Horoscop zilnic 29 martie 2024. Nativii care pierd o gălăgie de bani

Vezi ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de vineri, 29 martie 2024!
Horoscop zilnic 29 martie 2024. Nativii care pierd o gălăgie de bani

Vești proaste pentru o zodie a horoscopului european! Astrele spun că aceasta va traversa o perioadă nefastă, mai ales din punct de vedere financiar. În schimb, alți nativi suferă de singurătate și se confruntă cu anxietatea. Vezi ce te așteaptă și pe tine vineri, pe data de 29 martie 2024!

Horoscopul zilei de vineri, 29 martie 2024

Berbec

Primești un bonus nesperat. Atenție însă la cheltuieli, ai putea să exagerezi fără să-ți dai seama. Nu mai cumpăra tot felul de lucruri nefolositoare.

Taur

Nu traversezi o perioadă bună, însă ar trebui să te concentrezi pe muncă. Ești foarte aproape de a-ți atinge obiectivele, așa că ar fi bine să nu lași micile probleme să te distragă.

Gemeni

Ești extrem de vesel și nimic nu îți poate strica starea. Se anunță o zi foarte favorabilă pentru a-ți face noi prieteni sau pentru a începe o poveste de dragoste.

Rac

Ai foarte multe lucruri de rezolvat și nu știi cu ce să începi. Lasă destinul să te ducă în direcția pe care o alege și vei vedea cum ziua va fi bună pentru tine.

Leu

Fii mai atent la veniturile tale. Potrivit specialiștilor în astrologie, este posibil să pierzi o sumă mare de bani. Fii mai chibzuit, altfel ai putea avea mari probleme.

Fecioară

Există tensiuni în relația de cuplu, însă lucrurile se vor rezolva cu calm. Acolo unde există iubire, există și iertare. Nimeni și nimic nu vă va despărți.

Balanță

Ar trebui să te gândești mai mult la treburile tale, mereu te îngrijorezi sau te sacrifici pentru alții, dar apoi aceștia nu-ți sunt recunoscători pentru asta.

Scorpion

Traversezi o perioadă extrem de aglomerată, iar oboseala începe să-și spună cuvântul. Ar fi cazul să-ți iei câteva zile libere pentru a-ți reîncărca bateriile.

Săgetător

Te simți foarte bine alături de persoana iubită. De asemenea, este o perioadă bună pentru tine din punct de vedere financiar. Reușesc să câștigi sume importante de bani.

Capricorn

Ai parte de momente de relaxare alături de cei dragi sau poate alături de persoana iubită. Sunt șanse, de asemenea, să plecați într-o vacanță sau o excursie.

Citește și Zodiile care dau lovitura în ultimele zile din martie. Au noroc cu carul!

Vărsător

Ai mari probleme pe plan sentimental. Lucrurile nu stau tocmai bine între tine și partenerul de viață. Ar fi bine să asculți și părerea acestuia înainte de a lua o decizie definitivă.

Pești

Crezi că ai ieșit învingător dintr-o anumită situație, dar karma se va întoarce asupra ta. Fii pregătit pentru ceea ce urmează. Nici nu bănuieşti ce suprize îţi pregătesc astrele.

Citește și Zodiile pe care le prinde Paștele 2024 cu buzunarele pline. Dau lovitura, au mare lipici la bani!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *