Horoscop zilnic 4 septembrie. Contextul astrologic poate aduce dezamăgiri. Cele mai afectate zodii

Principalele previziuni astrale
Horoscop zilnic 4 septembrie. Contextul astrologic poate aduce dezamăgiri. Cele mai afectate zodii

Horoscop zilnic 4 septembrie. Luna traversează astăzi zodia Săgetător și se îndreaptă către perfectarea unui careu cu Neptun retrograd din Pești. Acest context astrologic poate aduce dezamăgiri, un entuziasm mai puțin realist și o tendință către iluzionare. Cele mai afectate zodii sunt cele mutabile, Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Horoscop zilnic 4 septembrie. Previziuni astrale pentru nativi

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Azi nu te simți în apele tale și s-ar putea ca oboseala să te împiedice să te dedici unor activități distractive. Ai grijă la tendința de a visa cu ochii deschiși. Este, în schimb, o zi bună să citești o carte sau să vezi un film documentar sau să studiezi ceva și astfel să-ți ții mintea ocupată cu lucruri constructive.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

S-ar putea să îți dai seama astăzi că ai subapreciat niște situații, iar acum te confrunți cu repercusiunile. Este, cel mai probabil, vorba de contexte financiare, de calcule greșite care te determină să apelezi la niște economii. Pe de altă parte, s-ar putea să îți dai seama că nu te poți baza pe sprijinul prietenilor, deși ți l-au promis.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Luna traversează sectorul relațiilor tale, însă dat fiind careul cu Neptun, s-ar putea să ai parte de conflicte cu partenerul sau cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta. S-ar putea ca problemele să apară din cauza unor dezechilibre care au apărut în raportul de forțe dintre tine și ceilalți. Ai grijă la tendința de a fi conflictual.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Chiar dacă este duminică, se pare că agenda ta este plină și chiar s-ar putea să renunți la unele distracții pentru că te presează un termen limită la locul de muncă. Încearcă să nu te enervezi și să răspunzi provocărilor care apar cu calm și diplomație. De asemenea, încearcă să te odihnești corespunzător.

Horoscop zilnic 4 septembrie. Neînțelegeri și tensiuni în relația de cuplu

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

În relația cu partenerul de viață sau cu copiii apar neînțelegeri și tensiuni și tot acest context poate lua naștere ca urmare a faptului că ai așteptări mult prea mari de la cei dragi. Nu este exclus să te confrunți cu gelozii și să ai tendința de a fi prea posesiv. Încearcă să-ți controlezi pornirile autoritare.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Se întrevăd momente tensionate în familie, dar și în relația cu partenerul de viață. S-ar putea ca părinții să intervină în viața de cuplu sau problemele de ordin gospodăresc să fie subiectele de discuție care trezesc animozități. Unii nativi pot fi dezamăgiți de reacția partenerului într-un anumit context.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Cu greu te vei înțelege cu cei din jur și, cel mai probabil, de vină ești chiar tu pentru că ai tendința de a fi irascibil și conflictual. Totodată, faci reproșuri, spui lucrurile mult prea direct, fără a te gândi că poți răni. Ai mai multă grijă la deplasări și nu lua decizii importante pentru că ești predispus la erori de raționament.

Horoscop zilnic 4 septembrie. Atenție, Scorpioni! Riscul de a pierde bani este destul de mare

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna trece prin sectorul tău financiar și formează careu cu Neptun, ceea ce înseamnă că tentațiile te pândesc la tot pasul. S-ar putea să faci niște cheltuieli mari, să cumperi lucruri inutile sau chiar să fii păcălit de oferte false și reduceri mincinoase. Evită pe cât posibil speculațiile financiare. Riscul de a pierde bani este destul de mare.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna trece prin zodia ta și-ți aduce un entuziasm aparte care, însă, nu va fi pe placul celor dragi. Se întrevede o zi tensionată în raport cu familia și s-ar putea ca diferențele de viziune dintre voi să iasă la suprafață. Încearcă să nu pui la suflet reproșurile celor dragi și nici tu, la rândul tău, nu da apă la moară.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Azi ar fi recomandat să nu crezi tot ceea ce auzi. Fii mai atent la persoanele care bârfesc în preajma ta și care încearcă prin diferite mijloace să te păcălească, să te facă să crezi anumite teorii. Dacă primești un mesaj, o informație, o veste, încearcă să o verifici din mai multe surse. Este foarte probabil că cineva să încerce să te mintă.

Horoscop zilnic 4 septembrie. Iluzii prea mari în privința unor planuri

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Ai grijă la tendința de a te iluziona cu privire la o relație de prietenie, la un ajutor venit de la cineva din anturaj sau în legătură cu un proiect în care ești implicat. Nu îți acorda prea ușor încrederea pentru că poți fi dezamăgit. De asemenea, ai tendința de a îți face iluzii prea mari în privința unor planuri de viitor.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Azi nu vezi foarte clar o situație care vizează viața personală sau profesională și din cauza asta vei fi mai agitat pe interior. Pe de alta parte, ai tendința să te iluzionezi, să-ți faci planuri mai puțin realiste și să intri în conflicte cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta.

Horoscopul zilei de 4 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.