Horoscop zilnic 3 noiembrie 2022. Luna traversează zodia Pești. Ce se întâmplă cu zodiile de apă

Află de mai jos ce surprize au pregătit astrele
Horoscop zilnic 3 noiembrie 2022. Luna traversează zodia Pești. Ce se întâmplă cu zodiile de apă

Luna traversează astăzi zodia Pești și ne imprimă o energie blândă, o nevoie de liniște, pace, relaxare. Suntem mai emoționali, mai nostalgici și visători, însă bine este să trasăm clar limita între realitate și fantezie. Acest tranzit aduce multă intuiție, în special zodiilor de Apă (Rac, Scorpion, Pești), creativitate și sensibilitate.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 3 noiembrie 2022. Nativii Berbec își caută echilibrul atât între ei și ceilalți, cât și între minte și suflet

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Pe cât ești de activ și agitat de obicei, pe atât de mult îți vei dori astăzi să te retragi și să te preocupi de universul tău interior. Vei căuta echilibrul, atât între tine și ceilalți, cât și între minte și suflet, și vei dori să ieși din rutina zilnică. Nativii care sunt înclinați spre spiritualitate se bucură de o conectare profundă la sferele înalte.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Luna trece prin sectorul prietenilor și aduce o evoluție favorabilă a relațiilor cu cei apropiați. Vă înțelegeți de minune în anturaj, vă puteți da sfaturi reciproc și vă faceți planuri pentru viitorul apropiat. În relațiile cu asociații sau cu persoanele cu care lucrezi la un proiect, te bucuri de sprijin și de viziuni comune.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Luna traversează sectorul carierei și îți poate aduce șanse de afirmare și de recunoaștere a meritelor. Sunt zile bune pentru a câștiga simpatia superiorilor, a publicului sau pentru a te bucura de un succes profesional. Ai putere interioara să faci față tuturor provocărilor care vin spre tine.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Cu Luna în tranzit prin Pești, te bucuri de o apropiere de spiritualitate sau de ocazia de a crește din punct de vedere personal sau profesional. Ești curios să explorez noi domenii și să duci la succes o activitate care îți aduce satisfacție. Unii nativi pot planifica o călătorie în străinătate, în timp ce alții se ocupă de studii sau contexte birocratice.

Horoscop zilnic 3 noiembrie 2022. Nativii Leu pot primi o sumă de bani

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Se întrevăd vești bune din punct de vedere financiar, mai ales dacă ești implicat într-un partaj, îți dorești să obții un credit sau să intri în posesia unui bun material. Partenerul de viață te poate susține financiar. Pe de altă parte, poți primi o sumă de bani sau un ajutor material. În cuplu se întrevăd momente intime intense, care te reconectează la partener.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și aduce o bună înțelegere între tine și partener, șanse de împăcare și de reparare a relației de cuplu, dacă până acum au existat probleme. Pe de altă parte, acest tranzit este favorabil și pentru negocierea unor contracte și semnarea unor noi colaborări profesionale.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Dacă te confrunți cu o problemă de sănătate, zilele acestea ai susținerea contextului astrologic să cauți remedii în zona naturistă și nu numai. Ești mai dornic de echilibru și de schimbarea stilului de viață. În plus, la locul de muncă vei reuși să ignori stresul și vei ști cum să jonglezi cu activitățile solicitante și cu colegii enervanți.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna traversează sectorul iubirii și te îmbie la romantism, armonie și activități care să te apropie de persoana iubită. În plus, îți poți exprima mult mai ușor sentimentele. Dacă ești singur, ai toate șansele să cunoști pe cineva care să te atragă, să faci un pas spre o nouă relație. Pe de altă parte, contextul astrologic susține activitățile de creație și te vei bucura de o inspirație aparte.

Horoscop zilnic 3 noiembrie 2022. Nativii Capricorn au o zi bună pentru ieșiri cu prietenii

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Tranzitul Lunii de astăzi te susține în comunicarea cu cei dragi, mai ales dacă vrei să faci pași spre o împăcare. Te preocupi de nevoile familiei, ai spor în activitățile gospodărești și simți o mai mare nevoie de liniște și pace în cămin, de confort emoțional.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Cu Luna în tranzit prin sectorul comunicării, dialogurile cu cei din jur vor fi plăcute, încântătoare și utile, în cazul în care te confrunți cu unele confuzii și ai nevoie de un sfat. Este o zi bună pentru ieșiri cu prietenii, plimbări și activități relaxante în aer liber. Te faci plăcut cu ușurință de cei din jur și poți obține mai ușor ceea ce îți dorești de la ceilalți.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Contextul astrologic poate aduce niște vești financiare bune, poate o mărire de salariu, o primă, un bonus. Unii nativi pot rezolva contexte care au legătură cu banii și care până acum păreau imposibil de rezolvat. Nu este exclus că cineva să-ți returneze o datorie, să faci o plată amânată sau să primești un cadou.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Cu Luna în tranzit prin zodia ta, te bucuri de o stare generală foarte bună, de mai multă energie interioară și optimism. Pe de o parte, poți fi mai visător, mai sensibil, mai empatic și mai dornic să evadezi din cotidian. Pe de altă parte, îți faci planuri de creștere profesională sau de evoluție personală.

Horoscopul zilei de 3 noiembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

9.8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.