Horoscop zilnic 8 octombrie. Surpriză materială destul de consistentă pentru această zodie

Previziuni pentru toate zodiile
Horoscop zilnic 8 octombrie. Surpriză materială destul de consistentă pentru această zodie

Horoscop zilnic 8 octombrie. Seara, Luna va intra în zodia Berbec, unde se va pregăti de faza de Lună Plină, care va avea loc duminică, însă până atunci va continua să traverseze zodia Pești și ne va stimula latura sensibilă și creativă. S-ar putea ca în acest weekend să avem de-a face cu multe momente neclare și confuze și de aceea ar fi bine să nu reacționăm la primul impuls.

Horoscop zilnic 8 octombrie. Principalele previziuni astrale

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Încearcă pe cât posibil să te odihnești și să nu te dedici activităților care te suprasolicită. Relaxează-te și caută armonia, caută să faci pace cu tine și trecutul. Ține cont că seara Luna va intra în zodia ta și va veni cu o stare de agitație interioară, dat fiind că se apropie de opoziția cu Soarele, adică de faza de Lună Plină.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Poți profita de energia zilei de astăzi pentru a ieși cu prietenii, pentru a participa la evenimente și a răspunde unor invitații care îți fac plăcere. S-ar putea ca seara, odată cu intrarea lunii în casa sănătății tale, să te simți mai obosit și mai extenuat, așa că ai face bine să nu faci excese, ci să te odihnești corespunzător.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Deși este sâmbătă, Luna trece prin sectorul carierei tale și îți va spori farmecul, popularitatea, făcându-te plăcut de mase mari de oameni. Sunt foarte bine susținuți nativii care au dezbateri publice sau ies în fața unei mulțimi de oameni. Seara s-ar putea ca un prieten să te enerveze și chiar să ai parte de un conflict cu acesta.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Tranzitul Lunii prin zodia Pești te predispune la visare chiar și la iluzionare, însă îți aduce și o mai mare nevoie de spiritualitate. Dedică-te acelor activități care îți aduc satisfacții interioare și progres personal. Seara, când Luna va intra în zodia Berbec, evită discuțiile în contradictoriu cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta.

Horoscop zilnic 8 octombrie. Surpriză uriașă pentru Lei

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

S-ar putea să primești un cadou sau o sumă de bani sau partenerul să-ți facă o surpriză materială destul de consistentă. În alte cazuri, poate fi vorba de returnarea unei datorii sau de mici câștiguri de care poți avea parte. Seara, când Luna va intra în zodia Berbec, încearcă să eviți discuțiile în contradictoriu și nu-ți impune punctul de vedere cu orice preț.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Luna trece și astăzi prin sectorul relațiilor tale și te susține în interacțiunea cu cei din jur, în special în relația cu partenerul de viață. Ai toate șansele să te împaci cu persoana iubită în cazul în care ați fost certați. În plus, poți obține de la ceilalți ceea ce îți dorești cu mai multă ușurință. Seara, când Luna va intra în Berbec, ai grijă că registrul astral se poate schimba și poți avea conflicte cu partenerul din cauze financiare.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Luna își continuă tranzitul prin sectorul muncii și sănătății, însă activitățile pe care le vei face astăzi îți vor aduce plăcere și te vor relaxa. Te bucuri de o stare de spirit bună, chiar și de o îmbunătățire a sănătății. Ține cont că seara, Luna va intra în sectorul relațiilor tale, și poate agita spiritele în viața de cuplu.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna trece prin sectorul tau afectiv și îți aduce o stare de spirit bună, o mai mare deschidere către viața sentimentală și către întâlniri romantice. Poți petrece momente plăcute în cuplu, iar din punct de vedere creativ este o zi foarte bună să-ți exprimi talentele. Te bucuri de imaginație, visare și sensibilitate.

Horoscop zilnic 8 octombrie. Sentimente răscolitoare și regrete

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Profită din plin de tranzitul Lunii prin sectorul familiei pentru a petrece timp cu cei dragi sau în intimitatea căminului, și a te reconecta la amintiri și la trecut, de această dată într-o notă sensibilă, iertatoare. Seara, Luna va intra în sectorul tău afectiv și s-ar putea să vină cu niște sentimente răscolitoare și regrete.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Tranzitul Lunii de astăzi te îmbie la plimbare, la excursii, la ieșit în natură și la întâlniri cu prietenii. Te bucuri de dialoguri plăcute, constructive și de momente de relaxare. Ține cont că seara, Luna va intra în zodia Berbec și s-ar putea să aducă niște conflicte în familie.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Cu Luna în tranzit prin sectorul financiar s-ar putea să scoți niște bani din buzunar pentru a-ți îndeplini plăcerile sau pentru a le îndeplini poftele celor dragi. Seara, Luna va intra în sectorul comunicării tale și s-ar putea să aducă dialoguri neplăcute și neînțelegeri între tine și cei apropiați.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Te bucuri de o zi pe placul tău, ai o stare de spirit bună și te dedici acelor activități care îți fac plăcere. Simți nevoia să ai mai multă grijă de tine, atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere psihic și spiritual. Poți avea parte de întâlniri plăcute cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme.

Horoscopul zilei de 8 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
9.7 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *