Horoscop zilnic 7 octombrie 2022. Contextul astrologic este favorabil comunicării. Vești bune în plan financiar

Află de mai jos ce au pregătit astrele pentru ziua de 7 octombrie
Horoscop zilnic 7 octombrie 2022. Contextul astrologic este favorabil comunicării. Vești bune în plan financiar

Mercur din Fecioară a ieșit din opoziția neplăcută cu Neptun, care ne-a adus numai confuzii, și iată, astăzi formează un aspect de susținere cu Pluto retrograd din Capricorn. Acest context astrologic este favorabil comunicării pentru că ne aduce profunzime în gândire, putere mentală și ne susține să spunem ceea ce am evitat până acum, dat fiind că este a treia oară când se formează acest trigon. Totodată, ne poate ajuta să depășim un impas în comunicare și să disecăm pe toate părțile o situație, astfel încât să luăm cea mai bună decizie.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 7 octombrie 2022. Nativii Berbec sunt foarte productivi și eficienți

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Azi vei observa că nu trebuie să depui eforturi prea mari din punct de vedere profesional, pentru că vei avea o zi excepțională la locul de muncă. Toate merg ca pe roate, ești productiv și eficient și reușești să te organizezi de minune. S-ar putea ca superiorii să aibă niște așteptări cam mari de la tine, însă vei face față tuturor acestor provocări.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Te bucuri de o comunicare foarte bună în relația cu persoana iubită și cu copiii și reușești să le dedici timp și să vă bucurați împreună de activități distractive și relaxante. Înțelegi într-o nouă perspectivă o situație amoroasă prin care ai trecut și vezi lucrurile cu mai multă profunzime ca niciodată. De asemenea, îți exprimi mai ușor sentimentele, dar și creativitatea.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Este foarte posibil ca retrogradarea lui Mercur, guvernatorul tău, să-ți fi adus multe neînțelegeri în familie, însă trigonul de astăzi te ajută să le rezolvi. Te vei bucura de o înțelegere bună cu părinții și în loc să vă scoateți ochii pentru că aveți viziuni diferite, de data aceasta vă veți concentra pe lucrurile pe care le aveți în comun. Pe de altă parte, rezolvi niște situații gospodărești care ți-au adus neplăceri în ultima perioadă.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Cu Mercur aflat în sectorul comunicării și cu Pluto în sectorul relațiilor, astăzi comunici foarte bine cu cei din jur și vei reuși să ajungi la înțelegeri atât cu partenerul de viață, cât și cu partenerii profesionali. Te exprimi ușor, te faci plăcut și ascultat de cei din jur și poți avea succes cu o negociere, poate chiar reușești să semnezi un contract mult dorit.

Horoscop zilnic 7 octombrie 2022. Nativii Leu reușesc să își crească veniturile

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Mercur se află în sectorul tău financiar, iar trigonul cu Pluto îți poate aduce ocazia să-ți crești veniturile, însă grație unor activități profesionale suplimentare. Nu te da înapoi dacă ți se cer ore în plus la locul de muncă, însă asigură-te că vor fi remunerate corespunzător. S-ar putea să te implici într-un proiect extra care să-ți aducă creșteri la buget.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Cu Mercur în zodia ta și Pluto în sectorul afectiv, te bucuri de o stare de spirit foarte bună astăzi și de o deschidere mai mare către viața sentimentală. Concentrează-te pe îmbunătățirea comunicării cu persoana iubită sau cu copiii sau pe acele activități care îți aduc bucurie și satisfacție. Dacă ești singur și ești atras de o persoană de ceva vreme, azi s-ar putea să faci un prim pas către aceasta.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Azi încearcă să te înconjori de persoane optimiste și să porți dialoguri pozitive, chiar să abordezi teme legate de spiritualitate și iertare, acceptare și detașare. S-ar putea ca starea de spirit să fie destul de oscilantă, însă dacă te vei concentra pe lucruri plăcute și te vei odihni corespunzător, ziua de azi va trece cu bine. Un dialog cu familia îți poate alunga niște temeri.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Mercur în trigon cu Pluto te susține în toate proiectele în care ești implicat și, în plus, te stimulează să-ți faci planuri îndrăznețe de viitor. Relația cu prietenii este una foarte bună, vă bucurați de aceleași viziuni și vă susțineți reciproc. Te poți împăca cu o persoană din anturaj cu care ai fost certat până acum.

Horoscop zilnic 7 octombrie 2022. Nativii Săgetător au o zi bună din punct de vedere financiar

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Se întrevede o zi bună din punct de vedere financiar și, cel mai probabil, ți se propune o un proiect suplimentar sau primești o propunere de colaborare care să-ți aducă un ban în plus. Un superior te poate remarca și te poți bucura de aprecieri și laude. Nu te teme să-ți exprimi talentele și să-ți faci cunoscute abilitățile.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Te poți bucura de niște aprecieri din partea unor persoane importante ca urmare a faptului că ai luat niște decizii corecte în trecut care au adus câștiguri de ambele părți. Totodată, se poate demonstra că ai avut dreptate într-un context și te poți aștepta să primești acces la niște informații importante. Tot acest context îți oferă o mai mare încredere în tine și o stare de spirit bună.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

S-ar putea să treci cu destul de multă ușurință de la o stare de spirit la alta și să nu-ți fie prea clar de unde vine această situație care, pe alocuri, te va și obosi. Azi ar trebui să ai grijă la persoanele cu care te înconjori și să stai departe de acelea care îți consumă inutil rezervele de energie. Pe de altă parte, încearcă să vezi doar partea plină a paharului și evită sentimentele de vinovăție.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Mercur se află în sectorul relațiilor tale și, prin trigonul cu Pluto, te ajută să porți dialoguri constructive cu toate persoanele cu care intri în contact. Te faci cu ușurință înțeles de cei din jur și poți ajunge rapid la compromisuri în cazul unor contexte profesionale. În cuplu îți poți face planuri de viitor alături de partener.

Horoscopul zilei de 7 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
E din ce în ce mai rău! Planurile pentru ÎNMORMÂNTARE, GRĂBITE, anunţul care dă fiori....
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Dansatoarea lui Dorian Popa, motivul despărțirii dintre artist și Babs?! Tânăra face lumină în acest...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *