Ibrahim Ibru rupe tăcerea. A spus adevărul despre divorțul de Raluca Pastramă: ”Nu va exista împăcare niciodată!”

Iată ce a declarat Ibrahim Ibru despre separarea de Raluca Pastramă!

După nici doi ani de mariaj, Ibrahim Ibru și Raluca Pastramă au anunțat, în urmă cu ceva timp, că se despart, deși au o fetiță minunată împreună, pe Maryam. Cei doi încă nu au semnat actele de divorț, dar bruneta și-a refăcut deja viața amoroasă alături de un alt bărbat. Iată ce a declarat Ibrahim Ibru despre divorțul de fosta soție a lui Pepe, dar și despre noua relație a acesteia!

Ibrahim Ibru, adevărul despre divorțul de Raluca Pastramă

Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru și-au unit destinele în vara anului 2022, într-un cadru restrâns, alături fiindu-le familiile și cei mai apropiați prieteni. Din fructului iubirii lor a rezultat o fetiță minunată, care a primit numele de Maryam.

Cu toate astea, cei doi și-au anunțat separarea acum ceva timp, iar recent Ibrahim Ibru a oferit detalii despre divorț. De ce se tot amână oficializarea acestuia? Iată ce a răspuns bărbatul!

”Încă nu am depus actele de divorț. Când se va produce nu știm exact, dar până acum am fost foarte ocupat, iar în puținul timp liber pe care îl am preferam să-l petrec cu fetița!

Nu e vorba de neîntelegeri între noi, ci de lipsă de timp, iar Raluca este foarte ocupată”, a precizat Ibrahim Ibru, potrivit celor de la Cancan.

Motivul pentru care Ibrahim Ibru și Raluca Pastramă s-au despărțit

De asemenea, fostul partener de viață al Ralucăi Pastramă a spus și de ce el și mama fetiței sale au decis că este mai bine să meargă pe drumuri diferite. El a spus clar de la ce au pornit neînțelegerile dintre ei.

”S-a produs ca urmare a unor discuții, dar nu au fost în nici un caz cu scântei, așa cum am arătat și anterior, preferăm să ne înțelegem în interesul creșterii în armonie a fetiței.

Am convenit să stea un timp egal la mama, cât și la tata, astfel că o săptămână sta la ea, una la mine”, a declarat bărbatul, conform aceleiași surse.

Citește și Ce relație are Raluca Pastramă cu noul iubit al Ramonei Olaru. A dat cărțile pe față după ce s-a zvonit că împart același bărbat!

A fost vorba de infidelitate între cei doi?

În cadrul aceluiași interviu, Ibrahim Ibru a declarat că nu s-a simțit niciodată trădat de Raluca Pastramă. El a spus ce anume l-a nemulțumit mai exact la fosta lui parteneră de viață.

”Vă dați seama că nu. Am făcut un copil împreună! Faptul că o mamă trebuie să petreacă, în primul rând, timp cu copilul ei și să lase pe locul doi orice alte activități care să îi ia din acest timp.

Nu spun că o mamă nu ar trebui să se îngrijească de imaginea ei sau de sănătatea ei, dar eu cred că distracția vine cumva pe locul doi. Pe locul unu întotdeauna în viața unui părinte este copilul!”, a adăugat bărbatul.

Întrebat dacă mai există vreo șansă de împăcare, Ibrahim Ibru a răspuns: ”Nu va exista împăcare niciodată!”.

Citește și De ce s-a despărțit Raluca Pastramă de al doilea soț, de fapt: „Am tras de această relație cât am putut eu, la fel cum am luptat 10 ani să salvez căsnicia cu Pepe”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *