Îl mai ții minte pe carismaticul actor Fernando Colunga? Primul logodnic al Thaliei e schimbat total la 57 de ani

Actorul revine la marea lui dragoste

Scris de: Daoud Andra

06 Dec. 2023

La începutul anilor 2000, Fernando Colunga făcea furori cu rolurile sale din telenovele precum ”Sărmana Maria” sau ”Amor Real”. Ultima sa apariție într-o producție sud-americană a fost în anul 2016, iar în prezent este complet schimbat față de cum îl știau fanii. Cu toate acestea, nu a renunțat la pasiunea pentru telenovele.

Cum arată Fernando Colunga, la 57 de ani

Fernando Colunga a fost unul dintre cei mai populari actori de telenovele, la începutul anilor 2000. A apărut în numeroase producții de succes și a jucat alături de actrițe precum Thalia, Gabriela Spanic sau Adela Noriega. Ultimul lui rol a fost în 2016, în telenovela ”Pasion y Poder”. După câțiva ani de pauză, actorul mexican se pregătește să revină pe micile ecrane.

Presa internațională scrie că Fernando Colunga a semnat un contract cu Televisa, pentru a juca din nou în telenovele. Chiar dacă a îmbătrânit vizibil și nu mai arată deloc ca în perioada sa de glorie, se pare că se bucură în continuare de succes și este entuziasmat să revină pe platourile de filmare.

Citește și: Ce s-a ales de Jade din telenovela Clona. Cât de schimbată e Giovanna Antonelli, nu o mai recunoști

”Sunt foarte fericit. Știți că fac parte din familia Televisa, așa că ce să vă spun, este un ciclu care se redeschide și mă intorc pentru a-mi revedea toți prietenii și oamenii la care țin. Sunt foarte, foarte fericit.”, spunea starul mexican, într-un interviu acordat recent.

Îl mai ții minte pe carismaticul actor Fernando Colunga Primul logodnic al Thaliei e schimbat total la 57 de ani
Fernando Colunga în prezent

A fost logodit cu Thalia

În anii ’90, Fernando Colunga și Thalia formau unul dintre cele mai apreciate cupluri de pe micile ecrane. Au jucat împreună în telenovela ”Sărmana Maria”, iar chimia dintre ei s-a făcut simțită și în viața reală. Cei doi au format un cuplu, dincolo de micul ecran, și chiar au fost logodiți. Chiar dacă au încercat să își țină idila departe de ochii curioșilor, tot s-a aflat despre povestea lor de dragoste.

Actrița Laura Flores a dezvăluit, la un moment dat, că cei doi au venit în calitate de cuplu la o petrecere organizată de sora Thaliei, Laura Zapata, la ea acasă.

Citește și: Îți amintești de actorul Osvaldo Rios din telenovela Kassandra? Frânge inimi și la 62 de ani. Este într-o formă de zile mari

”Laurita Zapata, care este o prietenă de-a mea, ne-a invitat să mâncăm la ea acasă. După ce am ajuns, a sosit şi Fernando Colunga. El nu a venit singur. El a ajuns cu Thalía, i-am văzut îmbrățișându-se și sărutându-se. Toate doamnele mai în vârstă ne uitam la ei cu plăcere, pentru că era o dragoste atât de frumoasă, păreau atât de îndrăgostiți”, a povestit Laura.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *