Horoscopul vacanţelor. Unde ar trebui să călătoreşti în funcţie de zodie

Horoscop: Unde îți place să călătoresti în funcție de zodie și care este destinația de vacanță care ți se potrivește.
Horoscopul vacanţelor. Unde ar trebui să călătoreşti în funcţie de zodie

Horoscop – Unde îți place să călătorești în funcție de zodia în care te-ai născut. Semnul zodiacal poate să spună foarte multe despre preferințele în materie de călătorii ale zodiilor.

Berbec

Berbecii sunt nativi plini de energie, care adoră să exploreze locuri noi. Le place să se plimbe, să descopere la pas orașe pe care nu le-au mai văzut. Sunt cei mai fericiți când au ocazia să călătorească și nu singuri, ci într-o companie plăcută. Nativii din zodia Leu ar putea să le fie parteneri ideali de călătorii. Adoră drumețiile dar și plimbările lungi care îi pot ajuta și să descopere culturi noi. Londra, Istanbul sau Amsterdam se numără printre orașele ideale de călătorie.

Taur

Celor născuți în zodia Taur le place să se răsfețe atunci când călătoresc. Nu sunt adepții vacanțelor planificate pe fugă, ci totul trebuie să fie stabilit până la cele mai mici detalii. Nativii Taur preferă hotelurile care să le ofere cât mai multe facilități, de aceea li se potrivesc de minune vacanțele la resorturile de lux. Orice stațiune exclusivistă care le pune la dispoziție atracții turistice importante dar și restaurante sau cafenele, se numără printre favoritele Taurilor. Pot călători cu semnele din zodia Pești, care le împărtășesc tabieturile. Stațiunile din Turcia sau Dubai sunt destinațiile care li s-ar potrivi de minune.

Gemeni

Unde îți place să călătoreşti în funcție de zodie? Celor născuți în zodia Gemeni le place să călătorească pentru a evada din cotidian. Nu caută stațiuni de lux, ci mai de grabă destinații care să le hrănească spiritul aventurier și dorința de cunoaștere. Visează la vacanțe care să-i facă să uite de viața cotidiană pentru o vreme. Odată ajunși la destinație le place să lege discuții cu localnici, pentru a putea cunoaște îndeaproape frumusețile locului. Destinația ideală? Thailanda sau Grecia, ambele destinații recunoscute pentru peisajele superbe, numai bune de descoperit la pas, dar și pentru amabilitatea localnicilor, care întâmpină turiștii cu zâmbetul pe buze. Cel mai potrivit partener de drum este Săgetătorul.

Rac

Racul este puternic atașat de casă și de familie, dar asta nu înseamnă că nu-i place să călătorească. Îi plac micile escapade, dar nu dorește să se miște foarte mult , așa că pentru acesta sunt ideale călătoriile planificate atent. Fără drumeții lungi, ci preferă mai repede plimbările scurte, preferabil cu mijloacele de transport și neapărat mâncarea tradițională bună. S-ar înțelege foarte bine cu Fecioara care este organizată și îi împărtășește aceleași opinii. Destinația favorită? Un resort all inclusive, cu facilități multiple.

 Horoscop: Unde îți place să călătoresti în funcție de zodie

Horoscop: Unde îți place să călătoreşti în funcție de zodie

Leu 

Nativul zodiei Leu adoră să călătorească, dar când pleacă de acasă se îndreaptă către stațiuni exclusiviste și hoteluri de 5 stele. Leului îi place să experimenteze o cultură de lux atunci când merge să se plimbe. Este adeptul destinațiilor luxoase care-i pot oferi o experiență de neuitat. Împărtășește aceleași convingeri cu nativul zodiei Gemeni, așadar cei doi ar călători bine împreună. Destinațiile favorite al fi plajele din Maldive sau orașele exclusiviste din Italia, așezate la malul mării.

Fecioară

Întotdeauna este bine organizat și nimic nu trebuie să-l ia prin surprindere, așa că nativul Fecioară își planifică vacanța cu câteva luni înainte. Citește recenzii despre hoteluri, restaurante și abia după ce face toate verificările și se asigură că totul este în regulă, face rezervările. Pune accent pe confort, curățenie și restaurante cu mâncare bine gătită. Face echipă bună cu zodia Pești și destinațiile ideale ar fi orașele din Germania sau atracțiile din Danemarca.

Balanță

Balanța este unul dintre cele mai sociabile semne ale zodiacului și adoră să călătorească în compania persoanei iubite. Dacă nu poate călători în cuplu, atunci își va lua cel mai bun prieten pentru a explora noi teritorii. Destinația ideală ar fi o croazieră unde poate cunoaște lume nouă. De asemenea, insulele însorite din Grecia sunt o altă variantă pentru o călătorie de vis. Balanța poate să călătorească împreună cu zodia Gemeni sau nativul Vărsător.

Scorpion

Scorpionul, cel mai pasional semn al zodiacului preferă să călătorească în compania unui partener la fel de romantic. Își prețuiește spațiul personal și timpul, de aceea își planifică atent călătoria, astfel încât nimic să nu-l ia prin surprindere la fața locului. Nu pune accent pe lux, dar prefer un loc relaxant și confortabil. Destinația favorită este undeva cât mai aproape de apă, pe malurile însorite ale Greciei sau pe o insula exotică din Thailanda. Racul are cam aceleași preferințe, așa că ar face echipă bună împreună.

Săgetător

Săgetătorii sunt energici și dornici de aventură, de aceea pot călători foarte bine și singuri. Oriunde s-ar afla își găsesc repede echilibrul și datorită firii sociabile își fac repede prieteni noi. Iubesc aventura și destinațiile care le oferă libertatea de a explora. Călătoriile cu prietenii din zodia Berbec se pot transforma în aventuri de neuitat. Destinațiile ideale? Noua Zeelandă sau Islanda.

Capricorn

Capricornul este un semn zodiacal care iubește tradiția și istoria, de aceea îi place să călătorească în locuri încărcate de tradiții și simboluri. Chiar și un city break de câteva zile ii surâde, atâta timp cât poate să străbată la pas, fără grabă, un oraș nou. Fecioara sau Peștii sunt cei mai buni parteneri de călătorie. Colosseum-ul din Roma sau frumoasele temple din Grecia se numără printre destinațiile ideale.

Vărsător

Fiind guvernat de planeta științei și a inovației, Uranus, nativul din zodia Vărsător este pasionat de călătoriile care îi extind aria de cunoaștere. Nu este interesat de resorturi luxoase, ci mai repede caută confortul unui hotel care să-i faciliteze plimbările lungi, care îi permit să exploreze în voie împrejurimile. Face echipă bună cu zodia Pești, de asemenea dornică de a cunoaște. O vizită în orașul Barcelona ar fi cu siguranță pe placul Vărsătorului.

Pești

Zodia Pești este cel mai spiritual semn al zodiacului, interesat de experiența spirituală și de frumusețea istorică a destinațiilor alese pentru a călători. Obișnuiește să călătorească după propriul program, fără să urmeze indicații sau un anumit ghid turistic. Nativul din zodiac Taur îi poate fi cel mai potrivit partener de drum, așa că împreună pot explora în voie. Istanbul este destinația ideală pentru a planifica o călătorie de neuitat.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
8.2 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Nu-ți ies șnițelele fragede și pufoase? Ai nevoie de acest ingredient secret care face toată...
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *