Horoscop zilnic 3 septembrie. Tensiuni și neînțelegeri, dar și o doză mare de indecizie. Prin ce trec azi zodiile

Previziuni astrale complete
Horoscop zilnic 3 septembrie. Tensiuni și neînțelegeri, dar și o doză mare de indecizie. Prin ce trec azi zodiile

Horoscop zilnic 3 septembrie. Mercur, planeta rațiunii, din Balanță și Jupiter, planeta înțelepciunii, din Berbec formează astăzi o opoziție, aspect care poate aduce tensiuni și neînțelegeri, dar și o doză mare de indecizie. Vrem să facem lucruri mărețe, să progresăm, dar ne pierdem în detalii și în ceea ce zic ceilalți.

Horoscop zilnic 3 septembrie. Previziuni pentru fiecare zodie în parte

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Este o zi plină de discuții, majoritatea în contradictoriu, și cu greu te decizi asupra unui lucru. Mercur este în sectorul relațiilor tale, și deși totul părea liniștit între tine și partener, brusc te poate deranja ce zice acesta sau cum gândește. Încearcă să-i asculți și varianta celeilalte persoane și nu te arunca cu capul înainte, fără a analiza și amănuntele.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Cu Jupiter retrograd în sectorul subconștientului, azi s-ar putea să fii mai irascibil și agitat, mai ales dacă aveai un plan de activități și nu-l poți duce la capăt. Mercur este în casa muncii, deci sarcini planificate ai, însă nu le poți duce la final din cauza altora, care fie te țin de vorbă, fie își dau cu părerea despre munca ta.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Se întrevăd neînțelegeri în relația cu persoana iubită sau cu copiii și asta pentru că nu puteți cădea de acord prea ușor asupra modului în care să vă petreceți timpul liber. În plus, dacă ai promis prietenilor o ieșire și nu te ții de cuvânt, te poți aștepta și la reproșuri din partea acestora. Dacă ești singur, poți prinde avânt să faci o invitație în oraș persoanei care te atrage.

Horoscop zilnic 3 septembrie. Atmosferă tensionată pentru Raci

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Cu Mercur în casa familiei sunt foarte posibile coflicte cu cei dragi. Ți se pot face reproșuri, mai ales dacă aloci timpul liber rezolvării unei probleme profesionale. Oricum, atmosfera generală este neplăcută, încărcată de tensiune. Sarcinile gospodărești și împărțirea lor este un alt subiect care poate aduce certuri în casă.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Astăzi s-ar putea să fii mai mult pe drumuri, însă nu va fi vorba de plimbări relaxante, cât mai degrabă de deplasări necesare, poate pentru a face niște cumpărărturi. Dacă ieși cu prietenii sau îți vizitezi rudele, te poți aștepta la discuții în contradictoriu. Ai grijă dacă te urci la volan, să nu apeși accelerația mai mult decât este cazul pentru că ești în întârziere.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, se află în opoziție cu Jupiter pe axa ta financiară, așa că te poți aștepta la cheltuieli astăzi, mai ales făcute pentru alții. Te vei enerva că nu-ți ajung banii, socotelile făcute acasă nu se vor potrivi cu cele de la magazin și poți deveni agitat. În plus, te poți certa și cu partenerul din cauza iresponsabilității financiare a acestuia.

Horoscop zilnic 3 septembrie. Conflicte în relația de cuplu

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Dat fiind faptul că Mercur este în zodia ta și Jupiter în sectorul relațiilor, vei fi foarte conflictual astăzi. Șansele de a intra în discuții contradictorii sunt foarte mari, mai ales că tu ai impresia că dreptatea este de partea ta, iar partenerul are altă teorie. De asemenea, vei avea tendința de a vorbi mai mult decât este cazul și partenerul va încerca să te acopere, aspect care te va deranja.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Azi nu ești în apele tale și asta pentru că ai nevoie de odihnă. Cel mai probabil te vei retrage în carapacea ta, însă faptul că ai sarcini de rezolvat și vin și altele noi, neplanificate, te va irita și agita. Încearcă să-ți reîncarci bateriile și vei avea un randament mai mare ulterior.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Pot să apară neînțelegeri și discuții în contradictoriu cu prietenii, mai ales dacă v-ați făcut un plan și nu-l respectați. În plus, fiecare are interesele lui, dorințele lui, și cu greu ajungeți la un numitor comun. Jupiter, guvernatorul tău, te îndeamnă la distracție și relaxare, așa că profită de zilele libere și fă mai mult ceea ce-ți place.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Sunt zile destul de conflictuale în relația cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta. Tu vei avea tendința de a exagera cu impunerile și autoritatea, iar cei dragi s-ar putea să răbufnească. Va fi greu să te împarți între nevoile celor dragi și responsabilitățile profesionale, dar cumva le vei face față ambelor sectoare de viață, deși cu stres și frustrări.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Evită zilele acestea să te contrazici cu cei din jur pe teme legate de principii de viață, teme politice, religioase, culturale. Vei da naștere unui scandal greu de ținut sub control, asemenea unui vulcan care erupe. Tensiunile mai pot lua naștere și de la faptul că fiecare are dreptatea lui și de aceea nu ar trebui să încerci să demonstrezi nimănui, nimic.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

S-ar putea să deschizi portofelul sau contul și să nu fii deloc mulțumit de ce găsești acolo. În plus, va fi nevoie să faci cheltuieli care te vor scoate din zona de confort și nu este deloc exclus să ajungi la conflicte cu partenerul din cauza proastei administrări a bugetului comun. Cum Jupiter este și guvernatorul tău, iar Mercur al relațiilor tale, nu este exclus ca unele secrete să iasă la suprafață.

Horoscopul zilei de 3 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce face fiica lui Feli Donose la doar 5 ani și jumătate
5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Marele campion, AVENTURĂ amoroasă cu artista cunoscută de toată lumea! S-a aflat ce au făcut
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
BOMBĂ! Mititelu jr, internat la „Spitalul 9!” Ce au constatat medicii după ce a fost...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *