Ianis Hagi și iubita lui, Elena Tănase, s-au căsătorit civil chiar în ziua de Crăciun. Aleasa fotbalistului, absolut superbă. Primele imagini

Bucurie uriașă! Cei doi îndrăgostiți au devenit soț și soție

Eveniment mare în familia lui Gică Hagi! Fiul lui, Ianis Hagi, și aleasa sa, Elena Tănase, au ales să-și oficializeze relația, pe 25 decembrie, chiar în ziua de Crăciun. Îndrăgostiții au strălucit la cununia civilă, unde i-au avut alături pe unii dintre cei mai importanți oameni din viața lor, iar apoi au sărbătorit la un restaurant de lux din Capitală, unde au avut nu mai puțin de 400 de invitați.

Ianis Hagi și Elena Tănase au făcut cununia civilă în ziua de Crăciun

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au logodit în această vară la Paris. Fiul lui Gică Hagi a ales capitala Franței pentru a-și cere iubita în căsătorie după mai mulți ani de relație. Iată că cei doi nu au așteptat să treacă prea mult de la acel moment și au ales să-și oficializeze relația la Starea Civilă în ziua de Crăciun.

”Suntem fericiți, bucuroși, am ajuns în ziua de 25 decembrie, în ziua de Crăciun, să facem cununia civilă, este un moment unic pentru ambele familii. Le mulțumim și lor că ne-au susținut din prima zi”, a declarat Ianis Hagi, conform Iamsport.

”Sunt foarte bucuroasă, sunt foarte emoționată. Am ajuns în acest moment important alături de jumătatea mea. Sperăm să avem o primă zi de Crăciun foarte frumoasă”, a fost și reacția Elenei Tănase.

Petrecere cu 400 de invitați la un local de lux

Ianis Hagi și aleasa lui au strălucit la cununia civilă. Elena a îmbrăcat o rochie roșie superbă, iar Hanis a ales un costum elegant negru, accesorizat cu un trandafir roșu în piept.

După ce au spus „da” în fața ofițelui de la Starea Civilă, cei doi îndrăgostiți s-au îndreptat apoi spre un local de lux din nordul Capitalei, acolo unde este stabilită petrecerea alături de familii, prieteni și apropiați. La petrecere sunt așteptați aproximativ 400 de persoane, printre care părinții Simonei Halep și Gigi Becali.

În ziua cununiei civile, cei doi au mărturisit că își doresc copii și au vorbit puțin și despre cununia religioasă.

„Nunta, clar, ne dorim să o facem, dar încă nu am stabilit nimic”, a spus Ianis referitor la căsătoria religioasă.

Ianis Hagi și iubita lui, Elena Tănase, s-au căsătorit civil chiar în ziua de Crăciun
Ianis a cerut-o în căsătorie pe Elena la Paris

Gică Hagi, un tată mândru

Relația celor doi reprezintă un motiv în plus de bucurie pentru Gică Hagi. Încă de când a avut loc cererea în căsătorie, acesta se declara mulțumit de alegerea fiului său.

”O bucurie, sunt bucuros, fericit. Bravo lui, își asumă, ia decizii și e responsabil. Un copil liniștit, un copil care știe ce are de făcut, sunt foarte fericit. Eu, ca părinte, sunt foarte liniștit. Am fost printre primii care au aflat.

Doar ce s-a întâmplat, e între ei și le-am transmis să se împace unul cu celălalt, să se înțeleagă și să meargă împreună pentru că doar așa pot să fie puternici. Sunt foarte fericit. Mă bucur că Ianis crește, devine responsabil. Mă bucur, el decide”, declara în acea perioadă Gică Hagi.

Sursa foto: Capturi iamsport.ro

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
4.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *