Horoscop zilnic 29 august 2022. Luna traversează zodia Balanță. Zi favorabilă pentru negocieri și încheieri de contracte

Află ce surprize au pregătit astrele pentru ziua de 29 august
Horoscop zilnic 29 august 2022. Luna traversează zodia Balanță. Zi favorabilă pentru negocieri și încheieri de contracte

Luna traversează astăzi zodia Balanță și formează o conjuncție cu Mercur, planeta comunicării. Se anunță o zi favorabilă dialogului, negocierilor, încheierii de contracte și căutarea unor soluții pentru împăcări sau regăsirea armoniei în cuplu și-n relațiile profesionale.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 29 august 2022. Nativii Berbec au o zi favorabilă pentru semnări de contracte noi

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Sectorul asociat relațiilor și parteneriatelor este activat astăzi de conjuncția Lunii cu Mercur, planeta comunicării. Așadar, vei iniția dialoguri în cuplu sau cu cei cu care desfășori activități, să găsiți soluții la unele probleme sau chestiuni amânate. O zi favorabilă împăcărilor și semnării contractelor profesionale.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Conjuncția care se formează astăzi între Lună și Mercur, astrul comunicării, în tranzit prin zodia Balanță, respectiv prin casa muncii și sănătății tale, îți aduce preocupări pentru sarcinile și activitatea zilnică. De asemenea, poți începe niște investigații medicale, dacă s-au reactivat afecțiuni mai vechi, sau poți primi un diagnostic, dacă ai făcut analize.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Luna îți traversează astăzi sectorul sentimental și formează o conjuncție cu Mercur, guvernatorul tău. Posibil să ai mai multe dialoguri legate de planul amoros, să te destăinui unei persoane din familie. Dacă ești singur și primești o invitație de a ieși cu prietenii sau la un eveniment, s-ar putea să cunoști persoane care să te atragă din punct de vedere intelectual.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Sectorul vieții de familie, spațiului de locuit, relațiilor cu părinții este activat astăzi de Luna în tranzit prin zodia Balanță în conjuncție cu Mercur, astrul comunicării. Așadar, te preocupă chestiunile gospodărești sau rezolvarea unor acte, încheierea unor contracte pentru un imobil. Pot avea loc discuții cu părinții privind administrarea patrimoniului.

Horoscop zilnic 29 august 2022. Nativii Fecioară sunt preocupați de bani

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Sectorul comunicării, gândirii, informațiilor, acumulării de cunoștințe, negocierilor este activat astăzi de conjuncția Lunii în tranzit prin zodia Balanță, în conjuncție cu Mercur, astrul comunicării. Așadar registrul astral este  favorabil dialogului, rezolvării unor neînțelegeri, negocierilor, întâlnirilor, semnării unor contracte.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale este activat astăzi de conjuncția Lunii cu Mercur, guvernatorul tău, în tranzit prin zodia Balanță. Prin urmare, te preocupă administrarea sumelor pe care le deții sau pe care trebuie să le încasezi în perioada următoare și destinația acestora astfel încât să nu rămâi cu datorii.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Luna îți traversează astăzi semnul nașterii și formează o conjuncție cu Mercur, planeta comunicării. Ești sociabil și te faci plăcut și înțeles în dialog. Trigonul cu Pluton ar putea să-ți rezolve anumite nemulțumiri salariale, dacă ai curaj să faci o negociere. Totodată, găsești soluții și la o chestiune locativă.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna traversează astăzi zodia Balanță, respectiv sectorul asociat frământărilor interioare, și formează o conjuncție cu Mercur, guvernatorul casei prietenilor. Așadar, s-ar putea să ai o discuție sinceră cu unul dintre prietenii, care te-a dezamăgit în ultima perioadă. Vă spuneți nemulțumirile și reușiți să treceți peste situația care v-a îndepărtat.

Horoscop zilnic 29 august 2022. Nativii Săgetător primesc propuneri pentru un proiect nou

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Conjuncția Lunii cu Mercur, planeta comunicării, care se formează astăzi în zodia Balanță, respectiv în sectorul prietenilor, vieții sociale și planurilor de viitor, îți aduce dialoguri cu un prieten, căruia îi soliciți un sfat în legătură cu o situație apărută în cuplu. Totodată, s-ar putea să primești propuneri de a te implica într-un proiect nou.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Sectorul carierei și imaginii este activat astăzi de conjuncția Lunii cu Mercur, planeta comunicării, care se formează în zodia Balanță. Vii cu idei noi pe care le prezinți superiorilor sau ai dialoguri constructive privind adoptarea unei noi strategii în planul activităților profesionale. Te poți afirma printr-un discurs public.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Conjuncția care se formează astăzi între Lună și Mercur, astrul comunicării, în tranzit prin zodia Balanță, vine să-ți aducă preocupări pentru a rezolva anumite chestiuni birocratice sau pentru a te înscrie la niște cursuri de perfecționare sau schimburi de experiență profesională. Totodată, poți pregăti o plecare într-o călătorie.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Sectorul asociat intereselor financiare, a banilor proveniți din alte surse decât salariile, a banilor și bunurilor pe care le deții împreună cu partenerul sau alte persoane este activat de conjuncția Lunii cu Mercur, astrul comunicării, din zodia Balanță. Este un moment bun să-ți faci ordine în situația financiară.

Horoscopul zilei de 29 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.