Horoscop zilnic 7 septembrie. Zodia care are mari șanse să-și suplimenteze veniturile

Previuni astrale pentru fiecare zodie
Horoscop zilnic 7 septembrie. Zodia care are mari șanse să-și suplimenteze veniturile

Horoscop zilnic 7 septembrie. Luna intră astăzi în zodia Vărsător și formează aspecte de susținere cu Mercur, planeta comunicării, aflată în zodia Balanță. Acest context astrologic ne susține în gândire și comunicare, însă cum Mercur este la un pas de retrogradare, s-ar putea să revenim asupra discuțiilor și deciziilor luate acum. Avem nevoie să spunem ce gândim, să ne exprimăm liber și nu ne vor lipsi ideile nonconformiste.

Horoscop zilnic 7 septembrie. Principalele previziuni astrale

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Ai făcut eforturi să obții niște contracte și acum trebuie să-ți găsești un echilibru între sarcinile de muncă și activitățile extraprofesionale. Situația financiară s-a îmbunătățit grație intervenției unui prieten sau printr-o persoană care ți-a apreciat munca.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

S-ar putea astăzi să te stresezi prea mult atunci când vine vorba de sarcinile curente de la serviciu. Încearcă și detașează-te de stresul care ți-a adus probleme de sănătate! Totodată, contextul astrologic al zilei te ajută să rezolvi niște chestiuni familiale sau financiare, să-ți suplimentezi veniturile.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Astrele te îndeamnă să cooperezi și să răspunzi afirmativ la invitația unor prieteni sau a persoanei iubite de a pleca într-o excursie. Ești determinat să pleci în aventură, să explorezi domenii noi și s-ar putea, dacă ești singur, să cunoști și persoane care să te atragă la nivel afectiv.

Horoscop zilnic 7 septembrie. O persoană din trecut ar putea să apară în viața nativilor Rac

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Posibil astăzi să ai șanse de a rezolva un context financiar/juridic, să intri în posesia unor acte de moștenire sau a unor bani, de pe urma unei vânzări imobiliare sau a unui teren. În planul sentimental este posibil să apară brusc și neașteptat cineva din trecut.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Luna trece prin sectorul relațiilor și parteneriatelor tale și este un context de bun augur pentru a încheia înțelegeri, contracte, parteneriate, dar și pentru a lua decizii importante cu partenerul de cuplu, cu care ești pe aceeași lungime de undă. Lasă portițe pentru că vei reveni asupra lor.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Contextul astrologic de astăzi îți aduce schimbări importante de program, în sarcinile profesionale, dar și din punct de vedere al situației financiare. Ai idei bune la locul de muncă, te înțelegi de minune cu colegii și vă susțineți reciproc în desfășurarea activităților. Posibil să porți și discuții salariale.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Cu Luna în tranzit prin casa iubirii, fericirii, aventurilor romantice, nu se poate să nu cucerești pe cineva cu felul tău de a fi sau să dai curs unei invitații în oraș. Dacă ieși la masă cu prietenii sau colegii de serviciu este posibil să afli unele secrete sau intenții ale șefilor privind programul de lucru și activitatea profesională.

Horoscop zilnic 7 septembrie. Situații neprevăzute

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Discuțiile cu familia par să ajungă ușor la un numitor comun, chiar și dacă sunt abordate teme mai delicate, care în mod normal creează animozități. S-ar putea să apară niște situații neprevăzute în locuință care să te forțeze să-ți schimbi programul de muncă pentru a le rezolva.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Aspectul astral de astăzi s-ar putea să-ți aducă propuneri și oferte financiare sau profesionale importante. De asemenea, dacă ai depus niște cereri pentru obținerea unor acte, vin astăzi și raspunsurile sau hârtiile de care ai nevoie.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Simți că lucrurile intră pe un făgaș normal, pentru că ai reușit să-ți faci ordine în proiecte și-n sarcinile de muncă. S-ar putea astăzi să te gândești cum să-ți achiți o datorie mai mare, să-ți faci un plan de returnare, chiar a unui credit imobiliar. Nu vrei sa mai ai datorii

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Luna trece prin zodia ta și te susține emoțional, mai ales să exprimi ceea ce simți și gândești. Vei avea idei creative, vei găsi soluții ingenioase la problemele cu care te confrunți și vei avea fler în comunicare. Ai inspirație în tot ceea ce faci.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Cu Luna în tranzit prin casa subconștientului și frământărilor interioare, s-ar putea să iei niște decizii bruște sau neașteptate privind planul amoros. Acest context poate lua naștere în urma aflării unor secrete, minciuni, jocuri de culise. S-ar putea să fii foarte bănuitor și posesiv, gelos.

Horoscopul zilei de 7 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.