Horoscop zilnic 8 septembrie. Evenimente neprevăzute și răsturnări de situație. Surprize uriașe pentru aceste zodii

Principalele previziuni astrale
Horoscop zilnic 8 septembrie. Evenimente neprevăzute și răsturnări de situație. Surprize uriașe pentru aceste zodii

Horoscop zilnic 8septembrie. Luna își continuă și astăzi tranzitul prin zodia Vărsător și de această dată formează o conjuncție cu Saturn și un careu cu Uranus din Taur. Acest context s-ar putea să ne inhibe emoțional și să ne facă mai rezervați în manifestări. În plus, poate veni cu fel și fel de evenimente neprevăzute și răsturnări de situație, în special în cazul semnelor fixe, Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

Horoscop zilnic 8 septembrie. Zi dificilă pentru Tauri, la locul de muncă

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/Ascendent Berbec

Prietenii te pot pune în situații ciudate, care cel mai probabil te deranjează și te scot din zona de confort. Posibil să ai parte și de niște cheltuieli din cauza acestora. Nu te grăbi să investești în planurile și proiectele tale, ci ia-ți un răgaz pentru a analiza situația la rece.

Horoscop Taur/Ascendent Taur

Se anunță o zi dificilă din punct de vedere profesional. S-ar putea să te confrunți cu responsabilități mult prea mari, să ai parte de discuții delicate cu superiorii, să ți se impună limite și să trebuiască să-ți reconsideri niște aspecte legate de carieră și imagine.

Horoscop Gemeni/Ascendent Gemeni

Ai tendința de a-ți susține teoriile și principiile, ideologiile cu mult prea mult hotărâre și nu accepți și variante, viziuni venite din partea altora. Acest aspect poate aduce tensiuni în relația cu superiorii și nu numai. Nici starea de spirit nu este una bună și s-ar putea să fii surprins să descoperi că cineva te vorbește pe la spate.

Horoscop Rac/Ascendent Rac

Lucrul cu actele, hârtiile și documentele nu va fi deloc ușor astăzi,mai ales dacă este vorba de situație care vizează contextele financiare. Pe de altă parte, s-ar putea să fii nevoit să iei o decizie destul de grea pe care până acum ai evitat-o. Nu este exclus să ai parte de tensiuni cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri.

 

Horoscop zilnic 8 septembrie. Balanțele au parte de evenimente neprevăzute

Horoscop Leu/Ascendent Leu

Astăzi poți aștepta la evenimente neprevăzute care vizează atât viața de cuplu, cât și relația cu un partener de afaceri, asociat sau superior. S-ar putea să fii nevoit să suporți capriciile și limitările impusede alte persoane. Încearcă să fii înțelegător și să lași de la tine, pentru a nu amplifica și mai mult conflictul.

Horoscop Fecioară/Ascendent Fecioară

Luna și Saturn se întâlnesc în casa muncii și a sănătății, aspect care denotă faptul că muncești mult, sârguincios, eficient, însă te îndrepți către suprasolicitare. Încearcă să îți dozezi corespunzător energia. Pe de altă parte, poți fi luat prin surprindere de o decizie a unui coleg sau angajator privind programul sau sarcinile de muncă.

Horoscop Balanță/Ascendent Balanță

Luna în conjuncție cu Saturn în sectorul tău afectiv poate aduce un blocaj emoțional, dar și sentimental. S-ar putea ca niște evenimente neprevăzute să-ți pună în lumină o latură mai puțin cunoscută a persoanei iubite și să te întrebi dacă ești în relația potrivită. Este foarte probabil să ai așteptări prea mari de la cei dragi sau viceversa.

Horoscop Scorpion/Ascendent Scorpion

Se întrevăd conflicte cu partenerul de viață și, cel mai probabil, la baza acestora stă o situație care ține de casă sau familie. Părinții se pot implica în problemele de cuplu, pe de o parte, iar pe de altă parte, tensiunile pot să apară din cauza faptului că partenerul nu-ți acordă nici o mână de ajutor în gospodărie.

Horoscop zilnic 8 septembrie. Probleme financiare pentru Capricorni

Horoscop Săgetător/Ascendent Săgetător

Nu ești pe aceeași lungime de undă cu colegii de muncă și din acest motiv pot să apară neînțelegeri între voi și astfel să vă desfășurați sarcinile cu dificultate.De asemenea, pot să apară niște schimbări bruște de program.Conjuncția Lunii cu Saturn aduce blocaje în comunicare, negocieri dificile, obstacole în cazul unei deplasări și vești mai puțin plăcute.

Horoscop Capricorn/Ascendent Capricorn

Situația financiară continuă să te nemulțumească și s-ar putea să te confrunți cu unele limitări din cauza lipsei banilor. Ai grijă la cheltuieli și la investițiile, achizițiile pe care vrei să le faci, deși bugetul nu-ți permite. S-ar putea să nu poți face niște plăți sau să nu poți intra în posesia unor sume de bani care ți se cuvin.

Horoscop zilnic 8 septembrie. Idei ingenioase

Horoscop Vărsător/Ascendent Vărsător

Deși Luna traversează zodia ta și-ți aduce inspirație și idei ingenioase, nu te aștepta să le poți pune prea ușor în practică din cauza conjuncției pe care o formează cu Saturn.Totodată, acest aspect te face destul de posomorât și rezervat în relațiile cu ceilalți.În familie pot să apară conflicte din cauza viziunilor diferite.

Horoscop Pești/Ascendent Pești

Contextul astrologic al zilei s-ar putea să te suprasolicite, să fie nevoie să treci prin situații care îți cer efort mental și care, implicit, aduc oboseală nervoasă și agitație interioară. S-ar putea ca de vină în acest context să fie și frustrările tale, o slăbiciune sau o frică care să te facă să te comporți într-un mod deloc obișnuit.Recomandarea astrelor este să te odihnești corespunzător.

Horoscopul zilei de 8septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.