Ilinca Vandici își învață fiul și cu cealaltă față a vieții: ”Îmi place să-l las la mama, la Oradea, la țară, unde am crescut eu, cu găini, cu porci și tractor” EXCLUSIV

Ilinca nu-i cumpără lui Zian multe haine scumpe: „Se murdărește din cap până în picioare”
Ilinca Vandici își învață fiul și cu cealaltă față a vieții: ”Îmi place să-l las la mama, la Oradea, la țară, unde am crescut eu, cu găini, cu porci și tractor” EXCLUSIV

De când l-a născut pe Zian, Ilinca Vandici și-a propus să nu-l răsfețe prea mult și să crească un copil cu picioarele pe pământ. A reușit. La propriu. Ilinca Vandici a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că îl duce pe fiul ei în vârstă de 5 ani în locurile în care ea a copilărit, la țară, să învețe să se bucure de natură în toate formele ei. Ba, mai mult, chiar și la București încearcă să-i arate că nu toți au mașini scumpe și  sute de jucării.

Ilinca Vandici: ”Îmi place să-l las câte o săptămână și la mama, la Oradea, unde am crescut”

Conștientă de faptul că soțul ei, Andrei Neacșu, dar și bunicii îl vor răsfăța peste măsură pe Zian, Ilinca Vandici a decis să fie partea cumpătată a familiei. Asta după ce la câteva luni de la nașterea lui Zian îi cumpăra acestuia doar haine de brand și cheltuia mii de euro pe vestimentația lui. În clipa de față, vedeta Kanal D ne-a mărturisit că a conștientizat că fiul ei nu are nevoie de haine de firmă și casa plină de jucării pentru a se dezvolta frumos și armonios. Astfel că are zile când îi arată că nu toți copiii se plimbă cu mașini scumpe, ori că nu are nevoie de multe jucării pentru a se distra în parc.

„Asta este farmecul. Să poți să guști din toate. În egală măsură îmi place să-l las câte o săptămână și la mama, la Oradea, unde am crescut eu, la țară, cu găini, cu porci, cu livadă, cu grădină cu flori, cu grădină cu legume, cu tractor. Să înțeleagă, să vadă și să nu-și piardă nici el rădăcinile acestea. Să știi că nu ni s-a urcat în cap. Chiar dacă îl răsfățăm, pentru că da, îl răsfățăm, Zian este un copil foarte cumine, ascultător și înțelegător. Acum suntem la momentul la care ne înțelegem perfect. Negociem absolut orice, el mă înțelege pe mine, eu pe el și e, cred eu, una dintre cele mai frumoasă perioade”, a povestit Ilinca Vandici pentru EGO.ro.

”Ne îmbrăcăm de la magazine mass market”

Extrem de pasionată de fashion, prezentatoarea TV a învățat cu greu să se abțină din a mai cumpăra haine de brand pentru fiul ei. Asta și după ce Zian i-a spus că el nu are nevoie să se schimbe atunci când ies la vreun eveniment și că hainele lui de joacă sunt cele mai comode.

„Noi avem și haine un pic mai scumpe, dar nu foarte multe, pentru că el nu înțelege. Le-am cumpărat eu pentru că îmi plac mie. Pe acelea le purtăm în anumite ocazii și momente, altfel ne îmbrăcăm de la magazine mass market. E suficient o pereche de pantaloni scurți și un tricou. Așa stă și în casă, așa stă și în curte, așa merge și la grădi. Când ieșim în oraș ne mai aranjăm puțin. Dar au fost și momente în care mi-a spus că nu vrea să se schimbe pentru a ieși în oraș, pentru a merge la restaurant la o petrecere. L-am întrebat de ce și mi-a răspuns că se simte bine îmbrăcat lejer. I-am respectat decizia. Nu a fost o gaură în Cer”, ne-a mai spus Ilinca, completând că, indiferent dacă sunt haine scumpe sau nu, niciodată nu și-a ținut copilul pe post de bibelou. „Sunt copii, se murdărește din cap până în picioare. Am și pus pe Instagram un moment când efectiv săpa o gaură în pământ, punea apă și făcea noroi și s-a bălăcit efectiv acolo. Nu am o problemă. A stricat hainele respective, cu care era îmbrăcat, dar nu am nicio problemă cu asta. Să fie sănătos, să se dezvolte sănătos”.

Ilinca Vandici, cu frumoasa ei familie. Este o femeie fericită
Ilinca Vandici, cu frumoasa ei familie. Este o femeie fericită

„Suntem într-o perioadă în care mami este cea mai importantă prezență feminină din viața lui”

Faptul că este în pauză de filmări, acest lucru îi permite Ilincăi Vandici să petreacă și mai mult timp în preajma fiului ei, iar la rândul lui, Zian este din ce în ce mai dependent de mama lui. Dovadă că, și atunci când sunt în vacanțe alături de alți copii, Zian preferă să stea cu Ilinca în loc să se joace cu cei de vârsta lui. Așa s-a întâmplat și în vacanța pe care a avut-o alături de Matteo și de fiica lui, Mia. Deși se cunosc de când s-au născut, Zian și Mia sunt într-o perioadă în care aproape că se ignoră.

„Eu nu cred că trebuie să forțăm copiii, cred că trebuie să-i lăsăm pe ei să se găsească, să se împrietenească și să petreacă mai mult timp împreună. Eu nu știu ce așteptări are Matteo, dar dacă lui îi convine situația atunci nu-mi mai convine mie. Cred că suntem într-o perioadă în care mami este cea mai importantă prezență feminină din viața lui și atunci zic să-i mai dăm un pic de răgaz.”, ne-a mai povestit amuzată Ilinca.

Ea mărturisește că nu este o fire geloasă și că nu i-a sugerat asta niciodată fiului ei. Ba, mai mult, abia așteaptă ca Zian să aibă prima lui iubită.

„Sunt pregătită. Oricând, cu drag. Mi se pare că sunt cumva naturale toate lucruri care se schimbă și denotă evoluția copilului. Din toate punctele de vedere. Eu o să-l susțin indiferent de ce se întâmplă în viață sau de ce alege să facă. Îmi voi face datoria de părinte să-i spun că dacă face un lucru se poate întâmpla ceva, dar alegerea va fi întotdeauna a lui pentru că îmi doresc să am un copil cu personalitate, care să fie sigur pe emoțiile lui, pe ceea ce vrea să facă, pe ceea ce spune, și atunci de mic încerc să-i dau încrederea asta în propria persoană”.

„Vreau să-și trăiască copilăria”

Până la iubită, fiul Ilincăi trebuie să termine măcar grădinița. Deși împlinește 5 ani, luna aceasta, Vandici susține că nu este pregătită să-l dea încă la școală, în clasa 0, ci vrea să mai aștepte un an, tocmai pentru a-l lăsa pe Zian să se bucure în continuare de copilărie.

„Anul viitor vom intra în clasa 0. Deocamdată intrăm în grupa mare. Deja facem tot felul de pregătiri pentru asta, adică am început să mă interesez, să iau oferte, să văd sistemul de învățământ, să-mi dau seama ce i s-ar potrivi mai bine. Este foarte înalt, nici mie nu îmi vine să cred, dar mă bucur că are o dezvoltare super armonioasă din toate punctele de vedere. Și asta pentru mine este senzațional. Nu vreau nici să grăbesc lucrurile, e copil și vreau să-și trăiască copilăria pentru că eu, din păcate, nu mi-am trăit-o și atunci vreau să-l las pe el să și-o trăiască. Nu vreau să învețe deja să scrie, să citească. Nu. Are timp pentru asta la școală”, a mai declarat Ilinca Vandici pentru EGO.ro.

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce să pui în sarmalele murate pentru o aromă divină. Cum se fac, sunt un...
Doliu la Craiova! A murit portarul care le-a adus un titlu: „Nu îl vom uita...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
El este câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 13. Surpriză uriașă la Antena 1! 😲
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *