Horoscop zilnic, 31 august 2022. Mai multe zodii au parte de o perioadă încărcată la locul de muncă

Horoscop zilnic, 31 august 2022. Mai multe zodii au parte de o perioadă încărcată la locul de muncă

Luna traversează astăzi zodia Scorpion și formează un careu cu Pluton din zodia Capricorn, dar iată cum afectează asta horoscopul zilnic, pe zodii, pentru 31 august 2022. Din punct de vedere financiar, suntem mai atenți la veniturile și binele nostru și încercăm să obținem un profit din relațiile cu ceilalți.

Astrologie: Horoscop zilnic 31 august 2022, pentru fiecare zodie în parte

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Cu Luna în tranzit prin sectorul intereselor financiare, ești atent la veniturile tale. Careul pe care Luna îl formează cu Pluton din casa carierei și a superiorilor te determină să-ți urmărești scopurile, să obții aprobarea șefilor pentru un buget sau o mărire salarială.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Cu Luna în tranzit prin casa relațiilor și căsătoriei, în careu cu Pluton, guvernatorul sectorului relațiilor, este posibil să încerci să obții ceva de la partener. Dacă aveți viziuni diferite va fi greu, dar nu imposibil să-l determini să fie de acord cu tine într-o chestiune care vă privește.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Astăzi se anunță o zi solicitantă la locul de muncă, iar din punct de vedere al sănătății s-ar putea reactiva niște afecțiuni, pe care ar fi recomandat să le ții sub control. Careul care se formează între Luna în tranzit prin casa muncii cu Pluton din casa intereselor financiare ar putea să te determine să obții o mărire salarială sau un beneficiu de la serviciu, intrarea în posesia unor sume de bani dintr-o colaborare.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Cu Luna în tranzit prin casa asociată iubirii, aventurilor romantice, flirtului, vei acorda o mai mare atenție sentimentelor și partenerului de cuplu. Careul pe care Luna îl formează cu Pluton, planeta transformărilor, ar putea să-ți aducă unele tensiuni în raport cu partenerul de cuplu, dacă nu vei știi să gestionezi o criză.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Relațiile cu membrii familiei, în special cu partenerul, ar putea fi tensionate astăzi din cauza unor chestiuni gospodărești asupra cărora nu vă înțelegeți cum să le distribuiți. De asemenea, dacă unul dintre părinți își aduce aminte de trecut, de evenimente care s-au întâmplat și inițiază niște dialoguri, recomandarea astrelor este să eviți astăzi conversația, pentru că este posibil să apară conflicte.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Cu Luna în tranzit prin casa comunicării, gândirii, opiniilor, dezbaterilor și deplasărilor, astăzi va fi o zi în care vei încerca să rezolvi o serie de chestiuni administrative, să pui la punct strategii, să-ți aranjezi programul perioadei următoare, astfel încât să ai timp și pentru tine și pasiunile tale.

Horoscopul zilnic este realizat de astrologul Mădălina Manole
Horoscopul zilnic este realizat de astrologul Mădălina Manole

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Pentru că Luna îți traversează zodia Scorpion, contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru situația financiară și pentru administrarea cât mai eficientă a sumelor pe care le deții. Careul pe care Luna îl formează cu Pluton din zodia Capricorn aduce cheltuieli pentru casă. Posibil să găsești niște oferte pe care nu vrei să le ratezi.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Astăzi Luna îți traversează semnul nașterii și se dinamizează axa relațiilor. Posibil să acorzi o mai mare atenție emoțiilor și sentimentelor în raport cu cei cu care intri în contact. Careul pe care Luna îl formează cu Pluton, guvernatorul tău, vine să scoată la suprafață unele nemulțumiri, pe care este recomandat să le rezolvi acum, înainte să se deterioreze relațiile.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Astăzi ai randament doar dacă lucrezi singur, pentru că nu ai o dispoziție prea bună pentru relaționare sau socializare. Trebuie să iei niște decizii de natură financiară și ai parte de frământări. În partea a doua a zilei, afli niște secrete sau lucruri care te pun pe gânduri.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Sectorul asociat planurilor de viitor, relațiile cu prietenii și grupurile pe care le frecventezi este activat astăzi odată cu tranzitul Lunii prin zodia Scorpion. S-ar putea să iasă la suprafață unele nemulțumiri în relația cu un prieten sau în derularea unui proiect. Poate interveni o ruptură și relația să nu mai fie la fel ca înainte.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Cu Luna în tranzit prin casa carierei și sferei socio-profesionale, așteaptă-te la provocări din partea șefilor. Careul pe care Luna îl formează cu Pluton din casa frământărilor interioare, secretelor și trecutului vine să readucă în atenție unele situații care nu au fost rezolvate și care se reeditează din nou acum.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Luna îți traversează astăzi sectorul asociat principiilor, convingerilor, cunoașterii, perfecționării profesionale și formează un careu cu Pluton din casa planurilor și proiectelor de viitor. S-ar putea să faci eforturi mai mari să începi un proiect sau să-l continui pe cel pe care-l ai în derulare. În ce privesc relațiile cu prietenii, s-ar putea viziunile voastre să difere și preferi să relaționezi numai cu cine simți să rezonezi.

Horoscopul zilei de 31 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

9.3 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.