, Mercur ne inzestrează cu calități oratorice, cu abilități de comunicare și negociere.

Ne oferă flexibilitate în gândire și putem să jonglăm cu ideile, astfel că și soluțiile care ne vin pe acest tranzit pot fi foarte bune. În schimb, este posibil să nu fie definitive. La fel ca și negocierile. Retrogradarea lui Mercur poate pune în lumină, din nou, raționamentele pe care le avem în această perioadă, de aceea este bine să lăsăm loc de schimbare.

Cu Mercur în Gemeni suntem mai curioși, punem multe întrebări, vorbim mult și suntem ajutați să învățăm, să aflăm informații și să rezolvăm situații ce țin de acte. Totuși, există și minusuri ale acestui tranzit. Suntem mai superficiali în gândire, ne schimbăm destul de repede părerile și ne pierdem în discuții mărunte, pierzând din vedere imaginea de ansamblu. Zodiile de Aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) și cele de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) sunt cele mai avantajate de acest tranzit.

Horoscop zilnic 29 aprilie 2022. Gemenii sunt favorizați pe toate planurile de acest context astral

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Pe tine te bucură acest tranzit pentru că îți limpezește mintea și te ajută să iei decizii bune și să faci negocieri avantajoase. Ești mai sociabil, mai dornic de întâlnit cu prietenii și îți vei pune în lumină abilitățile oratorice mai mult ca niciodată. Tot ce ține de învățare, examene, interviuri, ședințe, discursuri, acte și deplasări îți este la îndemână. În plus, poți lua decizii importante legate de un loc de muncă sau de modul în care-ți desfășori sarcinile, poate chiar legate de stilul tău de viață. Vei observa că și comunicare cu colegii se va îmbunătăți, dar și cu rudele apropiate.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Mercur iese din zodia ta, însă ține cont că va reveni în mers retrograd aici, așa că s-ar putea ca multe din deciziile luate în ultimele zile să fie reevaluate ulterior. Până pe 10 mai ai toată susținerea lui Mercur să-ți clarifici niște situații financiare. Poți lua decizii legate de bani, de o investiție, de modul în care-ți câștigi și administrezi veniturile. Poți avea idei bune despre cum să-ți crești încasările. Poate faci o negociere salarială sau discuți despre un comision sau faci o plată amânată. Totodată, promovează-ți talentele native și caută să le monetizezi pentru că poți primi ponturi bune în acest sens. Pe de altă parte, preocupă-te de creșterea stimei de sine, mai ales într-o relație sentimentală.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Mercur intră în zodia ta și vei observa că multe se clarifică în mintea ta și capătă un nou sens. Ești mai comunicativ, mai creativ, mai intuitiv și poți lua decizii bune. Te exprimi cu mare ușurință, iei decizii legate de viața personală și de relațiile tale și, în plus, nu te va întrece nimeni în negocieri. Lasă-ți totuși și niște portițe pentru a putea jongla cu situațiile atunci când Mercur va retrograda. În perioada următoare poți cunoaște persoane importante, care vor contribui la dezvoltarea ta, iar comunicarea cu familia se va îmbunătăți.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Nu te avantajează foarte mult acest tranzit al lui Mercur dacă ești încă ancorat în anumite pasaje din trecut pentru că de aici pot lua naștere frământările. Revin amintiri, gânduri, temeri, stări anxioase, persoane de care încă nu te-ai detașat. Se reiau discuții vechi și tot acest context te poate agita pe interior. Mulți nativi se vor interioriza și vor prefera să tacă, mai ales că tendința va fi de a ascunde de ceilalți ceva. Bine ar fi să nu fie vorba de ceva serios, pentru că retrogradarea lui Mercur poate scoate secrtele la suprafață. Totodată, acest tranzit poate stimula intuiția. De asemenea, te poți preocupa și de starea ta de sănătate, dar și de a celor dragi.

Horoscop zilnic 29 aprilie 2022. Perioadă benefică din punct de vedere profesional pentru Balanțe

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Mercur în tranzit prin Gemeni este de bun augur pentru tine și asta pentru că te stimulează la socializare. Vei simți nevoia să te vezi cu prietenii, să participi la evenimente și poți cunoaște noi persoane cu care să împărtășești viziuni comune. Poți intra în noi anturaje și organizații. Este, de asemenea, o perioadă bună pentru a-ți face planuri de viitor, chiar și pentru a investi în ele, însă cu grijă pentru că Mercur va retrograda aici. Ai șansa să te asociezi cu persoane noi pentru un scop comun, să te implici în noi proiecte sau îți vin idei bune despre cum să duci la succes un proiect în care ești deja implicat. Te vei bucura de popularitate inclusiv în sfera online.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Mercur este guvernatorul tău și se simte foarte bine în tranzitul său prin Gemeni, iar acest aspect te va ajuta și pe tine, atât la nivel de comunicare, cât și de raționament. Este o perioadă în care vei comunica mai bine cu superiorii, iar dacă tu ai o funcție de conducere, atunci te vei face plăcut de subalterni. Totodată, ai idei de afirmare, te pui în evidență prin idei și discurs, faci pași spre atingerea unui obiectiv profesional, și nu numai. Dacă vrei să iei decizii radicale care privesc cariera ta, ține cont că acestea s-ar putea să nu fie definitive, dat fiind că Mercur va retrograda aici.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Tranzitul lui Mercur îți reactivează curiozitatea nativă și dorința de a studia ceva, de a învăța lucruri noi, de a obține o diplomă. Poate începi să-ți folosești un atestat deja obținut sau te înscrii la un curs. Este o perioadă care te stimulează să călătorești, să cunoști alte culturi, să explorezi alte locuri. De asemenea, ți se limpezesc anumite credințe, convingeri și principii de viață. Pe de altă parte, poți rezolva chestiuni birocratice, legislative, juridice. Sunt și nativi care pot pleca într-o delegație importantă.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Mercur va activa un sector financiar al banilor și bunurilor deținute împreună cu alții. Poți luadecizii legate de o investiție, de un credit, de o asociere, afacere, însă ține cont că Mercur va retrograda aici și s-ar putea ca unele situații financiare să treacă prin reevaluări. Pe de altă parte, unii nativi pot decide să iasă la pensie, alții să-și facă o asigurare, să inițieze un proces, un partaj sau să împartă niște bunuri. Tot acest tranzit poate aduce discuții cu partenerul de viață legate de buget comun sau chiar de viața intimă, de încredere și fidelitate. S-ar putea ca unele frici și stări de angoasă să fie mai pronunțate acum.

Horoscop zilnic 29 aprilie 2022. Vărsătorii, favorizați de contextul astral în luarea unor decizi importante

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Tranzitul lui Mercur prin Gemeni te ajută foarte mult să-ți îmbunătățești comunicarea cu partenerul de viață. Poți lămuri situații ce țin de viața de cuplu, poți lua decizii privind statutul oficial al unei relații și poți ajunge mai ușor la un consens cu partenerul. Totuși, asta nu se va întâmpla de la sine, ci va trebui să dai dovadă de înțelegere și să găsești echilibrul în relație, să asculți și să te exprimi în egală măsură. Pe de altă parte, este un tranzit care favorizează negocierile și contractele profesionale și-ți aduce mai multă receptivitate din partea altora.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Cu Mercur în Gemeni s-ar putea să iei niște decizii importante legate de locul de muncă, de modul în care-ți îndeplinești sarcinile, de program și stil de viață. Este o perioadă bună să găsești  cele mai bune opțiuni pentru a-ți eficientiza și simplifica munca. Comunicarea cu colegii va fi mai bună și te poți baza mai mult pe aceștia. Nativii care-și caută un job se pot angaja accum. Ține cont că unele decizii pe care le iei acum vizavi de un loc de muncă s-ar putea să fie reevaluate ulterior, când Mercur va rerograda. Pe de altă parte, crește interesul pentru rezolvarea unor probleme de sănătate și pentru îmbunătățirea rutinei zilnice. Mercur poate aduce și stres și agitație mentală, deci nevoia de odihnă va fi mai mare.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Mercur își va începe mersul prin sectorul tău afectiv și te va susține din plin la îmbunătățirea comunicării cu persoana iubită sau cu copiii. Se pot clarifica neînțelegeri, se pot lămuri aspecte care țin de viața ta sentimentală, poate chiar îți vei da seama ce simți pentru cineva care te atrage. Posibil să iei decizii ce țin de copii, de educația și creșterea lor. Sunt și nativi care analizează ipoteza de a deveni părinți. Tot acest tranzit îți dă curaj să flirtezi, să abordezi o persoană care-ți place și, de ce nu, să te aventurezi în noi povești de iubire. Ține cont că acestea s-ar putea să nu fie de lungă durată, dat fiind că Mercur va retrograda aici. Sunt și nativi stimulați de acest tranzit să înceapă un proiect creativ sau să se dedice unui hobby.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Mercur te susține să-ți îmbunătățești comunicarea cu familia și să dezbați mai ușor teme delicate care știi că aduc neînțelegeri. Poți să ajungi mai ușor la viziuni comune cu părinții și te bucuri de mai multă înțelegere din partea acestora. De asemenea, poți lua decizii legate de casă, poți rezolva situații ce țin de actele unui bun de patrimoniu. Cum Mercur este guvernatorul relațiilor tale, poate fi vorba de discuții legate de o mutare, posibil chiar cu partenerul. Pe de altă parte, ține cont că acest tranzit poate scoate la suprafață și multe vulnerabilități emoționale, inclusiv traume din copilărie rămase nerezolvate.

Horoscopul zilei de 29 aprilie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *