Horoscop zilnic 5 decembrie 2022. Zodia care are mari probleme cu banii în prag de sărbători

Află ce ți-au rezervat astrele. Surprize mari pentru mai mulți nativi
Horoscop zilnic 5 decembrie 2022. Zodia care are mari probleme cu banii în prag de sărbători

Horoscop zilnic 5 decembrie 2022.  Luna traversează astăzi zodia Taur. Pentru mulți nativi apar probleme în plan financiar, dar și situații de dezechilibru.

Horoscop zilnic 5 decembrie 2022. Gemenii sunt măcinați de gânduri

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Luna trece prin sectorul tău financiar și s-ar putea să vină la pachet cu unele îngrijorări legate de bani, de salariu, în general de buget. Te preocupi să menții un echilibru, să nu faci cheltuieli exagerate, dar nici să-ți reduci complet poftele.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Luna trece prin zodia ta și față de zilele trecute te vei simți mai bine, mai apt de muncă și mai răbdător în contextele în care ești provocat. Te bucuri de simț practic, de atenție și organizare în activitățile întreprinse.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Nu te simți în apele tale și s-ar putea să fii mai obosit decât de obicei, însă te vei mobiliza, mai ales la nivel psihic, și vei face față activităților curente. S-ar putea ca niște gânduri mai vechi, amintiri, să revină în mintea ta și să te scoată din starea de confort.ț

Horoscop zilnic 5 decembrie 2022. Leii vor să se afirme

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Tranzitul Lunii te stimulează să ieși cu prietenii, să participi la evenimente, întâlniri de grup, însă nu aduce nimic nou. Totuși, te vei simți bine, vei socializa, iar dacă vei cunoaște oameni noi, asigură-te că-i ții aproape. S-ar putea să fie de ajutor pe viitor.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Luna traversează sectorul carierei și s-ar putea să te pună în ipostaze mai puțin plăcute, în care va trebui să te afirmi. Trebuie să fii răbdător, atent la detalii și la imaginea ta și să ai încredere în tine. Pleacă de la premisa că te descurci, și o vei face.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Nu prea este pe placul tău ce auzi, ce discuți astăzi. S-ar putea să te deranjeze părerile altora și să le resimți ca pe o critică indirectă la adresa ta. Nu se poate spune că ești conflictual, dar nici că vei urma sfaturile sau învățămintele altora.

Horoscop zilnic 5 decembrie 2022. Balanțele au probleme cu banii în prag de sărbători

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Te preocupi de situația conturilor, de un context legat de bunuri materiale, plăți, litigii, credite. Poate fi vorba de bugetul comun și de discuții pe care le ai cu partenerul legate de cheltuieli. Oricum, nu ești foarte încântat de câștigurile comune și s-ar putea ca unii nativi să apeleze la economii pentru a depăși perioada Sărbătorilor fără lipsuri.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și te poate ghida către rezolvarea unor neînțelegeri în cuplu sau în relațiile profesionale. S-ar putea ca unele sentimente de nesiguranță și neîncredere să pună stăpânire pe tine zilele acestea. Fii atent la ce contracte semnezi!

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Cu Luna în tranzit prin sectorul muncii și al sănătății, ai energie și spor în activitățile întreprinse, dar și o tendință mai mare de a te solicita. Starea de sănătate este bună, însă nu vei fi ferit în totalitate de afecțiunile sezoniere, așa că odihnește-te corespunzător și întărește-ți organismul.

Horoscop zilnic 5 decembrie 2022. Peștii nu trebuie să creadă toate promisiunile care li se fac

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Luna trece prin sectorul tău afectiv și nevoia de a te relaxa alături de cei dragi este mare, însă va trebui să te mulțumești cu puțin. Starea ta sentimentală este mohorâtă, vrei o schimbare, dar nu știi care este aceasta. Posibile nemulțumiri față de persoana iubită sau copii.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Se întrevăd conflicte cu familia, neînțelegeri, situații neplăcute legate de gospodărie care îți pot da peste cap tot programul. Nu te chinui să cazi de acord cu cei mai în vârstă pentru că va fi o muncă în zadar.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Tranzitul Lunii de astăzi s-ar putea să aducă niște dialoguri încordate, neînțelegeri în negocieri, posibile probleme cu actele sau chiar în timpul unei deplasări. Ai grijă să nu crezi toate promisiunile care ți se fac în aceste zile și nu-i împuternici pe alții, chiar dacă par de încredere.

Horoscopul zilei de 5 decembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

 

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.