Horoscop zilnic 5 septembrie. Venus, planeta iubirii și a banilor, intră în zodia Fecioară. Cum sunt influențați nativii

Previziuni astrale complete
Horoscop zilnic 5 septembrie. Venus, planeta iubirii și a banilor, intră în zodia Fecioară. Cum sunt influențați nativii

Horoscop zilnic 5 septembrie. Venus, planeta iubirii și a banilor, intră de astăzi în zodia Fecioară și o va parcurge până pe 29 septembrie. În toată această perioadă ne vom manifesta afecțiunea prin gesturi practice, utile și vom căuta să ne perfecționăm relația. Totodată, putem deveni mai critici cu cei dragi și cresc pretențiile pe care le avem față de partener. Dacă ne place o persoană, nu ne vom mai înflăcăra ca până acum, și vom prefera să o analizăm mai mult, să fim atenți la toate detaliile. Din punct de vedere financiar, acest tranzit ne susține să facem calcule, să punem bani deoparte și să devenim mai economi.

Horoscop zilnic 5 septembrie. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Venus îți va activa sectorul muncii și te va susține să-ți îmbunătățești relațiile cu colegii, dar și să găsești variante pentru a deveni mai eficient în desfășurarea sarcinilor. Pentru mulți nativi, acest tranzit poate aduce șanse de angajare. Pe de altă parte, este o perioadă foarte bună să-ți îmbunătățești starea de sănătate, să cauți noi tratamente dacă te confrunți cu afecțiuni și să faci schimbări în stilul de viață. Venus este guvernatoarea relațiilor tale, iar dacă ești singur s-ar putea să fii atras de o persoană cu care ai tangențe profesionale.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Venus, guvernatoarea ta, va intra în sectorul iubirii, al creativității și al copiilor și aici își va revărsa energia benefică. Ai ocazia să-ți îmbunătățești viața sentimentală, dar și relația cu copiii. Ești mai creativ, mai dornic să-ți satisfaci unele plăceri, să te relaxezi și să te dedici activităților distractive și hobby-urilor tale. Dacă ești singur, s-ar putea ca în calea ta să iasă o persoană cu care să trăiești o poveste romantică.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Tranzitul lui Venus prin Fecioară te va ajuta să-ți îmbunătățești relațiile cu familia, să te împaci cu părinții, în cazul în care ați fost certați. În această perioadă sunt șanse mai mari să ajungi la o viziune comună cu aceștia. Pe de altă parte, Venus îți aduce o mare nevoie de confort domestic și susține nativii care vor să-și redecoreze sau reamenajeze locuința. Cum Venus îți guvernează sectorul sentimental, dacă te afli la începutul unei relații, vei fi mai dispus să muncești pentru a o consolida.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Venus te va susține foarte mult în comunicare în perioada următoare și te va ajuta în negocieri și în procesul de învățare. Te poți împăca cu rudele și cu prietenii cu care nu ai fost în relații prea bune în ultimul timp. Tot Venus te poate trimite în deplasări sau îți poate crește apetitul pentru plimbări și excursii.

Horoscop zilnic 5 septembrie. Mari șanse de redresare financiară

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Venus îți va activa sectorul banilor și îți va aduce șanse de redresare financiară, ocazia să-ți crești veniturile, în special grație abilităților și talentelor tale sau prin renegocieri. Dacă în tranzitul anterior prin zodia ta ai fost mai cheltuitor, acum ai ocazia să faci economii. Este foarte posibil să renegociezi condițiile salariale sau un comision obținut din munca depusă.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Venus intră chiar în zodia ta și te stimulează să te preocupi mai mult de tine, de felul în care arăți și de micile tale plăceri. Este o perioadă bună să-ți schimbi garderoba, să-ți schimbi look-ul și să-ți îmbunătățești relațiile cu cei din jur. Starea de spirit va fi una bună, te vei bucura de mai multă putere de atracție și vei fi mai deschis către viața sentimentală.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Venus, guvernatoarea ta, intră într-un sector al subconștientului și îți aduce o mare nevoie de pace și liniște interioară. S-ar putea ca în următoarea perioadă să te preocupi mai mult de starea ta de sănătate sau de a celor dragi și să îți dorești să te relaxezi și să te odihnești, cu alte cuvinte să-ți încarci bateriile. În cazul unor nativi s-ar putea ca o persoană din trecut să se reîntoarcă, însă Venus te susține să lași trecutul în spate, să ierți și să te vindeci de tot ce este toxic în viața ta.

Horoscop zilnic 5 septembrie. Succes într-un proiect

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Venus îți va activa sectorul vieții sociale și te va stimula să ieși mai mult din casă, să participi la evenimente și să cunoști noi persoane. Relațiile cu prietenii sunt bune, poți primi ajutor de la aceștia și poți avea succes cu un proiect în care ești implicat. Cum Venus îți guvernează relațiile, nu este exclus, dacă ești singur, să fii atras de o persoană din anturaj.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Venus îți va activa sectorul carierei și îți va aduce șanse de afirmare, ocazia de a ieși în față prin muncă și responsabilitate. De asemenea, te susține să-ți îmbunătățești imaginea profesională și relația cu superiorii. Este o perioadă în care îți poți construi strategii de avansare sau de atingere a unor obiective profesionale pe care le ai.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Tranzitul lui Venus prin Fecioară te susține să studiezi, să te dezvolți personal sau profesional, să faci progrese într-o direcție dorită și să explorezi noi domenii de interes. De asemenea, te poate stimula să pleci într-o călătorie sau să înveți o limbă străină. Dat fiind faptul că Venus îți guvernează iubirea, dacă ești singur, s-ar putea să fii atras de o persoană străină, de altă cultură și naționalitate.

Horoscop zilnic 5 septembrie. Îmbunătățiri în viața personală

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Tranzitul lui Venus prin Fecioară îți poate înlesni niște situații financiare în care trebuie să obții bani și bunuri de la alții. În cazul multor nativi poate înlesni obținerea unui credit sau îi poate susține în procese și litigii. Pe de altă parte, unii nativi se pot bucura de creșterea veniturilor partenerului sau de sprijin financiar din partea acestuia. De asemenea, este o perioadă care poate aduce îmbunătățiri vieții intime și te poate ajuta să te vindeci de niște fricii nefondate.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Venus îți va activa chiar sectorul relațiilor și te va ajuta să-ți îmbunătățești viața de cuplu, să te apropii mai mult de partener și să înțelegi mai clar nevoile și dorințele acestuia. Dacă ești singur, poți fi mai deschis către o nouă relație. Și din punct de vedere profesional este un tranzit bun, care te poate ajuta să lămurești neînțelegeri cu asociații sau să semnezi noi contracte de colaborare.

Horoscopul zilei de 5 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.