Horoscopul iubirii pentru august 2022. Zodia care are mari șanse să-și întâlnească jumătatea

Află ce surprize au pregătit astrele în sectorul amoros pentru toate zodiile.
Horoscopul iubirii pentru august 2022. Zodia care are mari șanse să-și întâlnească jumătatea

Horoscopul iubirii pentru august 2022. Ce surprize au pregătit zodiile pentru toate semnele zodiacale în ceea ce privește dragostea și relațiile. Unele semne au șanse reale pentru un nou început, în timp ce alte zodii trebuie să facă anumite compromisuri pentru a readuce liniștea în cuplu.

Horoscopul iubirii pentru august 2022. Previziuni pentru fiecare zodie

Cum arată horoscopul iubirii în luna august pentru fiecare zodie, descoperă mai jos!

Berbec

Luna aceasta îți reamintești că nu trebuie niciodată să forțezi ceva pentru ca lucrurile să se întâmple. Lasă totul să se deruleze în mod natural și învață să accepți că uneori nu ies toate așa cum le-ai planificat. Deși începutul lunii august te găsește într-o ușoară încertitudine,  vei avea de fapt o mulțime de motive să vezi și partea plină a paharului. O schimbare în bine are loc după data de 27 august. Poate fi momentul oportun pentru a crește interesul iubitului tău printr-o coafură nouă sau printr-o schimbare de atitudine. Îl vei pune pe gânduri, mai ales dacă arăți super drăguț în timp ce te distrezi cu prietenii tăi.

Taur

Luna august 2022 poate să aducă cu ea multe revelații, dintre care unele pot fi plăcute, iar altele nu. Lucrul important de reținut este că informațiile date îți sunt dezvăluite cu un motiv. Trebuie să poți acționa dintr-un spațiu de conștientizare și să iei decizii care să servească binelui tău pe termen lung. Rezistă impulsului de a cere explicații pe un ton nepotrivit. Începerea unui dialog despre lucrurile care contează poate fi o alegere mult mai bună. Ai încredere că și dizarmonia te ajută în cele din urmă să-ți găsești echilibrul.

Gemeni

În august ies la lumină problemele pe care ai ales în mod deliberat să le ignori. Ai de ales între a pretinde că totul este în regulă sau a începe o conversație despre lucrurile care provoacă disconfort. Nu te sfii să-ți împărtășești punctul de vedere de data aceasta, de teama că ai putea fi percepută greșit. Cei care sunt cu adevărat meniți să fie în viața ta, te vor accepta și cu bune și cu rele. Gemenii care au trecut recent printr-o despărțire, pot să revadă mai clar toate motivele pentru care lucrurile nu au mers, mai ales dacă distanța a fost un factor.

Horoscopul iubirii pentru august 2022. Racii trebuie să își trezească spiritul de aventură

Rac

Poate că nu vrei să investești într-o altă iubire necunoscută. Poate că vrei să vezi cum ar putea merge lucrurile de aici, dar acestea sunt etapele naturale peste care nu poți sări la nesfârșit dacă vrei cu adevărat o relație transparentă. Începe prin a te gândi foarte bine ce îți dorești și exprimă foarte clar nevoile celuilalt. Nu te aștepta ca lucrurile să se transforme în magie, în doar câteva luni. Racii care sunt implicați în relații mai vechi sunt încurajați să-și trezească spiritul de aventură. O modalitate bună de a ieși din rutina este să faceți o listă cu interesele comune și să le urmăriți împreună.

Leu

Această lună ar putea fi un moment decisiv pentru viața ta personală, deoarece anumite legături s-ar putea termina. S-ar putea să te confrunți cu decizia de a pune capăt relației sau căsniciei. Comportamentul răutăcios al partenerului tău ar putea contribui în mare măsură la această decizie. Nu mai glorifica ceea ce ai avut în timp ce îngropi și amintirile bune. Trebuie să încerci să ai suficientă încredere în Univers pentru a aduce în viața ta un partener care se potrivește cu vibrațiile sufletului tău și te va ajuta să evoluezi.

Fecioară

August 2022 nu este atât de mult despre partenerul tău, cât despre tine și relația ta cu propria persoană. Această perioadă te inspiră să practici iubirea de sine ca ritual zilnic și să intri într-o relație dedicată cu schimbarea în bine. Nu uita că poți învăța ceva și din nepotrivire. Acceptă că totul se întâmplă cu un scop și o să vezi că lucrurile capătă o lumină favorabilă. Pentru a găsi ceea ce cauți trebuie să faci o schimbare de atitudine.

Horoscopul iubirii pentru august 2022. Sfat pentru nativii Balanță: Învață să faci mai multe pentru tine

Balanță

A fost o vreme în care ți-ai făcut griji în exces pentru cel de lângă tine. Ai urmărit în mod constant răspunsuri și ai supraanalizat fiecare situație. Dacă ai primit la schimb mai puțină atenție, înseamnă că celălalt nu te apreciază cu adevărat. Învață să faci mai multe lucruri pentru tine.  Acea bucurie este adevărata ta natură și acea suferință este creată de așteptări prea mari. Deci, îmbrățișează experiența umană în toată gloria ei. Lasă viața să te surprindă.

Scorpion

Da, dragostea înseamnă echilibru în a dărui și a primi. Iar în ultima vreme se pare că te bucuri din plin ce aceste lucruri. Te numeri printre norocoșii care pare că și-au întâlnit jumătatea. Acest climat amoros favorabil pare să dureze toată luna. În plus, îți va activa și o influență pozitivă asupra oamenilor pe care îi întâlnești. Reușești cu ușurință să atragi atenția, deși ai ochi doar pentru partenerul tău. Ai încredere în instinctul tău când vine vorba să iei decizii importante.

Săgetător

Te simți epuizată luna aceasta. Traversezi o perioadă de schimbare, care te determină să te închizi în camera ta pentru a analiza ce ți se întâmplă. Acceptă locul în care te afli în acest moment. Nevoia de singurătate este o parte importantă a procesului de vindecare. În același timp, transmite celorlalți nevoia de spațiu, dar nu te izola. Dimpotrivă, dacă alegi să discuți deschis poate o să legi conversații interesante cu o persoană nouă.

Horoscopul iubirii pentru august 2022. Durerile din trecut se vindecă

Capricorn

Durerile din trecut încep să dispară luna aceasta. În august este momentul pentru o schimbare și nu este exclus chiar să întâlnești pe cineva. Poate fi vorba de o persoană din trecut care își găsește drumul către tine din data de 11 august, când Venus se mută în Leu și luna plină luminează cosmosul. În cele din urmă, ar trebui să te aline această nouă energie care îți schimbă modul în care vezi lucrurile. Mintea și motivația vor lucra împreună, dar trebuie să lași în urmă sentimentele de îndoială sau cele de incertitudine. Nu exercita nicio presiune pentru a-ți realiza obiectivele. Este bine să faci pași mici în direcția în care vrei să mergi.

Vărsător

Te-ai convins că este responsabilitatetea ta să elimini toate traumele vechi pentru a te vindeca.  Dar călătoria ta către lumină nu trebuie să se simtă împovărătoare. În această lună, ți se cere să renunți la credința că trebuie să fii perfectă pentru a atrage un partener sau pentru a experimenta relații sănătoase. Începe prin a accepta unde te afli. Împacă-te cu faptul că persoana potrivită o să te accepte așa cum ești. Cu cât te simți mai în siguranță în tine, cu atât ai mai multe șanse să trăiești experiențe romantice bune.

Pești

Ai tendința să-l controlezi în exces pe cel de lângă tine. Indiferent de circumstanțele care vă afectează, este puțin probabil să găsești răspunsuri concrete în altă parte. O discuție deschisă va fi mult mai eficientă. Din fericire, atmosfera se va schimba în bine spre jumătatea lunii. Ai șansa de a te relaxa și de a-ți controla psihicul mai bine. Marșul înapoi al lui Uranus pe 24 august, îți stabilește și îți stabilizează emoțiile.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9.6 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *