Horoscop zilnic 9 septembrie. Mercur intră în mers retrograd în zodia Balanță. Ce efecte resimt nativii

Previziuni pentru fiecare nativ al zodiacului
Horoscop zilnic 9 septembrie. Mercur intră în mers retrograd în zodia Balanță. Ce efecte resimt nativii

Horoscop zilnic 9 septembrie. Începând de astăzi, Mercur este staționar și se pregătește să intre în mers retrograd în zodia Balanță. Mercur va retrograda până pe 2 octombrie, însă din 23 septembrie va fi retrograd în zodia Fecioară. În toată această perioadă comunicarea va fi greoaie, va trebui să fim atenți la dialog pentru că putem transmite și interpreta mesajele în mod eronat. De asemenea, este o perioadă în care conflictele se pot accentua și frustrările vor porni din interior către exterior. Cu Mercur retrograd în Balanță ne vom reevalua relațiile în care ne aflăm,ne putem întâlni cu persoane din trecut și ne putem împăca cu cineva apropiat.Pe de altă parte, vom reveni asupra unor decizii luate și vom face renegocieri. Pe de altă parte, trebuie să avem grijă la greșelile pe care le putem face în acte, la problemele de natură legală, la simțul justițiar care ne poate juca feste și la deplasări, implicit la mijloacele de deplasare.

Horoscop zilnic 9 septembrie. Berbecii vor avea parte de tensiuni cu cei din jur

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/Ascendent Berbec

Mercur va retrograda chiar în sectorul relatiilor tale și s-ar putea să treci printr-o perioadă mai conflictuală în raport cu cei apropiați, fie că este vorba de partenerul de viață, fie că este vorba de parteneri profesionali. Se pot relua discuții legate de proiecte profesionale, se pot relua colaborări și poți face niște renegocieri importante. Este o perioadă în care viața de cuplu intră într-o etapă de reanaliză și reorganizare, iar în cazul unor nativi nu este exclus să revină un partener din trecut.

Horoscop Taur/Ascendent Taur

Mercur va retrograda în sectorul muncii și sănătății tale și îți va cere reevaluarea unei situații profesionale, posibil chiar a locului de muncă în sine, căutarea de noi variante pentru a-ți eficientiza activitățile. Totodată, poate aduce tensiuni și neînțelegeri cu colegii și recomandat ar fi să-ți revizuiești modul în care comunici cu cei cu care lucrezi. Pe de altă parte, o problemă de sănătate pe care o credeai vindecată poate reveni în vederea schimbării tratamentului.

Horoscop Gemeni/Ascendent Gemeni

Mercur, planeta care te guvernează, va retrograda chiar în sectorul tău afectiv și îți va aduce situații și evenimente care îți cer reevaluarea vieții sentimentale, inclusiv reevaluarea sentimentelor. S-ar putea să te simți confuz, să nu știi ce simți, dacă te afli în relația potrivită și din cauza aceasta să dai naștere conflictelor cu persoana iubită. Și relațiile cu copiii vor fi dificile. Unii nativi pot relua o poveste de iubire mai veche.Pe de altă parte,Mercur retrograd în Balanță îți poate pune piedici în manifestările artistice și creative.

Horoscop zilnic 9 septembrie. Este timpul să faci pace cu trecutul

Horoscop Rac/Ascendent Rac

Mercur va retrograda în sectorul familiei și al locuinței și s-ar putea să scoată la iveală niște probleme ascunse în relația cu părinții. Trecutul poate fi readus în discuție în diverse contexte. Poate fi, de asemenea, vorba de probleme care vizează actele unei locuințe sau ale unui bun imobiliar.Nu este exclus ca în locuință să apară probleme care să ceară revizii și reparații.Ține cont că starea emoțională va fi mai apăsătoare, iar tendința ta va fi de interiorizare. Este o perioadă bună să cauți răspunsuri în sinea ta și să faci pace cu trecutul.

Horoscop zilnic 9 septembrie. Probleme financiare pentru Fecioare

Horoscop Leu/Ascendent Leu

Tu chiar trebuie să ai mare grijă la modul în care comunici pentru că Mercur va retrograda chiar în acest sector. Există riscul să transmiți mesaje greșit, să interpretezi eronat informațiile primite, să iei decizii proaste și să vorbești mai mult decât trebuie sau atunci când nu este cazul.De asemenea, această retrogradare îți poate aduce dificultăți în exprimare și în cazul în care ai de învățat sau de dat un examen. Ai grijă la deplasările pe care le faci și la mijloacele de deplasare, la tot ce ține de acte, hârtii și documente. Nu este o perioadă bună pentru negocieri, în schimb ești avantajat dacă vei face renegocieri salariale.

Horoscop Fecioară/Ascendent Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, va retrograda în sectorul financiar și va veni cu situații și evenimente care îți cer reevaluarea modului în care îți câștigi și administrezi veniturile. Se întrevăd nemulțumiri majore în această direcție, tensiuni care pleacă de la bani și cheltuieli. Ai nevoie să-ți revizuiești obiceiurile financiare, în caz contrar s-ar putea să fii nevoit să apelezi la niște economii.În perioada următoare o serie de nativi au ocazia să apeleze la talentele și abilitățile cu care au fost înzestrați pentru a face bani și astfel să-și recâștige încrederea și stima de sine.Este o perioadă bună pentru renegocieri salariale.

Horoscop Balanță/Ascendent Balanță

Mercur va retrograda chiar în zodia ta și va declanșa o perioadă de agitație interioară, nemulțumiri, neînțelegeri cu cei din jur și confuzii. Ai nevoie să faci o introspecție și să-ți reevaluezi modul în care comunici cu cei din jur. Pe de o parte, s-ar putea să vorbești prea mult despre tine și să nu fii atent la ce ți se transmite, iar pe de altă parte s-ar putea să te închizi și să refuzi dialogul. Nu este o perioadă bună să iei decizii importante, să faci negocieri sau să semnezi acte. Pe de altă parte, în relațiile parteneriale pot ieși la suprafață dezechilibre majore, inclusiv secrete.Este momentul să-ți reevaluezi viața personală, relațiile și tiparele relaționale pe baza cărora îți formezi conexiuni cu cei din jur.

Horoscop zilnic 9 septembrie. Mari secrete pot ieși la iveală

Horoscop Scorpion/Ascendent Scorpion

Mercur va retrograda într-un sector al subconștientului și s-ar putea să vină cu o stare de interiorizare, cu agitație interioară și chiar insomnii. Te poți reîntâlni cu persoane din trecut, îți poți conștientiza o serie de frici, vicii, frustrări și slăbiciuni.Este o perioadă bună să-ți reevaluezi relația cu trecutul, să ierți și să faci pace cu tine. Unii nativi pot dezgropa amintiri și pot afla secrete.Ține cont că poți primi ajutor de la un psiholog, un mentor sau un ghid spiritual.

Horoscop zilnic 9 septembrie. Probleme în cuplu pentru Săgetători

Horoscop Săgetător/Ascendent Săgetător

Cu Mercur retrograd în Balanță ar trebui să ai mai multă grijă la prieteni pentru că din această zonă pot veni dezamăgirile. Ai ocazia să vezi adevărata față a unor persoane din anturaj, inclusiv asociați și persoane cu care ești implicat în proiecte comune. De asemenea, reevaluează-ți proiectele în care ești implicat și vezi dacă acestea îți aduc profiturile așteptate. S-ar putea ca o serie de planuri făcute să ți se dea peste cap în perioada următoare. Cum Mercur îți guvernează relațiile, te poți aștepta la neînțelegeri și dificultăți în dialogul cu partenerul de viață.

Horoscop Capricorn/Ascendent Capricorn

Mercur va retrograda în sectorul carierei tale și-ți cere o reevaluare a situației profesionale, o reevaluare a aspirațiilor pe care le ai și a strategiilor prin care vrei să-ți atingi niște obiective. Nu te grăbi să iei decizii importante legate de zona profesională pentru că ești destul de confuz. Comunicarea cu superiorii și cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața tapoate fi dificilă.Ferește-te să preiei deocamdată noi responsabilități și analizează în amănunt dacă ești pe direcția dorită și ce trebuie să faci pentru a atinge succesul și pentru a te afirma.

Horoscop Vărsător/Ascendent Vărsător

Mercur retrograd în Balanță îți poate da peste cap niște principii și filozofii de viață, niște teorii și credințe. S-ar putea să ai parte de discuții sau situații care să te forțeze să-ți reevaluezi crezurile și convingerile. Pe de altă parte, este o perioadă bună să reiei cursuri, în schimb nu este o perioadă bună pentru călătorii în străinătate. Pot apărea diferite obstacole în deplasări și probleme cu actele. De asemenea, ai grijă la lege și justiție, la aplicabilitatea acestora, la procese și nu te lupta până în pânzele albe pentru a demonstra un adevăr care-ți aparține.

Horoscop Pești/Ascendent Pești

Mercur, guvernatorul relațiilor tale, va retrograda într-un sector al intimitatii și s-ar putea să scoată la suprafață secrete, infidelități și probleme de natură sexuală.Evită aventurile ascunse și relațiile pasionale cu persoane indisponibile emoțional. De asemenea, s-ar putea să ai probleme cu legea din cauza unor datorii, taxe, impozite neplătite, procese, litigii sau să fii înșelat de asociați, de aceea ar trebui să eviți negocierile.Poți profita de această retrogradare pentru a te reorganiza financiar, de exemplu pentru a rediscuta condițiile de returnare aleunui credit, împrumut, datorie.

Horoscopul zilei de 9septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *