Horoscop zilnic 29 februarie 2024. Zodia care pierde bani. Veștile nu sunt bune nici în dragoste pentru acești nativi

Previziuni pentru toate zodiile

Scris de: Daoud Andra

29 Feb. 2024

Horoscop zilnic 29 februarie 2024. Zodia care pierde bani. Veștile nu sunt bune nici în dragoste pentru acești nativi

Ziua de joi, 29 februarie, vine cu vești de toate felurile pentru nativii din zodiac. O anumită zodie are parte de pierderi, atât pe plan financiar, cât și amoros. Cine sunt ghinioniștii zilei și la ce să se aștepte ceilalți nativi.

Horoscop zilnic 29 februarie 2024. Taurii pot intra în conflicte

Berbec

Îți este din ce în ce mai greu să lucrezi în echipă și preferi să faci totul pe cont propriu, chiar dacă asta înseamnă să muncești mai mult. Poți da dovadă de prea multă sensibilitate, astfel că ai șanse să intri în discuții tensionate.

Taur

Din cauza încăpățânării, poți ajunge ușor la conflicte cu persoanele apropiate. Încetează să te porți ca un copil și dă dovadă de maturitate, dacă nu vrei să te cerți cu cei dragi. Spre seară, armonia revine în casă.

Citește și: Zodiile care nu trebuie să poarte aur niciodată! Aceste bijuterii atrag necazurile în viața lor

Gemeni

Ești ușor confuz din cauza unor schimbări care au avut loc în viața ta în ultima perioadă. Comportamentul tău îi poate deruta pe cei din jur. Încearcă să îți pui ordine în gânduri și să fii mai consecvent.

Rac

Este o zi bună pentru socializare și pentru a cunoaște oameni noi. Nu strică să ai cât mai multe cunoștințe, la care să poți apela la nevoie. Astfel se pot lega și noi oportunități de colaborare și de afaceri.

Horoscop zilnic 29 februarie 2024. Balanțele au parte de o întâlnire nereușită

Leu

Traversezi o perioadă care îți pune nervii și răbdarea la încercare. Este important să nu te lași descurajat și să te lupți pentru ceea ce îți dorești. Lasă deoparte sentimentele negative și fă pace cu cei din jurul tău.

Fecioară

Pot apărea anumite blocaje legate de locul de muncă și de anumite sarcini pe care le ai. Încearcă să te relaxezi și să prioritizezi lucrurile. Dacă simți nevoia să comunici cu cineva, asigură-te că este o persoană de încredere.

Citește și: Dă norocul peste aceste 4 zodii în martie 2024. Este o lună a transformării, îți pică bani din cer

Balanță

O întâlnire în care ți-ai pus multe speranțe poate să nu fie atât de reușită precum ți-ai imaginat. Pe plan financiar, ai grijă în ce investești și evită să faci cheltuieli mari în această zi.

Scorpion

Unele situații neprevăzute îți pot da mari bătăi de cap. Partea bună este că te descurci de minune, chiar și în momentele stresante. Încearcă să nu pui prea mult la suflet ce se întâmplă și să prioritizezi sarcinile.

Horoscop zilnic 29 februarie 2024. Zi excelentă pentru Vărsători

Săgetător

Nu este cea mai bună zi pentru socializare. O persoană cu care ești nevoit să conviețuiești zilele acestea îți poate pune răbdarea la încercare. Păstrează-ți calmul și încearcă să nu pui totul la suflet.

Capricorn

Ai grijă la cheltuielile neprevăzute, care îți pot da bugetul peste cap. Nu face investiții pe termen lung, pentru că se poate să nu fie cele mai inspirate. Spre seară, se poate concretiza o întâlnire pe care ți-o dorești de mult timp.

Citește și: Zodia care are succes pe toată linia în luna martie. Acești nativi încep primăvara cu dreptul, au reușite pe toate planurile

Vărsător

Se anunță o zi excelentă pe plan personal, cu multe surprize frumoase. Extuziasmul și buna dispoziție sunt la cote maxime. Profită din plin de energia pe care ți-o oferă această zi.

Pești

Poate fi dificil să îți păstrezi calmul, din cauza unor presiuni la care ești supus de cei din jurul tău. Unele probleme de la locul de muncă îți afectează starea de spirit, însă totul se va termina cu bine, în cele din urmă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *