Horoscop zilnic 6 mai 2022. Gemenii îşi declară dragostea, Fecioarele îşi îmbunătăţesc imaginea la locul de muncă

Contextul astral de astăzi este unul cu totul deosebit. Citește horoscopul zilei de 6 mai și află ce ți-au rezervat astrele
Horoscop zilnic 6 mai 2022. Gemenii îşi declară dragostea, Fecioarele îşi îmbunătăţesc imaginea la locul de muncă

Horoscop zilnic 6 mai 2022. Și astăzi ne bucurăm de aspecte benefice pe cer. Venus, planeta iubirii, din Berbec, formează un sextil cu Mercur, planeta comunicării, din zodia Gemeni. Acest context astrologic oferă o savoare aparte cuvintelor și ne facem plăcuți în dialog. Chiar dacă suntem direcți, ceea ce spunem este apreciat și înțeles și ajunge direct la inima celeilalte persoane. Acest sextil ne ajută să flirtăm și să ne declarăm sentimentele.

Horoscop zilnic 6 mai 2022. Taurii își rezolvă problemele financiare

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/Ascendent Berbec

Venus este în zodia ta, așa că îți vei manifesta cu curaj sentimentele și vei fi foarte deschis declarațiilor de dragoste. Dacă-ți place cineva, cu siguranță nu vei sta mult pe gânduri și vei face o invitație în oraș sau, cel puțin, îți vei exprima clar, scurt și la obiect, intențiile. Totodată, este o zi foarte bună pentru negocieri și pentru a lua decizii care țin de aspectul fizic sau de propria ta persoană.

Horoscop Taur/Ascendent Taur

Contextul astrologic al zilei te susține să rezolvi niște chestiuni financiare, poate să faci niște plăți pe care le-ai tot amânat. Cel mai probabil investești bani în tine, pentru recâștigarea încrederii de sine, însă poate fi vorba și de returnarea unei datorii. Chiar dacă Venus, guvernatoarea ta, nu este în cea mai favorabilă poziție pentru tine, ceea ce vei simți și vei spune astăzi îți va aduce aprecieri. Mercur, din poziția de guvernator sentimental, te stimulează să simți mai profund lucrurile și să te bucuri de trăiri intense, plăcute.

Horoscop Gemeni/Ascendent Gemeni

Mercur se află în zodia ta și aspectul de susținere cu Venus te face plăcut în dialog. Indiferent ce vei spune o vei face cu un farmec aparte care atrage după sine aprecierile celor din jur. Ești un partener de dialog savuros și prietenii te vor căuta pentru asta. În plus, te bucuri de popularitate și ideile îndrăznețe pe care le ai ajută la succesul unui proiect. Dacă ești atras de o persoană din anturaj, ai toate șansele să o cucerești prin declarațiile pe care le faci și modul în care te exprimi.

Horoscop Rac/Ascendent Rac

Aspectul zilei te susține să treci peste o frică și să te afirmi profesional, să ieși în față cu un discurs impecabil. Totuși, ai grijă să nu dai prea mult din casă. Sunt amintiri pe care vrei să le uiți, însă s-ar putea să mai ai o ultimă întâlnire cu acestea până la dizolvarea completă. Totodată, poți primi sprijinul unei persoane importante, însă nu va fi ceva vizibil, ci mai degrabă un ajutor din umbră.

Horoscop zilnic 6 mai 2022. Balanța pune capăt problemelor din cuplu

Horoscop Leu/Ascendent Leu

Sextilul de astăzi te susține din multe puncte de vedere, mai ales dacă ai de negociat ceva sau vrei să te înscrii la un curs sau să planifici o călătorie. Planurile tale de viitor capătă armonie și pas cu pas reușești să-ți conturezi niște strategii. Te bucuri de succes cu un proiect în care ești implicat și de susținere din partea prietenilor, chiar și de sfaturi bune pe care merită să le asculți.

Horoscop Fecioară/Ascendent Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, deși într-o poziție care te frustrează, se simte bine grație acestui sextil și îți aduce și ție o mai bună armonizare cu tine și cu zona profesională. Poți să treci peste niște temeri legate de cariera ta sau poți să ai susținerea cuiva în cazul în care vrei să te afirmi, să ieși în față printr-un discurs. Vorbește despre ceea ce te apasă pentru că multe nemulțumiri se pot dizolva acum. Ești bine văzut de superiori și-ți poți îmbunătăți imaginea.

Horoscop Balanță/Ascendent Balanță

Ești unul dintre norocoșii zilei de astăzi, dat fiind că Venus este planeta ta guvernatoare și se află în sectorul relațiilor, de unde, prin sextilul cu Mercur, te ajută să ajungi la o înțelegere cu partenerul. Vă echilibrați sistemele de credințe și ajungeți la viziuni comune, benefice pentru relația voastră. Este un aspect care susține împăcările în cazul unei despărțiri. Pe de altă parte, te susține foarte mult în negocierile profesionale și poți semna un contract.

Horoscop Scorpion/Ascendent Scorpion

Venus este planeta care-ți guvernează relațiile, așa că profită de acest context să lămurești neînțelegerile și tensiunile apărute în cuplu în ultimele zile. Este momentul să te eliberezi de unele frici, dar pentru asta ar fi recomandat să vorbești despre ele. Este un aspect foarte bun și pe parte profesională. Te ajută să te înțelegi cu colegii și asociații și să te bucuri de susținere din partea acestora. Ai idei creative și îndrăznețe la locul de muncă care merită spuse.

Horoscop zilnic 6 mai 2022. Peștii au succes pe plan financiar

Horoscop Săgetător/Ascendent Săgetător

Sși tu ești unul dintre norocoșii zilei, dat fiind că Venus se află în zona iubirii și Mercur în sectorul relațiilor. Este momentul să-ți exprimi sentimentele, să vorbești cu partenerul despre relația voastră. Sunteți pe aceeași lungime de undă și vă susțineți reciproc. Este un aspect favorabil celor care vor să cucerească pe cineva, dar și celor care vor să-și armonizeze relația. Petreceți acest sfârșit de săptămână în doi, dedicându-vă unor activități comune.

Horoscop Capricorn/Ascendent Capricorn

Te dedici unor sarcini gospodărești și te bucură faptul că te înțelegi cu familia. Ajungeți ușor la un compromis și vă sprijiniți reciproc. Ai spor în toate activitățile întreprinse, fie acasă, fie la muncă, și ideile tale creative pun lucrurile în mișcare. Dacă vrei să impui niște reguli noi în casă, acum este momentul să o faci pentru că vor fi apreciate. Și al locul de muncă lucrezi în armonie și înțelegere.

Horoscop Vărsător/Ascendent Vărsător

Mercur se găsește în sectorul iubirii tale, ipostază de unde te susține să cucerești o persoană care-ți place. În plus, cu Venus în casa comunicării, vei ști ce să spui și cum să o spui astfel încât să te faci plăcut. Este un aspect constructiv și pentru relația de cuplu pentru că te ajută să-ți exprimi sentimentele și să faci declarații de dragoste. Cei care sunt părinți se bucură de armonie în relația cu copiii și pot aborda orice subiecte cu aceștia.

Horoscop Pești/Ascendent Pești

Ai idei financiare care îți aduc profit. Posibil să fie vorba de valorificarea unui bun patrimonial sau de valorificarea unor economii. Cert este că și familia te susține dacă vrei să faci o investiție. Unii nativi investesc bani în propria casă, în timp ce alții se bucură de faptul că își pot ajuta familia. Mercur este guvernatorul relațiilor tale și te poate susține să te apropii mai mult de partener, poate chiar să vă mutați împreună.

Horoscopul zilei de 6mai este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *