Horoscop zilnic 30 septembrie. Luna intră astăzi în zodia Săgetător. Zodiile de Foc și de Aer sunt cele mai avantajate

Citește previziunile astrale pentru zodia ta.
Horoscop zilnic 30 septembrie. Luna intră astăzi în zodia Săgetător. Zodiile de Foc și de Aer sunt cele mai avantajate

Luna intră astăzi în zodia Săgetător și formează aspecte de susținere atât cu Jupiter retrograd din Berbec, cât și cu Venus și Soarele, aflate în Balanță. Iată, weekendul vine cu șanse de progres și cu o notă crescută de chef de viață, de optimism și bucurie. Cele mai avantajate zodii sunt cele de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) și cele de Aer (Gemeni, Balanță, Vărsător).

Horoscop zilnic 30 septembrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Închei săptămâna de lucru cu o mentalitate de învingător și te bucuri de succes cu proiectele în care ești implicat. După multe eforturi făcute în ultima perioadă, planurile tale de viitor par să meargă în direcția dorită. Este, de asemenea, o zi bună să-ți faci planuri alături de partener pentru weekend, mai ales că Venus vă susține să vă îmbunătățiți relația.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Este vineri, așa că nu pune presiune prea mare pe tine și încearcă să-ți organizezi programul de muncă într-un mod echilibrat, astfel încât să-ți permiți timp și pentru relaxare. Dacă ai avut o săptămână încărcată din punct de vedere emoțional, ziua de astăzi te ajută să te echilibrezi, iar partenerul de viață poate juca un rol important în această schemă. În plus, poți primi ajutor financiar sau poți rezolva niște situații financiare complicate.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Aspectele care se formează astăzi pe cer sunt de bun augur pentru a planifica o ieșire în oraș cu prietenii sau pentru a implementa un proiect, o strategie la care lucrezi de ceva vreme. În plan sentimental, cu Luna în tranzit prin sectorul relațiilor, ești pe aceeași lungime de undă cu persoana iubită și cu copiii, iar unii nativi pot pleca într-o minivacanță.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Deși este vineri, iată că ai un randament crescut care îți permite să fii eficient în toate activitățile pe care le întreprinzi. Poți depăși cu brio niște provocări financiare, iar discuțiile cu superiorii vor ajunge mai ușor la un numitor comun. Totodată, poți face reale progrese în carieră, iar familia te sustine din toate punctele de vedere.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Luna traversează sectorul iubirii, iar aspectele pozitive pe care le face aduc o reală apropiere și reconectare cu persoana iubită și copiii. Fiind sfârșit de săptămână, ai putea să-ți faci niște planuri de petrecere a zilelor libere departe de casă. Privit din alt unghi, contextul astrologic al zilei îți aduce o doză mare de creativitate și inspirație și îți poți etala talentele cu care ești înzestrat.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Deși ziua de astăzi poate veni cu provocări în plan profesional, în egală măsură va veni cu aprecieri, succes și șanse de afirmare. Pe de altă parte, în familie evită să deschizi subiecte delicate care știi că pot aduce tensiuni sau pot deschide răni mai vechi. Fă un efort astăzi și încearcă să privești partea plină a paharului.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Luna tranzitează sectorul comunicării tale, prin urmare te înțelegi foarte bine cu cei din jur, ajungi ușor la o viziune comună și poți rezolva niște situații mai complicate legate de acte, poate chiar poți obține niște avize și aprobări. Pe de altă parte, poți face progrese și în relația cu partenerul de viață. Dacă anumite subiecte au adus neînțelegeri în trecut, astăzi se pot rezolva. Totodată, ai putea planifica și chiar pleca într-o minivacanță.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna tranzitează sectorul tău financiar și, dat fiind faptul că formează doar aspecte pozitive, te poți aștepta la niște oportunități de suplimentare a veniturilor. Este posibil că cineva să-ți returneze o datorie sau să primești un proiect extra care să-ți aducă și bani la buget. Se pare că și dacă va trebui să faci niște ore suplimentare, nu te va deranja că este vineri, ci te vei bucura de remunerația promisă.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna traversează astăzi zodia ta și-ți aduce energie, optimism, o stare de spirit bună, aspecte care se vor răsfrânge din plin asupra modului în care interacționezi cu cei din jur. În relația cu partenerul de viață vei face niște progrese remarcabile care te vor apropia mai mult de acesta. În cazul în care ești singur, poți atrage atenția unei persoane sau poți face pași pentru a cuceri persoana care îți place.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Tranzitul Lunii de astăzi te îmbie la relaxare și la căutarea liniștii și păcii interioare. În relația cu membrii familiei încearcă să fii mai îngăduitor, mai iertator și să nu pui la suflet unele reproșuri sau mustrări pe care aceștia ți le pot face. Cu această atitudine vei observa că apar progrese remarcabile în relația cu cei dragi.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Tranzitul Lunii de astăzi îți poate aduce o poftă mai mare de socializare, de ieșit la evenimente sau la întâlniri cu prietenii. Pe de altă parte, s-ar putea să primești niște vești bune cu privire la un proiect în care ești implicat sau să reușești să implementezi o strategie care să aducă succesul unui proiect. Azi ești mult mai optimist și îți faci planuri de viitor cu un entuziasm mai mare.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Luna trece prin sectorul carierei tale și formează aspecte bune cu Jupiter, guvernatorul tău, din sectorul financiar. Acest context astrologic îți poate aduce niște șanse de suplimentare a veniturilor în urma unor activități extra sau în urma unor noi responsabilități primite. De asemenea, contextul astrologic poate veni cu șanse de a-ți investi niște economii într-un mod profitabil.

Horoscopul zilei de 30 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
E din ce în ce mai rău! Planurile pentru ÎNMORMÂNTARE, GRĂBITE, anunţul care dă fiori....
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *