Horoscop zilnic 29 mai 2022. Zodia care întâmpină mari probleme de sănătate. Vești proaste pentru mai mulți nativi

Află de mai jos ce surprize au pregătit astrele pentru ziua de 29 mai 2022
Horoscop zilnic 29 mai 2022. Zodia care întâmpină mari probleme de sănătate. Vești proaste pentru mai mulți nativi

Săptămâna se încheie cu un aspect energizant, care nu s-a mai petrecut de 12 ani. Este vorba de o conjuncție între Marte, planeta acțiunii, și Jupiter, planeta expansiunii, în zodia Berbec. Ambele planete se simt foarte bine aici, prin urmare ne putem aștepta la o explozie de energie, optimism și foarte mult entuziasm. Vom da dovadă de un curaj ieșit din comun, însă există și riscul de a face excese și de a deveni conflictuali. Se amplifică dorința de aventură, pofta de distracție și vom lupta pentru adevăr și susținerea principiilor.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 29 mai 2022. Nativii Taur, probleme de sănătate. Pot ajunge să facă o intervenție chirurgicală

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Ești gazda acestei conjuncții, prin urmare te poți aștepta la o regenerare energetică și la o poftă de viață cum nu ai mai avut de multă vreme. Trebuie, în schimb, să ai grijă la tendința de a exagera, de a face excese și de a depăși limitele. Nu este exclus să te accidentezi, dacă te aventurezi prea departe, sau să devii agitat și conflictual. Pentru tine, această conjuncție, poate deschide un nou capitol în viață cu impact pe 12 ani. Ai ambiții mari și vei face reale progrese în viața personală.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Poți profita de această conjuncție pentru a te rupe de trecut și de tot ce este toxic în viața ta. Marte este guvernatorul relațiilor tale, așa că ai grijă la o eventuală reîntoarcere a unui fost partener. S-ar putea să fii mai agitat pe interior, să te simți neliniștit și să te confrunți cu insomnii. Dacă ai o problemă de sănătate cronică sau pe care nu ai tratat-o, această conjuncție îți aduce curajul necesar să faci pași către vindecare, inclusiv să faci o intervenție chirurgicală dacă este cazul.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Sunt zile perfecte pentru a ieși cu prietenii, pentru a te distra și a participa la evenimente. Ai ocazia să cunoști oameni noi și să intri în noi anturaje. Pe de altă parte, este o conjuncție care te ajută să faci progrese cu un proiect în care ești implicat, să atragi sponsorii de care ai nevoie, și să-ți faci planuri de viitor îndrăznețe. Sunt și nativi care pot ieși din cercuri sociale cu care nu mai empatizează.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Marte și Jupiter se întâlnesc în conjuncție în sectorul carierei tale și te pot stimula să faci progrese profesionale, să te afirmi, să faci pași către atingerea unor obiective importante pe care le ai. Pe de altă parte, este o conjuncție care poate aduce și conflicte cu superiorii, dar și curajul de a intra pe o nouă direcție profesională. Ambițiile tale sunt mari și dorința de a te face cunoscut pe măsură.

Horoscop zilnic 29 mai 2022. Fecioarele își fac curaj și ies dintr-o relație toxică

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Conjuncția de astăzi te stimulează să călătorești, să înveți lucruri noi, să studiezi și să te perfecționezi într-o anumită direcție. Vei face progrese pe calea evoluției, atât personale cât și profesionale. Îți vei susține punctul de vedere cu foarte mult curaj, te vei lupta pentru un adevăr și îți vei susține principiile și credințele până în pânzele albe. Nativii care sunt implicați într-un proces pot avea câștig de cauză, însă este important să facă lucrurile corect și moral.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Grație acestui context astrologic vei avea curajul necesar să te lupți pentru niște drepturi materiale, fie ale tale, fie ale altora. De asemenea, poți obține un credit sau poți iniția un partaj. Este o conjuncție care îți poate deschide apetitul pentru partea nevăzută a vieții, pentru zona ocultă și, pe de altă parte, îți poate aduce o viață intimă intensă. Sunt și nativi care au curajul necesar să iasă dintr-o relație toxică. Atenție la acțiunile riscante, indiferent de natura lor.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Marte și Jupiter se întâlnesc în conjuncție chiar în sectorul relațiilor tale și acest aspect poate fi destul de conflictual, dar și energizant pentru viața de cuplu. Pe de o parte, poate aduce spirit de competiție, confruntări și rupturi de relații, iar pe de altă parte, poate aduce o cerere în căsătorie. Dacă ești într-o relație nefuncțională, conjuncția îți dă curajul să-i pui punct. Pe de altă parte, dacă ești singur, s-ar putea să întâlnești o persoană care să te atragă și să începi o nouă relație.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Conjuncția de astăzi are loc în sectorul muncii și îți aduce energie în toate activitățile întreprinse. Vei descoperi metode prin care să-ți crești randamentul, fie că este vorba de sarcini profesionale, fie de activități de rutină. Partea cu plus este că te încântă ceea ce faci și muncești cu plăcere. Partea cu minus este că ai tendința să te suprasoliciți fără să-ți dai seama. Ai grijă la sănătate! Poți profita de acest context pentru a te vindeca de o afecțiune care ți-a dat bătăi de cap și pentru a-ți schimba stilul de viață cu unul mai activ. Sunt zile bune să începi să faci sport.

Horoscop zilnic 29 mai 2022. Nativii Vărsător iau decizii îndrăznețe

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Conjuncția de astăzi aduce multă bucurie, chef de distracție și poftă de viață. Ești optimist, entuziasm și dornic de aventură. Poți flirta cu ușurință și nu este exclus sa te îndrăgostești. Dacă ești parte a unui cuplu, poți descoperi noi activități și hobby-uri care să te apropie de partener. Ai grijă la tendința de infidelitate. Ai foarte multă energie, mai ales că Jupiter este guvernatorul tău, așa că ai grijă în ce direcție o canalizezi. Nu face excese și nu depăși limite.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Conjuncția de astăzi poate aduce agitație în viața de familie și nu sunt excluse conflictele cu cei dragi. Dacă o analizăm la scară largă, această conjuncție poate sta la baza unei mutări, unei schimbări de domiciliu. Sunt nativi care au curajul să-și facă un credit imobiliar sau să revină pe meleagurile natale. Dacă știi că ai traume emoționale nevindecate din trecut, ai mai multă grijă pentru că această conjuncție le poate răscoli. Sunt și nativi care află vestea că familia se mărește.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Conjuncția Marte-Jupiter se petrece în sectorul comunicării și rațiunii și poate aduce foarte multă efervescență mentală. Poți fi mai agitat, mai curios, dornic să te informezi, să găsești idei și soluții la problemele cu care te confrunți. Îți vei susține cu încredere punctul de vedere și poți lua niște decizii îndrăznețe, iar în negocieri poți avea câștig de cauză. Este o zi bună să ieși la plimbare și să te întâlnești cu prietenii.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Marte și Jupiter se întâlnesc în sectorul tău financiar și te pot stimula la cheltuieli, unele chiar mari. Încearcă să nu faci excese dacă ieși la cumpărături și să nu cheltuiești bani sub impulsul momentului sau pe fond emoțional. La scară largă, această conjuncție îți aduce dorința de independență financiară și chiar te poate face mai lacom. Unii nativi vor avea curajul necesar să ceară o mărire de salariu.

Horoscopul zilei de 29 mai este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce face fiica lui Feli Donose la doar 5 ani și jumătate
9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *