Horoscop zilnic 29 iulie. Zodia care trebuie să scape de un blocaj

Citește horoscopul zilnic și află ce ți-au rezervat astrele. Surprize mari pentru toți nativii.
Horoscop zilnic 29 iulie. Zodia care trebuie să scape de un blocaj

Horoscop zilnic 29 iulie. Jupiter, Marele Benefic, își începe de astăzi mișcarea retrogradă prin zodia Berbec. Pe 28 octombrie ajunge, prin retrogradare, în zodia Pești și până pe 24 noiembrie, când revine la mișcarea directă, ne invită la reevaluarea proiectelor personale și profesionale, mai ales a celor începute din luna mai.

Horoscop zilnic 29 iulie. Gemenii trec printr-o perioadă a reevalurilor 

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Retrogradarea lui Jupiter, începând de astăzi, prin zodia ta, vine cu reevaluarea planurilor personale și profesionale, cu o analiză și o introspecție asupra vieții tale de până acum. Posibil să încetinești motoarele și să nu mai fii asa optimist, ci sa adopți o atitudine mai rezervată.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Jupiter își începe de astăzi retrogradarea prin zodia Berbec, prin casa frământărilor interioare, introspecției și trecutului. Ești invitat la un bilanț, să scapi de un blocaj, frici, temeri și să găsești  o metodă de reechilibrare, pentru a putea începe un plan personal, pe care să-l lansezi atunci când Jupiter va ajunge în zodia ta.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Cu Jupiter retrograd, în următoarea perioadă, prin zodia Berbec, vei începe o reevaluare a relațiilor de prietenie,  proiectelor și planurilor de viitor. Nu vei lăsa lângă tine decât acele persoane care nu te-au dezamăgit și au dovedit că-ți sunt aproape în momente grele.

Horoscop zilnic 29 iulie. Fecioarele reușesc să își plătească o parte din datorii

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Începând de astăzi, Jupiter, guvernatorul casei muncii și sănătății, își începe retrogradarea prin zodia Berbec, respectiv prin casa carierei. Așadar, urmează o perioadă de câteva luni, în care-ți vei face o evaluare a proiectelor profesionale.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Începând de astăzi Jupiter, marele benefic, își începe retrogradarea prin zodia Berbec și urmează o perioadă de câteva luni, în care îți vei reevalua principiile, credințele și vei căuta să-ți lărgești orizonturile cunoașterii, să reiei niște cursuri sau o formă de școlarizare. Cum marele benefic este guvernatorul casei sentimentale, este posibil să reiei o legătură cu cineva din străinătate.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Retrogradarea lui Jupiter, începând de astăzi, prin zodia Berbec, vine în următoarele luni cu preocupări pentru returnarea unei datorii financiare. Cum Jupiter este guvernatorul sectorului familiei este posibil să reușești să achiți niște datorii făcute pentru casă sau să te eliberezi de niște sentimente care au legătură cu unul dintre părinți.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Începând de astăzi Jupiter își începe retrogradarea prin zodia Berbec, prin casa asociată căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale. Așadar, urmează o perioadă de reevaluare, de revizuire a unor principii în relații.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Începând de astăzi Jupiter își începe retrogradarea prin zodia Berbec, respectiv prin casa asociată sarcinilor curente de la serviciu. Urmează o perioadă în care-ți vei reevalua activitatea profesională și vei încerca să-ți dai seama ce este important în carieră pentru tine.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Începând de astăzi Jupiter, guvernatorul tău, începe să retrogradeze prin zodia Berbec, prin casa sentimentală, a aventurilor romantice, creativității, copiilor, valorificării unor pasiuni. Așadar, începe o reevaluare a acestor domenii și vei căuta să mai aplanezi din impulsul de a trăi viața la cote înalte.

Citește și Zodiile care au mare noroc la bani în luna august 2022 

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Jupiter își începe astăzi retrogradarea prin zodia Berbec, respectiv prin casa vieții de familie, locuinței, relațiilor cu părinții și bazelor emoționale. Vei căuta să-ți revizuiești deciziile privind familia, părinții, administrarea unui bun imobiliar.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Începând de astăzi Jupiter își începe retrogradarea prin zodia Berbec, prin casa comunicării, gândirii, învățării, cunoștințelor, informațiilor, negocierilor și deplasărilor. Ești invitat să-ți revizuiești modaltatea de interacționare cu ceilalți. Poți relua niște cursuri și s-ar putea să reușești să-ți temperezi o atitudine mai agresivă în raport cu ceilalți.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Începând de astăzi Jupiter, guvernatorul tău, începe să retrogradeze prin zodia Berbec și în următoarea perioadă îți vei reevalua situația financiară, a banilor pe care îi câștigi din muncă. S-ar putea ca introspecția să te ajute să realizezi că în viață sunt importante mult mai multe lucruri decât banii.

Horoscopul zilei de 29 iulie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce face fiica lui Feli Donose la doar 5 ani și jumătate
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Românca din Pașcani, FILMARE VIRALĂ! Cum apare cu iubitul celebru, după ce a rămas gravidă
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
Cum a cerut-o Aurelian Temișan pe Monica Davidescu în căsătorie: "Unul dintre ei mi-a dat...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *