Horoscop zilnic 4 aprilie 2022. Berbecilor li se deschid noi perspective profesionale, Racii au probleme în dragoste

Surprize mari pentru toţi nativii. Citeşte horoscopul zilnic, 4 aprilie, şi află ce ţi-au rezervat astrele.
Horoscop zilnic 4 aprilie 2022. Berbecilor li se deschid noi perspective profesionale, Racii au probleme în dragoste

Horoscop zilnic 4 aprilie vine cu surprize mari pentru toţi nativii. Marte, planeta acțiunii, se află în conjuncție cu Saturn, planeta limitărilor, în zodia Vărsător. Acest aspect, pe de o parte ne poate pune piedici cu scopul de a ne învăța răbdarea, iar pe de altă parte ne poate stimula să rupem un blocaj și să avansăm.

Este important să dăm dovadă de multă înțelepciune în acțiunile noastre, mai ales că ceea ce facem acum va avea impact pe termen lung și foarte lung. Această conjuncție nu se va mai petrece în următorii 30 de ani în zodia Vărsător, așa că este momentul să ne facem planuri de viitor.

Horoscop zilnic 4 aprilie. Berbecii fac parteneriate profesionale profitabile

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Marte este guvernatorul tău, așa că nu este exclus să simți unele întârzieri în acțiunile tale, însă va fi vorba de ceva ce te stimulează și te învață perseverența și răbdarea. De exemplu, este posibil să te simți frustrat că nu poți ieși cu prietenii pentru că trebuie să te ocupi de un proiect în care ești implicat.

Totodată, Saturn fiind guvernatorul carierei tale, sunt zile foarte bune pentru a-ți face planuri profesionale de viitor și pentru a face deja pași spre atingerea unor obiective. Vei avea rezistența fizică și psihică necesară pentru a depăși orice barieră. Vei observa că ți se deschid noi perspective profesionale, poate intri în noi asocieri sau organizații sau te afirmi în mediul online, într-un proiect media.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Marte este guvernatorul relațiilor tale, așa că s-ar putea să ai senzația că ceilalți îți pun piedici, că cineva îți pune bețe în roate din punct de vedere profesional. Ei bine, vei și mai mult stimulat astfel să te afirmi și să devii vizibil. Nu este exclus să-ți schimbi direcția profesională sau să ieși dintr-o colaborare pentru a intra într-un nou proiect. Ține cont că această conjuncție se petrece în sectorul carierei tale, deci fără îndoială că îți va deschide un drum pentru următorii ani.

Este foarte probabil să simți că mai trebuie să înveți ceva pentru a avansa sau că trebuie să ai mai multă răbdare pentru a prelua o funcție, pentru a-ți atinge un obiectiv. Evită certurile cu superiorii. S-ar putea ca viziunile voastre să fie diametral opuse. Pe de altă parte, această conjuncție poate aduce înțelepciune și structură relației de cuplu sau unei colaborări profesionale, însă nu te aștepta ca totul să iasă cum vrei tu.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Conjuncția Marte-Saturn te stimulează să înveți ceva nou, ceva ce va contribui la schimbarea unei direcții profesionale sau la consolidarea unei poziții profesionale. Este un moment de maximă înțelepciune pentru tine și o serie de principii de viață și convingeri se vor schimba. Poți avea parte de trăiri și experiențe care să te maturizeze, care să-ți schimbe niște orizonturi sau idealuri avute. Poți descoperi un mentor care să te ghideze, poți să de desprinzi de niște frici și atașamente emoționale, financiare toxice. Sunt și nativi care-și doresc să plece în străinătate cu un job și acum li se deschid granițele. Poți obține o diplomă care să te ajute în dezvoltarea personală sau profesională.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Conjuncția Marte-Saturn vine cu destul de multă pasiune pentru tine, da fiind că Marte este guvernatorul iubirii tale, iar Saturn chiar guvernatorul relațiilor. Astfel, se poate manifesta pe mai multe direcții. Fie readuci pasiunea în cuplu, alungi monotonia și te reconectezi la partener, fie ești tentat să calci strâmb și să intri în relații clandestine. Și cei singuri prezintă riscul de a dezvolta o atracție puternică, de natură karmică cu cineva.

Pe de altă parte, dacă ești într-o relație toxică, acum o poți încheia fără durere și regrete. Din punct de vedere financiar, această conjuncție poate aduce investiții avantajoase, înțelepte și poate ajuta la soluționarea unui partaj, la obținerea unei moșteniri, credit, însă răbdarea este esențială.

Horoscop zilnic 4 aprilie. Leii iau decizii importante, de viitor

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Marte și Saturn se întâlnesc chiar în sectorul relațiilor tale și te pot stimula să faci un bilanț matur al relațiilor în care te afli, fie că sunt de cuplu, fie că sunt profesionale. Trebuie să înveți responsabilitatea și să acționezi cu înțelepciune în orice situație care presupune interacțiune între tine și o altă persoană. Poți construi o relație de viitor sau poți încheia o relație fără viitor.

Vei lua decizii importante și cel mai probabil acestea pleacă de la ideea de principii comune cu partenerul, de orizonturi comune, de planuri comune. În relațiile unde totul merge bine poate fi vorba de construirea unui cămin împreună, de construirea unei case. Alți nativi pot pleca cu un contract în străinătate.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Tu ai parte de conjuncția Marte-Saturn în sectorul muncii și sănătății. Poți lua niște decizii foarte înțelepte legate de aceste sectoare de viață. Poate vrei să înveți ceva nou care să te ajute în desfășurarea sarcinilor la job, poate vrei să-ți schimbi stilul de viață astfel încât să ai mai mult timp pentru tine. Oricum, va trebui să acorzi o grijă suplimentară sănătății acum și să nu te suprasoliciți sau accidentezi. Caură soluții să-ți rezolvi problemele, dacă acestea există. Este o perioadă bună să-ți consolidezi poziția, să obții stabilitate la jobul actual, să-ți asumi angajamente profesionale pe termen lung. Ai grijă și la gestionarea nivelului de stres.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Te bucuri de această conjuncție în sectorul iubirii, iar Marte este chiar guvernatorul relațiilor tale. Ei bine, a cam venit momentul să conștientizezi că fără maturitate și seriozitate, fără răbdare și perseverență, viața ta sentimentală nu se va îmbunătăți. Nici relația cu copiii. Astfel, dacă faci parte din categoria celor care deja au învățat aceste lecții saturniene, atunci conjuncția îți oferă foarte multă înțelepciune sentimentală și ocazia de a-ți construi o relație de viitor.

Dacă ai deja o relație, atunci poți construi un cămin, poți deveni părinte. Nativii care au copii devin mai atenți la aceștia și capătă mai multă înțelepciune în relaționarea cu ei, în sprijină mai mult. Multe Balanțe au acum avântul necesar să se dedice unui hobby, să dezvolte o pasiune, să monetizeze un talent.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Marte este guvernatorul tău și s-ar putea să resimți zilele acestea un blocaj, atât fizic, cât și emoțional. Ai grijă la sănătatea ta și a celor dragi. Posibil să te simți constrâns de familie sau anumite evenimente să te responsabilizeze mai mult decât ai fi crezut. Poate fi o perioadă de maturizare emoțională. Totodată, poate fi vorba despre faptul că te muți la casa ta, că-ți construiești o familie, un cămin.

Poate este vorba despre faptul că schimbi jobul sau poate pur și simplu trebuie să pleci de acasă la muncă. De exemplu, dacă în perioada cu pandemia ai lucrat din confortul căminului și acum te întorci la job, poți simți mai frustrant momentul. La modul general, poți avea o apăsare sufletească, însă și înțelepciune și puterea interioară necesare să-ți obții stabilitatea și siguranța emoțională de care ai nevoie.

Horoscop zilnic 4 aprilie. Capricornii fac investiţii

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Marte și Saturn se întâlnesc în sectorul comunicării tale și această conjuncție îți va oferi foarte multă înțelepciune, în raționament și în luarea deciziilor. Încearcă să nu reprimi ceea ce ai de zis pentru că poți deveni agitat mental. Sunt zile favorabile negocierilor, examenelor, procesului de învățare, rezolvării unor situații ce țin de acte, obținerii aprobărilor, avizelor.

Poți face o deplasare pe care ai tot amânat-o, dar și o speculație, o investiție financiară profitabilă. Pe de altă parte, Marte este guvernatorul iubirii tale și poți lua decizii sentimentale foarte mature, responsabile, cu impact pe termen lung. Totodată, poți lua decizii legate de viitorul copiilor.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Saturn, guvernatorul tău, se unește cu Marte în sectorul tău financiar, aspect care îți poate aduce cheltuieli mai mari, dar făcute cu responsabilitate. Probabil investești bani în casă, într-un proiect sau în viitorul tău. Oricum acțiunile de acum sunt menite să-ți consolideze veniturile pe termen lung, așa că ai grijă ce faci.

Posibil să te asociezi cu persoane importante sau să-ți monetizezi talentele, să faci bani și altfel decât ai făcut până acum. Vei fi mai energic zilele acestea, dar ai grijă și la alimentație și la tendința de a mânca mai mult ca de obicei. Dacă vrei să începi o dietă, acum este momentul.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Conjuncția Marte-Saturn se petrece chiar în zodia ta și impactul său va fi resimțit pe mulți ani de acum înainte. Posibil să cazi pe gânduri mai mult ca de obicei, dar vei analiza cu multă înțelepciune și maturitate o situație din viața ta, fie personală, fie profesională.

Poți lua decizii importante privind viitorul tău, o funcție, o direcție în carieră. Este momentul să consolidezi, să dai structură unei situații cu care te confrunți. Poți avea senzația că nu ești ascultat și astfel să te impui mai mult în fața altora, dar ai grijă să nu devii conflictual.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Conjuncția Marte-Saturn te poate ajuta să te rupi de trecut, să ai în sfârșit curajul necesar să pui punct unei situații care te frământă și te blochează. Vei observa că vei căpăta o înțelepciune aparte și poți schimba multe lucruri în viața ta de care te temeai.

Este un moment bun să-ți schimbi modul de raportare la bani și câștiguri. Ai grijă la pierderi financiare în aceste zile! S-ar putea, pe de altă parte, ca o serie de probleme de sănătate mai vechi sau cronice să se manifeste acum sau să trebuiască să te ocupi de problemele celor dragi. Posibil să resimți o agitație mentală, insomnii, mai ales cauzate de decizii pe care trebuie să le iei, de neplăceri legate de acte sau de procese. Grijă și la problemele cu legea!

Horoscopul zilei de 4 aprilie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
8.4 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *