Horoscop zilnic 3 decembrie. Impulsivitate și neatenție. Nativii care se ceartă cu partenerul de viață

Principalele aspecte astrale pentru nativii zodiacului
Horoscop zilnic 3 decembrie. Impulsivitate și neatenție. Nativii care se ceartă cu partenerul de viață

Horoscop zilnic 3 decembrie, previziuni astrale. Luna traversează astăzi zodia Berbec și ne aduce energie, dinamism în acțiuni, spontaneitate, dar și impulsivitate și neatenție. Putem fi mai agitați și nu prea vom sta locului, vom fi nerăbdători.

Horoscop zilnic 3 decembrie. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Te bucuri de tranzitul Lunii prin zodia ta pentru că-ți aduce energie, determinare și o bună capacitate de mobilizare astfel încât rezolvi tot ce ai în program. Totuși, nu te arunca în necunoscut și fii mai prudent în acțiuni.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Nu te simți în apele tale și asta pentru că ești agitat pe interior. Îți trec multe idei prin cap și de preferat ar fi să cauți să te relaxezi, să te odihnești mai mult. Posibile insomnii cauzate de stres și gânduri. Nici durerile de cap nu sunt excluse.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

S-ar putea să ai parte de unele discuții cam neplăcute cu prietenii, să te enervezi din cauza pretențiilor pe care aceștia le au sau din cauza unor planuri anulate. Unii nativi pot fi forțați să lucreze la un proiect profesional și asta să-i enerveze.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Deși este weekend s-ar putea să fii nevoit să te preocupi de niște situații profesionale, proiecte lăsate nerezolvate. Dacă lucrezi astăzi, ai grijă la modul în care îți îndeplinești responsabilitățile și evită certurile cu colegii.

Horoscop zilnic 3 decembrie. Conflicte cu cei din jur

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Se întrevăd conflicte cu cei din jur, în special pe teme legate de principii și valori morale, de politică, religie, cultură. Nu acepți varianta altora și ai tendința de a-ți impune cu autoritate propria viziune și propriul adevăr.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

S-ar putea să ai parte de certuri cu partenerul de viață din cauza unor cheltuieli care au destabilizat bugetul comun. În funcție de natura situației, sunt și nativi care nu se înțeleg cu partenerii de afaceri și nu reușeșsc să reglementeze niște contexte financiare.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și, cel mai probabil, va aduce niște confruntări directe cu partenerul de viață. Se pot face reproșuri, unele justificate, altele mai puțin, și atmosfera de weekend se poate strica. De asemenea, programul tău prea încărcat poate fi de vină pentru reproșurile care apar.

Horoscop zilnic 3 decembrie. Stres și oboseală

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Azi îți cam lipsește răbdarea și nici capacitatea de concentrare nu este una bună. S-ar putea să faci fel și fel de greșeli în timp ce-ți desfășori sarcinile programate pentru astăzi. Ești stresat și obosit și nici starea de sănătate nu este tocmai favorabilă.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna trece prin sectorul tău sentimental și te poate agita din punct de vedere afectiv. Ești nerăbdător, neatent în relațiile cu cei dragi, ai tendința de a le ignora dorințele și rugămințile. Dacă-ți place de o persoană, ai șanse mai mari să o îndepărtezi acum decât să o apropii.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Luna trece prin sectorul familiei și al locuinței și nevoia ta va fi să stai în casă, în intimitatea căminului, să te bucuri de compania celor dragi. Totuși, s-ar putea ca unele activități gospodărești să-ți cam dea bătăi de cap.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

S-ar putea să fie mai agitat dialogul cu cei din jur și să nu ții cont prea mult de ceea ce spui. Ai tendința de a te contrazice, de a te implica în conversații doar de dragul de a fi contra altora. Capacitatea de concentrare este minimă, agitația mentală mare și ar trebui să ai grijă la deplasări, mai ales dacă tu conduci.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Luna trece prin sectorul financiar și te poate stimula la unele cheltuieli neprevăzute, făcute sub impulsul momentului. Se întrevăd discuții tensionate pe tema banilor și nemulțumiri majore legate de unele investiții făcute sau de pretențiile pe care le au alții de la tine din acest punct de vedere.

Horoscopul zilei de 3 decembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce Roxana Ciuhulescu a refuzat să participe la Survivor All Stars?
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *