Horoscop zilnic 6 octombrie 2022. Luna intră în zodia Pești. Nativii care se vor confrunta cu o stare nostalgică

Află de mai jos ce surprize au pregătit astrele
Horoscop zilnic 6 octombrie 2022. Luna intră în zodia Pești. Nativii care se vor confrunta cu o stare nostalgică

Luna va intra astăzi în zodia Pești și ne va îndemna la visare, la retragere și liniște. Vine cu o stare nostalgică și cu idealism. Sunt încurajate activitățile creative, dar și introspecția și activitățile spirituale.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 6 octombrie 2022. Nativii Berbec sunt mai predispuși să viseze

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Luna trece prin sectorul subconștientului și-ți aduce o nevoie mai mare de relaxare, de pace și calm interior. Ești mai predispus să visezi, să-i idealizezi pe cei din jur sau o situație din viața ta. De asemenea, s-ar putea să fii mai atașat de trecut și să lași niște amintiri să te copleșească.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Chiar dacă ziua începe cu stres profesional și cu activități care te acaparează, după-amiază vei căuta să te detensionezi și să te relaxezi în compania prietenilor. Fie primești o invitație de a ieși în oraș, fie chiar tu faci invitația. Unii nativi pun la cale detaliile unui proiect de grup sau plan de viitor.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Tranzitul Lunii prin sectorul carierei te poate ajuta, atât azi cât și mâine, să te afirmi, să te faci cunoscut în domeniul tău de activitate și să te bucuri de aprecieri din partea superiorilor sau din partea unor persoane importante.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Luna în tranzit prin zodia Pești este de bun augur pentru tine, dat fiind că te stimulează să-ți hrănești zona spirituală sau latura intelectuală. Poți fi mai curios, poți afla niște informații importante, poți primi vești care să te încânte și te poți delecta cu o carte sau cu un film documentar.

Horoscop zilnic 6 octombrie 2022. Nativii Leu vor avea discuții constructive cu partenerul de viață

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Tranzitul Lunii s-ar putea să-ți aducă niște discuții constructive cu partenerul de viață în legătură cu modul de administrare a bugetului comun. Și cu partenerii profesionali poate aduce discuții despre investiții și ai ocazia să corectezi niște greșeli financiare pe care le-ai făcut săptămânile trecute.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Luna îți traversează sectorul relațiilor și te susține din această ipostază să te apropii mai mult de partener, să comunicați de la suflet la suflet și să rezolvați niște neînțelegeri mai vechi. Cei care sunt despărțiți se pot împăca zilele acestea. Pe de altă parte, din punct de vedere profesional, vei observa că ai susținerea colaboratorilor și partenerilor de afaceri.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Luna traversează sectorul muncii și al sănătății și îți aduce o stare organică și o stare de spirit foarte bune. Poți depăși niște probleme de sănătate cu care te-ai confruntat în ultima perioadă. Tot acest context te susține să ai spor și în activitățile pe care le desfășori. La locul de muncă te vei bucura de un randament crescut.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna trece prin sectorul tău afectiv și te susține să-ți îmbunătățești viața sentimentală, fie că ești singur, fie că ești într-o relație. Nu ezita să ieși la o întâlnire romantică sau, în cuplu, să te bucuri de experiențe noi, distractive, relaxante, alături de partener sau de copii. Pe de altă parte, ești foarte creativ și poți da frâu liber unor talente.

Horoscop zilnic 6 octombrie 2022. Nativii Săgetător vor fi mai apropiați de familie

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Tranzitul Lunii de zilele acestea te ajuta foarte mult sa te apropii de familie, să porți discuții calme, blânde și pline de înțelegere cu cei dragi și să diminuați viziunile diferite pe care le aveți. Vei avea spor în toate activitățile gospodărești, mai ales că îți dorești să aduci armonia în cămin și la propriu și la figurat.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Cu Luna în tranzit prin sectorul comunicării te bucuri de o înțelegere foarte bună cu cei din jur, fie că îți sunt prieteni, fie că îți sunt rude sau doar simple cunostinte. Poți lua niște decizii înțelepte și poți face niște negocieri avantajoase. Pe de altă parte, poți face niște deplasări, fie pleci într-o minivacanță, fie pleci într-o delegație, însă va fi vorba de ceva care îți face plăcere.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Luna va traversa sectorul banilor și îți va aduce ocazia să reglementezi niște situații financiare cu care te-ai confruntat în ultima perioadă. Este posibil să cheltui mai mult pentru plăcerile tale și ale celor dragi, însă totodată ești mai stimulat să-ți crești veniturile.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Cu Luna în tranzit prin zodia ta, te bucuri de pace, liniște, armonie și vei observa că o serie de confuzii și incertitudini cu care te-ai confruntat în ultima perioadă vor începe să se dizolve. Te faci plăcut de cei din jur și stabilești relații profitabile cu cei cu care interacționezi.

Horoscopul zilei de 6 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
E din ce în ce mai rău! Planurile pentru ÎNMORMÂNTARE, GRĂBITE, anunţul care dă fiori....
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *