Horoscop zilnic 4 decembrie. Tensiuni în relațiile cu cei din jur. Zodiile care sunt sfătuite să evite certurile

Citește horoscopul zilei de 4 decembrie și vezi ce ți-au rezervat astrele
Horoscop zilnic 4 decembrie. Tensiuni în relațiile cu cei din jur. Zodiile care sunt sfătuite să evite certurile

Horoscop zilnic 4 decembrie. Venus din Săgetător formează astăzi un careu cu Neptun din Pești, aspect care aduce confuzii sentimentale, o neclaritate în simțire și s-ar putea să avem parte de trădări, minciuni, să fim înșelați și să nu vedem realitatea din relații. Nu sunt zile bune pentru a începe noi relații, pentru că ne putem păcăli ușor.

Horoscop zilnic 4 decembrie. Gemenii se confruntă cu situații dificile în cuplu

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Nu te simți în apele tale și s-ar putea să fii îngândurat, confuz, să nu-ți fie clare niște direcții de viață pe care le ai de urmat. Cum Venus îți guvernează relațiile, s-ar putea să ai parte și de neclarități în privința sentimentelor pe care le nutrești pentru cineva sau să nu ai încredere în partener, poate chiar să afli niște secrete, minciuni.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Venus este guvernatoarea ta și s-ar putea să resimți din plin stările de confuzie pe care le imprimă Neptun. Este posibil ca o colaborare, un proiect, o relație să nu treacă printr-un moment prea bun și așteptările tale să fi fost înșelate. Încearcă să nu te avânți în investiții zilele acestea pentru a nu pierde bani.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Venus se află în sectorul relațiilor tale și s-ar putea să te simți confuz cu privire la viața de cuplu, să te simți nesigur pe sentimentele tale sau ale partenerului și să nu vezi prea clar viitorul relației. Poți trece printr-un moment de criză atât în cuplu, cât și în relațiile profesionale. Totodată, autoritatea venită din partea altora te poate agita.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Deși este zi liberă, s-ar putea să-ți amintești de un proiect pe care l-ai lăsat neterminat și să-ți dai programul stabilit peste cap. Pe de altă parte, s-ar putea să fie vorba de dificultăți în desfășurarea sarcinilor cotidiene. Ești stresat și nu te poți concentra prea bine pe ceea ce ai de făcut.

Horoscop zilnic 4 decembrie. O zi confuză pentru Balanțe

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Venus se află în sectorul tău sentimental și poate veni cu reacții afective neclare, regrete, confuzie și o stare de nesiguranță față de persoana iubită. Sunt posibile gelozii nefondate și o tendință de a exagera cu lucrurile care-ți fac plăcere. Dacă ești singur, evită întâlnirile romantice și idilele. Poți avea doar de suferit.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Comunicarea cu cei din familie și cu partenerul de viață nu aduce nimic bun azi, ci mai degrabă neînțelegeri și ambiguitate. Sarcinile casnice pot fi un motiv de dispută și nu veți ajunge la niciun numitor comun. Pe de altă parte, s-ar putea să-ți ridici multe semne de întrebare cu privire la viața de cuplu, la relația voastră.Ho

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Dialogurile cu cei din jur au o mare doză de confuzie și neclaritate. Fie tu nu înțelegi ce ți se spune, fie transmiți eronat informația. Nu face insinuări și acuze fără dovezi. Cum Venus este guvernatoarea ta, este de așteptat să nu te simți în apele tale și să ai senzația că ești mințit, însă ține cont că și tu poți minți pe ceilalți.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Venus este guvernatoarea relațiilor tale și s-ar putea să ai parte de confuzii sentimentale și neclarități privind relația în care te afli. Posibil să te macine niște gelozii, să nu ai încredere în partener. Dacă ești singur, nu te avânta în noi povești pentru că poți fi păcălit. Pe de altă parte, ai grijă la cheltuieli pentru că tentațiile sunt mari în jurul tău.

Horoscop zilnic 4 decembrie. Săgetătorii pot avea parte de probleme în familie

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Venus se află în zodia ta și s-ar putea ca niște confuzii sentimentale să te cam dea peste cap astăzi. Totodată, între tine și cei din familie pot lua naștere neînțelegeri și cel mai probabil se vor accentua diferențele de viziune dintre voi. Te poți simți trădat, mințit, înșelat, nesigur pe ceea ce simți. Încearcă să faci compromisuri pentru a ajunge la o cale de mijloc.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Cum Venus este planeta care-ți guvernează sentimentele, s-ar putea ca astăzi să te simți nesigur pe ceea ce simți, să fii confuz cu privire la o poveste de dragoste, mai ales dacă aceasta este la început. Pe de altă parte, nu crede tot ce auzi și nu pune la suflet. Multe pot fi zvonuri, bârfe, minciuni, informații greșite.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Ai mai multă grijă la cheltuieli zilele acestea pentru că ai tendința de a da bani pe lucruri inutile, de care nu ai nevoie. Nu da bani cu împrumut prietenilor, nu investi deocamdată în proiecte și planuri de viitor și fii mai atent la resursele tale. Poți fi ușor păcălit și poți pierde bani.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

S-ar putea ca astăzi să intri în conflicte cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta și la mijloc să fie doar neînțelegeri cauzate de mesaje înțelese greșit. Bine ar fi să ții pentru tine anumite păreri, să nu crezi în promisiuni mărețe și să-ți gestionezi cu atenție imaginea, ieșirile în fața altora. Unii nativi pot visa prea departe din punct de vedere profesional.
Horoscopul zilei de 4 decembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *