Horoscop zilnic 6 aprilie 2024. Zodia care nu vrea să audă de căsătorie. Sunt cei mai dificili nativi în weekend

Vezi ce ți-au rezervat astrele!
Horoscop zilnic 6 aprilie 2024. Zodia care nu vrea să audă de căsătorie. Sunt cei mai dificili nativi în weekend

Prima zi de weekend nu vine cu vești prea bune pentru o anumită zodie a horoscopului european. Se pare că aceasta va avea o discuție aprinsă cu partenerul de viață și nu este exclus să se ajungă la separare. Totuși, astrele se aliniază în favoarea altor nativi. Vezi ce te așteaptă și pe tine în următoarele ore!

Horoscopul zilei de sâmbătă, 6 aprilie 2024

Berbec

Te va căuta o persoană care a plecat din viața ta în urmă cu ceva timp. Aceasta te vrea înapoi cu orice preț. Ascult-o și vezi ce are să-ți transmită!

Taur

Nu este momentul să te gândești la ceilalți, ai fost foarte stresat și acum ai nevoie să te răsfeți. Ieși în oraș cu prietenii sau vizionează un film de calitate!

Gemeni

Ai parte de câștiguri financiare neașteptate. Astrele îți recomandă, însă, să ţii de aceşti bani şi să nu îi arunci pe lucruri nefolositoare, fiindcă este posibil să ai nevoie de ei.

Rac

Ai mare grijă la așa zișii prieteni din jurul tău. Nu toată lumea îți vrea binele. Mulți vor încerca să-ți pună bețe în roate. Cea mai mare încredere ar trebui să o ai în familia ta.

Leu

Vei cunoaște o persoană interesantă. Aceasta va face orice ca să te impresioneze. Vrea să formați un cuplu cu orice preț. Uită de trecut și dă-i o șansă!

Fecioară

Te vei implica într-un proiect care o să-ți aducă bani și o să te pună în valoare. Ești extrem de entuziasmat, dar nu uita de partenerul de viață. Nu trebuie să-l neglijezi!

Balanță

Weekend-ul va începe pentru tine cu o zi minunată. Primești vizita unor persoane dragi. Spre seară, vei reuși să rezolvi sau să aplanezi unele neînțelegeri sau tensiuni din trecut.

Scorpion

S-ar putea să fii copleșit de unele griji sau îngrijorări, sau pur și simplu de o anumită neliniște, și asta cu toate că ziua îți aduce lucruri plăcute.

Săgetător

Te vei simți puțin trist și o mare parte din bucuria de care vei da dovadă va fi doar de fațadă. Vei face tot posibilul ca ceilalți să nu o observe, însă acest lucru nu-ți va ieși în totalitate.

Capricorn

Nu-ți planifica nimic astăzi, lasă totul în voia liberului arbitru, altfel ai putea fi foarte dezamăgit, pentru că totul s-ar putea nărui, mai ales lucrurile care te interesează sau care îți plac cel mai mult.

Citește și Horoscopul banilor în aprilie 2024. Zodiile care se îmbogățesc până la Paști, astrele sunt de partea lor!

Vărsător

Ai trecut printr-o perioadă grea, dar acum te gândești serios să-ți îmbunătățești relațiile cu cei din jur. Vei ieși și te vei distra cu prietenii, așa cum o făceai pe vremuri.

Pești

Nu ai parte de o zi prea bună. Ai o discuție aprinsă cu partenerul de viață. El îți reproșează că nu îți dorești să îți întemeiezei o familie. Inevitabil se ajunge la despărţire.

Citește și Cele 3 zodii care au norocul scris în frunte, în 2024. Veștile bune se țin lanț până la finalului anului!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *