Horoscop zilnic 30 august. Simțim nevoia să ne consolidăm relațiile. Zodia care începe o nouă poveste de dragoste

Principalele previziuni astrale pentru nativii zodiacului
Horoscop zilnic 30 august. Simțim nevoia să ne consolidăm relațiile. Zodia care începe o nouă poveste de dragoste

Horoscop zilnic 30 august. Luna tranzitează și astăzi zodia Balanță și se îndreaptă către un aspect de susținere cu Saturn, semn că ceea ce discutăm și negociem acum are toate șansele de izbândă. În plus, suntem răbdători cu cei din jur și simțim nevoia să ne consolidăm relațiile.

Horoscop zilnic 30 august. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Se anunță o zi bună pentru interacțiunile profesionale, dar și pentru viața de cuplu. Atât tu, cât și partenerul dați dovadă de maturitate și seriozitate și puteți ajunge la o înțelegere în privința unor planuri pe termen lung pe care le aveți împreună. Și relațiile de prietenie se bucură de mai multă atenție din partea ta.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Azi va trebui să depui un efort mai mare la locul de muncă, în desfășurarea activităților, pentru ca lucrurile să-ți iasă cum ți-ai planificat. Este important să ai răbdare și să nu te încăpățânezi să iasă totul ca tine. Unii nativi s-ar putea să fie nevoiți să muncească peste program din cauza volumului mare de responsabilități pe care le au.

Horoscop zilnic 30 august. Șanse mari pentru o nouă relație

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Ești pus pe distracție și va fi greu să nu cedezi în fața unor invitații venite din partea prietenilor. Încearcă totuși să nu faci cheltuieli exagerate. Dacă ești singur, s-ar putea chiar să apară o atracție față de o persoană din anturaj, cel mai probabil cineva care te atrage prin maturitate și înțelepciunea cu care poartă un dialog.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

S-ar putea ca ziua de astăzi să-ți aducă niște cheltuieli, însă cel mai probabil le vei face pentru casă și confortul celor dragi. Unii nativi pot primi sprijin de la părinți sau pot fi susținuți financiar de partener.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Dacă ai de purtat o negociere profesională sau o discuție importantă cu partenerul de viață, azi este ziua ideală. Aveți șanse foarte mari să cădeți de acord și să găsiți soluții practice, ingenioase la problemele cu care vă confruntați.

Horoscop zilnic 30 august. Evită cheltuielile inutile

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Azi te preocupi de situația financiară, faci niște calcule și ajungi la concluzia, cel mai probabil, că nu trebuie să mai faci cheltuieli inutile. Dacă vrei să negociezi niște condiții salariale sau un comision, profită de această zi pentru a-ți spune nemulțumirile și a cere ceea ce ți se cuvine în urma muncii depuse.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Te bucuri și astăzi de tranzitul Lunii prin zodia ta și poți face niște pași, mici, dar sigură, către atingerea unui obiectiv. Pe de altă parte, simți nevoia să te relaxezi, însă alături de cei dragi, poate la o cină romantică alături de partener.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Deși ziua nu începe foarte promițător și cel mai probabil te simți obosit, pe parcurs începi să-ți mai revii la viață. Fie familia te susține în niște demersuri sau te ajută cu activitățile casnice, fie te bucuri de aprecieri din partea superiorilor și asta îți dă un avânt și o bucurie interioară.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Prietenii s-ar putea să-ți dea niște lecții astăzi pe care, în prima etapă, le vezi ca dure și nemeritate. Stai de vorbă mai mult cu aceștia, ascultă-i în primul rând și vei vedea că situația nu este chiar așa. Poți avea parte și de niște negocieri, discuții legate de un proiect de grup.

Horoscop zilnic 30 august. O posibilă creștere salarială pentru acești nativi

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Cum Luna trece prin sectorul carierei tale, te poate face mai conflictual cu superiorii și nu sunt excluse conflictele. Totuși, aspectul de susținere cu Saturn, guvernatorul tău, îți oferă maturitate și răbdare, calități care, dacă știi cum să le folosești, îți pot aduce și o creștere salarială.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Configurația astrologică a zilei te susține dacă trebuie să predai un proiect sau să porți un discurs în fața unei comisii. Totodată, susține nativii care învață sau călătoresc peste hotare. În viața de cuplu îți poți face niște planuri de călătorie alături de partener.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Tranzitul Lunii te susține să-ți rezolvi o situație financiară ce ține de o rată, un credit, returnarea unei datorii, întocmirea unui dosar de pensie, asigurări, etc… Pe de altă parte, viața intimă este intensă, însă grijă la tentațiile ascunse!

Horoscopul zilei de 30 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.