Ilinca Vandici a fost nașă de botez în acest weekend. Ce ținută inedită a purtat vedeta, a atras toate privirile

Vedeta și soțul ei au botezat mai mult de 10 copii până în prezent

Scris de: Daoud Andra

19 Feb. 2023

Ilinca Vandici și soțul ei au botezat un băiețel weekend-ul acesta. Vedeta de la Kanal D a publicat câteva imagini de la biserică, dar și de la petrecerea micuțului pe care l-a creștinat. Ce ținute a ales Ilinca Vandici și ce mesaj a transmis pe rețelele sociale. Prezentatoarea și soțul ei au peste 10 finuți.

Ilinca Vandici a botezat un băiețel

Weekend-ul acesta, Ilinca Vandici și soțul ei au fost, din nou, nași de botez. Cei doi au creștinat un băiețel și s-au obișnuit deja cu postura de nași, pentru că nu este primul copilaș pentru care sunt părinți spirituali. De fapt, prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!” chiar spunea într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, mai în glumă, mai în serios, că ea și Andrei, partenerul ei, au devenit nași de profesie.

Citește și: Cum o strigă colegii lui Zian pe Ilinca Vandici: „Asta pentru mine este cel mai important și lucrul care contează cel mai mult” VIDEO EXCLUSIV

De data aceasta, cei doi au botezat un băiețel, al cărui nume este Achim Dimitrie. Nașa Ilinca Vandici a publicat câteva imagini de la botez pe rețelele sociale, însoțite de mesajul:

„Să fii binecuvântat, dragul meu Achim Dimitrie! Să ai o viață liniștită, frumoasă, ușoară, să te bucuri de toate darurile pe care ți le dă Dumnezeu și să te înconjori doar de oameni care să te ajute să evoluezi în fiecare zi! Te iubește nașa!”

Citește și: Ilinca Vandici, nevoită să apeleze la o bonă filipineză pentru fiul ei: „Zian vorbește cu ea în engleză” VIDEO EXCLUSIV

Ilinca Vandici a fost nașă de botez în acest weekend
Ilinca Vandici a fost din nou nașă de botez

Vedeta a purtat două ținute la botez

Ilinca Vandici a strălucit în postura de nașă și a schimbat două ținute pe durata evenimentului. A optat pentru un costum alb, cu dungi fine de culoare neagră, pe care l-a purtat în timpul slujbei de la biserică. Outfit-ul a fost compus din pantaloni largi, vestă și sacou cu două rânduri de nasturi.

Pentru petrecere, vedeta a ales o rochie de culoare neagră, cu pene aplicate în zona umerilor. A accesorizat ambele ținute cu cercei statement și a primit o mulțime de aprecieri în mediul online.

Citește și: Proiectul în care Ilinca Vandici s-a implicat 100%. Ce face atunci când nu apare la Kanal D: „M-am gândit că s-ar putea să nu meargă, dar l-am făcut pentru sufletul meu” VIDEO EXCLUSIV

„Numărul finilor și al finuților s-a multiplicat în ultima perioadă. Drept urmare, eu nu fac chestia asta pentru că se poartă sau e cool. Îmi asum o responsabilitate mare. Și atunci, exact asta vorbeam cu soțul meu, în săptămânile trecute: „Măi, gata! Deci trebuie să ne oprim pentru că efectiv nu ne mai putem face datoria de nași.” Noi având programul foarte încărcat, este destul de dificil să ajungi la unul sau la doi, să îi vizitezi, să îi duci la biserică, să le duci cadouri și așa mai departe. Dar la 10, înțelegi?”, mărturisea Ilinca Vandici, într-un interviu pentru Ego.ro, acordat toamna trecută.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
1.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *