Horoscop zilnic 6 august 2022. Creativitatea este la cote înainte. Zodiile care vor fi influențate din punct de vedere financiar

Află de mai jos ce surprize au pregătit astrele pentru ziua de 6 august
Horoscop zilnic 6 august 2022. Creativitatea este la cote înainte. Zodiile care vor fi influențate din punct de vedere financiar

Aspectul armonios care se formează astăzi între Venus, micul benefic, din zodia Rac și Luna în tranzit prin zodia Scorpion, ne conferă echilibru în relații și transformări profunde constructive. Vom fi interesați să creăm un mediu plăcut acasă, iar creativitatea este la cote înalte.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 6 august 2022. Beneficii salariale pentru nativii Gemeni

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

În prima parte a zilei s-ar putea să ai surprize sau răsturnări de situație în planul financiar. Pe de altă parte, trigonul care se formează între Luna din zodia Scorpion și Venus, micul benefic, din zodia Rac, îți poate aduce ajutor de la familie.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

În prima parte a zilei s-ar putea să fii sub impulsul lui Uranus, planeta imprevizibilului, care-ți traversează casa personalității, să ai reacții bruște, neașteptate în relații. Trigonul care se formează între Venus, guvernatoarea ta, din casa comunicării, cu Luna în tranzit prin casa relațiilor, vine să te tempereze.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Astăzi relațiile cu colegii sunt bune și chiar dacă apar unele schimbări la locul de muncă, vei reuși să cooperezi cu contextul astral. Pe de altă parte, trigonul dintre Venus, micul benefic, din casa banilor și Luna în tranzit prin casa muncii, vine să anunțe că vei primi niște beneficii salariale.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Contextul astral de astăzi îți aduce surprize în relațiile cu prietenii, într-un proiect sau în planul sentimental. Pentru că Luna îți traversează casa iubirii și intră într-un trigon, aspect armonios, cu Venus, micul benefic, din casa personalității, ești mai sensibil, romantic și preocupat de relația de iubire.

Horoscop zilnic 6 august 2022. Vești bune în plan financiar pentru nativii Balanță

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

În prima parte a zilei te preocupă viața de familie și rezolvarea unor chestiuni administrative. Posibil, pe parcursul zilei, să apară vești surpriză în planul profesional și să fii nevoit să-ți reorganizezi prioritățile. Datorită trigonului dintre Luna în tranzit prin casa familiei și Venus, micul benefic, din așa frământărilor interioare, soluțiile vor veni fără să faci prea mult eforturi.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Astăzi este o zi bună pentru deplasări și întâlniri cu prietenii. Datorită trigonului care se formează între Venus, micul benefic, din casa prietenilor și Luna în tranzit prin casa comunicării și deplasărilor, vei coopera cu invitația neașteptată a unor prieteni de a pleca în afara orașului.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Situația banilor te interesează astăzi, iar trigonul care se formează între Venus, guvernatoarea ta, și Luna în tranzit prin zodia Scorpion, vine cu oportunități de mărire a veniturilor sau de încheiere a unui contract profitabil din punct de vedere financiar.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Cu Luna în tranzit prin casa personalității în trigon cu Venus, micul benefic, din zodia Rac, ai parte de momente plăcute alături de partener. Posibil să stabiliți să plecați brusc în afara orașului să vă relaxați, undeva într-o stațiune montană.

Horoscop zilnic 6 august 2022. Nativii Capricorn pregătesc o surpriză pentru persoana iubită

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Posibil astăzi să te preocupe rezolvare unor chestiuni financiare: intrarea în posesia unei sume de bani, dar și achiziționarea unor device-uri IT. În altă ordine de idei, trigonul care se formează între Luna din casa subconștientului și Venus din casa transformărilor profunde, să te ajute să conștientizezi o situație care te frământă.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Astăzi s-ar putea să ai parte de surprize de la prieteni sau să apară o răsturnare de situație într-un proiect pe care îl ai în derulare. În planul sentimental, trigonul care se formează între Venus, guvernatoarea casei sentimentale, și Luna din casa surprizelor, poate să te îndemne să-i faci o surpriză partenerului de cuplu.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Registrul astral de astăzi te îndeamnă să ieși în față, să te remarci, să iei atitudine sau inițiative în proiectele profesionale avute în derulare. Trigonul dintre Venus, micul benefic, din casa muncii cu Luna în tranzit prin zodia Scorpion te ajută să-ți urmărești obiectivele în segmentul asociat carierei și vine cu oportunități.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Astăzi ai intuiție în rezolvarea unor chestiuni birocratice. Pe de altă parte, planul sentimental este activat de trigonul dintre Luna în tranzit prin zodia Scorpion și Venus, planeta iubirii, din sectorul sentimental și al aventurilor romantice. Astfel, sunt susținute poveștile de iubire, petrecerea timpului alături de cei dragi.

Horoscopul zilei de 6 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.