Horoscop zilnic 9 aprilie 2022. Zodia care are mari probleme cu banii. Mare atenţie la cheltuieli

Surprize mari pentru toţi nativii. Citeşte horoscopul zilnic, 9 aprilie, şi află ce ţi-au rezervat astrele.
Horoscop zilnic 9 aprilie 2022. Zodia care are mari probleme cu banii. Mare atenţie la cheltuieli

Horoscop zilnic 9 aprilie 2022.  Ziua de sâmbătă ne găsește cum nu se putea mai bine, adică cu Luna în tranzit prin zodia Rac. Acest aspect ne îndreaptă atenția către casă și familie, către interior și ne susține să ne liniștim emoțional, mai ales că formează aspecte de susținere cu planetele din Pești.

Totuși, trebuie să avem grijă la relațiile cu cei care reprezintă o autoritate în viața noastră, mai ales cu părinții, pentru că va forma și aspecte tensionate cu planete din Berbec. Cum minus cu plus fac minus, ar fi păcat să ne stricăm ziua din cauza unor frustrări interioare pe care le scoatem la suprafață acum.

Horoscop zilnic 9 aprilie 2022. Zodia care trebuie să fie atentă la cheltuieli

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Azi va trebui să te ocupi de niște activități casnice pe care le-ai tot amânat în ultima perioadă din cauza programului încărcat. S-ar putea să nu fii în cea mai bună stare emoțională, însă să reușești să te conectezi la interiorul tău și astfel să depășești provocările apărute. Încearcă să nu te cerți cu familia și lasă de la tine mai mult.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Comunicarea îți este atu și reușești să ajungi la sufletele celorlalți cu mai multă ușurință. De asemenea, contextul zilei te ajută să te conectezi mai ușor la practici spirituale și să descoperi tratamente pentru problemele tale, fie fizice, fie emoționale. S-ar putea să fii mai obosit, însă o întâlnire cu prietenii te va reenergiza rapid.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Îți faci niște calcule și ajungi la concluzia că este nevoie să fii mai cumpătat în cheltuieli, mai ales dacă ți-ai propus să strângi bani pentru o activitate care-ți face plăcere. Sunt și nativi care astăzi caută soluții să-și crească veniturile și se pot implica în fel și fel de activități menite să le aducă un profit suplimentar, un bonus.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Luna trece prin zodia ta și îți oferă energie, îngăduință, mai multă sensibilitate, dar și motivație să faci ceea ce ți-ai propus. Preocupă-te mai mult de propria ta persoană, ai mai mult grijă de nevoile sufletului și fii mai iertător cu cei dragi. Grijă la relațiile cu autoritățile statului sau chiar cu autoritățile din viața ta.

Horoscop zilnic 9 aprilie 2022. Leii au nevoie de o deconectare

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Ai tendința de a le impune o anumită viziune celor din jur și riști să dai naștere unor tensiuni care, de altfel, ar putea fi foarte ușor evitate dacă-ți asculți intuiția. Nu este exclus să te simți mai obosit astăzi și să simți nevoia să petreci timp cu tine. În plus, poți deveni foarte sensibil la cuvintele celor din jur.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Ar trebui să ai mai multă grijă pe ce-ți cheltui banii pentru că poți fi tentat să faci cumpărături pe fond emoțional. Ai nevoie, de fapt, de mai multă atenție din partea celor dragi și întocmai partenerul nu înțelege asta. Poți cunoaște persoane cu care să împarți aceleași viziuni și cu care să te simți compatibil de la primele priviri.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Nevoia de a ieși în față este mare și s-ar putea chiar să dai dovadă de exces de zel astăzi. Nu încerca să te pui în evidență cu orice preț și arată că-ți pasă mai mult de ceilalți. Este foarte probabil să devii autoritar cu cei din jur și să-ți strici relațiile. Nu uita că este zi liberă și ar trebui să te și relaxezi.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Niște activități din urmă îți pot da parțial peste cap planurile. Nu este exclus ca cineva din trecut să te caute și situația să te pună pe gânduri. Oricum, este o zi perfectă pentru a face ceea ce-ți place, pentru a te dedica unui hobby. Preocupă-te și de restabilirea armoniei cu persoana iubită și astăzi ascultă-ți mai mult intuiția.

Horoscop zilnic 9 aprilie 2022. Vărsătorii vor acuza o oboseală accentuată

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Astăzi senzualitatea capătă noi forme și te poți lăsa furat de o pasiune, însă nu o confunda cu iubirea. Ai grijă și la discuțiile cu partenerul, care poate răscoli prin trecut și îți poate face niște reproșuri care te deranjează. Ar fi o zi bună dacă ai reuși să te retragi din agitație, de exemplu în intimitatea căminului, și să petreci mai mult timp cu tine.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și nevoia de reconectare la partener și la activitățile în doi este mare. Ai parte de anumite conștientizări legate de viața de cuplu care te pot ajuta să-ți deschizi noi orizonturi. Chiar dacă familia nu-ți împărtășește viziunea despre relația în care te afli sau critică partenerul, tu ascultă-ți rațiunea.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Ești mai agitat astăzi și ar fi indicat să nu te avânți în călătorii sau activități care-ți cer prea multă concentrare. Este posibil ca unele activități planificate pentru astăzi să nu poată fi îndeplinite din cauza oboselii și a lipsei de chef. Astfel, cel mai bine ar fi să te odihnești, să mânânci ceva bun și să-ți cumperi un lucru care te bucură, chiar dacă doar pe moment.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Luna trece prin sectorul iubirii tale și poți fi surprins în mod plăcut de atitudinea partenerului sau de niște declarații pe care le primești de la persoana care-ți place. Vei cuceri mai ușor, dar vei și cheltui mai mult. Fie pentru a impresiona, fie pentru a te simți bine. Nu face, însă, speculații financiare riscante.

Horoscopul zilei de 9 aprilie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Mihai Mitoseru a ajuns la înmormântarea Mioarei Roman
8.3 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *