Horoscop zilnic 3 martie 2024. Schimbări majore în viața acestor nativi, relația de cuplu trece prin mari încercări

Vezi ce ți-au rezervat astrele!
Horoscop zilnic 3 martie 2024. Schimbări majore în viața acestor nativi, relația de cuplu trece prin mari încercări

Ultima zi de weekend vine cu vești mai puțin bune pentru unele zodii ale horoscopului european. Se pare că unii nativi își vor schimba locul de muncă, dar vor rămâne dezamăgiți de ce vor găsi. În schimb, pentru alții, apar probleme în relația de cuplu. Partenerul le va reproșa că sunt absenți. Vezi ce te așteaptă și pe tine în orele următoare!

Horoscopul zilei de duminică, 3 martie 2024

Berbec

Se pare că norocul îți iese în cale. Se anunță o schimbare pozitivă în viața ta. Lucruri bune se întrevăd la orizont. Vei avea ocazia să îți deschizi afacerea mult visată!

Taur

Apar mici probleme pe care trebuie să le rezolvi urgent, așa că s-ar putea să nu poți avea o zi atât de calmă sau relaxată pe cât ai nevoie. Totuși, nu ai de ce să te temi, totul se va termina cu bine.

Gemeni

Ultima zi de weekend ar putea fi una foarte fericită și norocoasă pentru tine, datorită unei surprize minunate pe care ți-o va face persoana iubită. Bucuria va fi una imensă!

Rac

Nimic nu va ieși așa cum te așteptai sau îți doreai, dar primești ajutor din partea astrelor, iar, în final, vei avea o zi mult mai bună sau mai interesantă decât ți-ai planificat.

Leu

Este un moment ideal pentru a începe o nouă și promițătoare poveste de dragoste sau pentru a recupera o relație mai veche, una care te-a făcut foarte fericit și care ți-a dat siguranță.

Fecioară

Viața sentimentală sau cea de familie îți rezervă câteva surprize la care nu te aștepți deloc și care te vor bucura foarte mult. De asemenea, banii nu vor reprezenta o problemă pentru tine.

Balanță

Nu traversezi deloc o perioadă bună, mai ales pe plan sentimental. Simți că partenerul de viață s-a îndepărtat de tine și nu-ți mai acordă atenția de care te bucurai altădată.

Scorpion

După foarte multe căutări, în sfârșit, vei reuși să îți schimbi locul de muncă.  Din păcate, însă, nimic nu este așa cum ai visat. Ești extrem de dezamăgit și regreți decizia luată în pripă.

Săgetător

Ai tendința de a sări în ajutorul colegilor de la locul de muncă, dar unele lucruri te pot copleși. Indicat ar fi să te limitezi la treburile tale și să nu îți asumi responsabilități suplimentare.

Capricorn

Duminică, pe data de 3 martie, planurile îți vor fi complet date peste cap. Vei fi nevoit să ajuți un prieten, care se va afla într-o situație dificilă, fie ea fizică sau emoțională.

Citește și Cele 3 zodii care încep o viață nouă în martie 2024. Norocul le surâde pe toate planurile, ce vești primesc!

Vărsător

Ultima zi de weekend va fi plină de surprize plăcute, dar trebuie să te ferești de bârfe și să îți controlezi temperamentul. În caz contrar, sunt posibile discuții aprinse cu unele persoane.

Pești

Ai parte de o zi productivă. Totul îți merge ca pe roate! Ai foarte multă energie și vrei să le faci pe toate singur, dar nu ar strica să accepți și să te bucuri de ajutorul pe care ți-l oferă apropiații.

Citește și Horoscop săptămâna 4-10 martie 2024 cu Roxana Ivanciu. Zodiile care pot materializa mai mulți bani în viața lor VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *