Horoscop zilnic 4 noiembrie. Luna traversează zodia Pești. Nativii care au parte de revelații

Află ce îți rezervă astrele vineri, 4 noiembrie!
Horoscop zilnic 4 noiembrie. Luna traversează zodia Pești. Nativii care au parte de revelații

Horoscop zilnic 4 noiembrie. În continuare, Luna traversează zodia Pești și se apropie de o conjuncție cu Jupiter retrograd, Marele Benefic al astrologiei, proaspăt reîntors aici, și formează o conjuncție cu Neptun, planeta viselor. Dacă ne folosim de intuiție, de inspirație și imaginație, avem mari șanse de progres în viața noastră, fiind vorba de situații care au trenat ână acum.

Horoscop zilnic 4 noiembrie. Racii au parte de revelații

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Dacă te gândești la trecut sau revin în viața ta fel și fel de persoane, de situații, ai parte de coincidente sau din neant te confrunți cu unele regrete, azi ar trebui să-ți asculți intuiția pentru că Jupiter te poate ghida. S-ar putea să te simți mai obosit și asta să te stimuleze să cauți cauzele reale ale stărilor cu care te confrunți. Medicina alopată sau discuția cu un psihoterapeut te poate ajuta să depășești orice situație.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Contextul astrologic al zilei îți poate da niște peste cap niște planuri și proiecte. Poate fi vorba de o schimbare în evoluția unei relații de prietenie sau în evoluția unei relații cu un asociat. De asemenea, poate fi vorba de consecințele unor alegeri mai vechi pe care le-ai făcut și pe care acum trebuie să le gestionezi.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Azi va trebui să faci tot posibilul să te faci remarcat, să te afirmi și te poți aștepta la oportunități de a ieși în evidență, oportunități pe care în trecut le-ai ratat. Pentru unii nativi poate fi vorba de abordarea unei noi directii profesionale în timp ce pentru alții poate fi vorba de o promovare. Cum Jupiter îți guvernează relațiile, s-ar putea să discuți despre căsătorie sau divorț.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Ziua de astăzi poate veni cu revelații, cu momente de conștientizare sau cu evenimente care îți pot aduce lecții importante. Este vorba de lecții care conduc la evoluția ta personală sau la progresul profesional. Dacă ai de dat un examen sau de susținut un proiect sau de rezolvat situații mai vechi legate de acte, de procese, contextul de astăzi te susține din plin.

Horoscop zilnic 4 noiembrie. Fecioarele lucrează la relația de cuplu

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Tranzitul Lunii de astăzi te poate ajuta să rezolvi o problemă financiară cu sprijinul partenerului de viață. Pe de altă parte ,poți repune pe picioare niște proiecte comune în cazul unor asocieri sau afaceri pe care le ai. Încearcă să fii mai receptiv și deschis la propunerile celorlalți pentru că reîntoarcerea lui Jupiter în Pești te poate ajuta să ieși dintr-un impas financiar.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Luna se întâlnește cu Jupiter chiar în sectorul relațiilor tale, de altfel este vorba de o reîntâlnire și, implicit, de o ocazie de a repara o relație de cuplu stricată. Dacă până acum ai avut parte de neînțelegeri în cuplu sau chiar de o despărțire, puteți să descoperiți care este problema, să o vindecați și să vă împăcați. Unii nativi pot relua o negociere sau o colaborare profesională.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Starea de spirit s-ar putea să oscileze pe parcursul zilei și asta din cauza unor sarcini de la locul de muncă pe care trebuie să le reiei din diferite considerente. Chiar dacă nu ai un randament crescut, vei reuși să faci față tuturor cerințelor și provocărilor care vin spre tine. Nu este exclus ca o problemă de sănătate mai veche să-și facă din nou simțită prezența.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna se reîntâlnește cu Jupiter în sectorul iubirii, iar acest aspect te stimulează să petreci mai mult timp cu partenerul de viață sau cu copiii. Dat fiind că se apropie weekendul, ar trebui să vă planificați activități împreună și să vă relaxați mai mult. În cazul unor nativi, un fost partener poate reveni în viața lor.

Horoscop zilnic 4 noiembrie. Săgetătorii rezolvă neînțelegeri mai vechi

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Jupiter, guvernatorul tău, se reîntâlnește cu Luna în sectorul familiei și poate ajuta la remedierea unor neînțelegeri mai vechi. Totuși, încearcă astăzi să nu abordezi acele subiecte delicate care știi că au creat controverse în trecut pentru că s-ar putea să strici atmosfera din cămin. Este un moment bun de împăcare cu părinții și de reconectare la pace interioară.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Contextul astrologic al zilei te susține să abordezi cu succes orice temă de dialog, să comunici cu lejeritate, să asculți și să te faci ascultat. Poți clarifica niște situații din trecut care te-au deranjat, poți renegocia un contract și poți purta niște discuții interesante în urma cărora să-ți schimbi niște puncte de vedere sau decizii luate.

Citește și: Horoscop noiembrie 2022. Zodiile care vor avea probleme în această lună. Cei mai vulnerabili nativi

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Conjuncția Lunii cu Jupiter poate aduce niște cheltuieli cam mari sau te poate face să conștientizezi derapajele financiare pe care le-ai făcut în trecut. Pe de alta parte, nu este exclus ca în cazul unor nativi să fie vorba de o mărire salarială, de o primă, un bonus sau oportunitate de a câștiga niște bani în plus.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Luna se întâlnește astăzi cu ambii tăi guvernatori, atât cu Jupiter, cât și cu Neptun, iar acest context îți poate aduce un farmec aparte, îți sporește încrederea în forțele proprii și te energizează. Tot acest context te poate ajuta să conștientizezi unele exagerări din trecut din cauza cărora nu ai făcut progrese, fie în plan personal, fie în plan profesional.

Horoscopul zilei de 4 noiembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.